Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(g00te @ 2007 04 23, 15:26)
idesiu ir as kelis savo darbelius

dovana 16 metu gimtadieniuo proga tokiai "pankovai" MB duktereciai (plagiatas is HUT UP)  blush2.gif padaryta per vakar diena, et delnai dabar kiauri
user posted image

q00te, labai gražūs darbai. Visi tokie saviti, bet man labiausiai tie kur šešiolikmetei skirti. Jie tokie neįprasti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bonbonke..., na tu nekvailas zmogus, tiesiog tie juodas su baltu bishk nestandartiniai
cia sliopancai - kanopeles (t.y. basankes)
viena kanopele juoda su uodegyte, kita kanopele balta su sparniuku, dar i komplekteli ieina tasiukas su ragiukais ir uodegyte ir angelas be galvos - deklas telefonui
ir visa tai MB pankei duktereciai smile.gif
kaip minejau, cia plagiatas is HUT-UP ale labai man patiko ideja, tai va ir pavogiau smile.gif
p.s. butumet maciusios batsiuvio reakcija kai as jam tuos sliopancus nunesiau, kad padukus prisiutu, varte varte rankose senuciukas, kikeno, sako, o kas cia, uodegyte? nu, sakau, uodegyte... tai sako o kur kitas baltas ir kitas juodas? sakau nera... cia tokia pora - juodas ir baltas...
lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
goote, bačiukai ir šalis (ypač jis) - sužavėjo 4u.gif Dovanos pankei - išvis be žodžių thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz tiek geru ivertinimu, dar bishk pagirkit ir vel begsiu velt
Atsakyti
g00te, pankiška idėja ir darbeliai - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 23 balandžio 2007 - 14:05
thumbup.gif
Atsakyti
Och g00te, na kad trinktelėjai darbų mirksiukas.gif . Tie pankiški laaaaaaabai jau, bet ir sūneliui ir jo draugei tokie daržoviški biggrin.gif
Katinyti, Ievuschka, labai jau mieli darbai 4u.gif
Atsakyti
O jau darbeliu grazumas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Goote na ir darbeliu puikumas, pavydas net ima biggrin.gif

Ir aciu visoms, kurios ivertinot mano kepuriuka, as bandziau velti be siuliu,a le kad isejo is pradziu tokia, kad net trimetinukams netiko, tai teko karpyti, mastyti, bet dabar man dar graziau, o ypac kai pro fes ivertino biggrin.gif
Atsakyti
g00te , na jau tavo darbeliu puikumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir as tokiu nooooooriu, labai, net nezinau ka dabar daryti, noriu tokiu ir tiek - visu nooooriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 04 23, 17:17)
Goote na ir darbeliu puikumas, pavydas net ima  biggrin.gif

Ir aciu visoms, kurios ivertinot mano kepuriuka, as bandziau velti be siuliu,a le kad isejo is pradziu tokia, kad net trimetinukams netiko, tai teko karpyti, mastyti,  bet dabar man dar graziau, o ypac kai pro fes ivertino  biggrin.gif

aciu
a man ta kepure irgi thumbup.gif

QUOTE(rooma @ 2007 04 23, 18:05)
g00te , na jau tavo darbeliu puikumas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir as tokiu nooooooriu, labai, net nezinau ka dabar daryti, noriu tokiu ir tiek - visu nooooriu biggrin.gif

aciu aciu
na o tasiukas, baciukai ... as dabar galiu pasakyt tik tiek, reikia daug skaityti, daug galvoti ir bandyti daryti, vis daryti ir daryti... siaip man normali lygi tasyte gavosi is 3 karto, baciukai va is 1 kart pavyko, o salis po tasiuko tai vieni niekai pasirode
o siaip klausk, ale as nemoku paaishkint, kaip mano mam pedagoge sako

p.s. dar noreciau pasisakyt biggrin.gif man ievuschkos sages labai skanios ir skoningos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 23 balandžio 2007 - 18:43
Ievuschka- kaip visad labai kruopstus ir ilti darbukai:)

goote- ai kokia saunuole- sitiek pridarei visko..smile.gif man irgi tas puslapukas labai simpatiskas.smile.gif)) ir tapkiukai -kanopeles irgi krito i aki..smile.gif))
labai faini darbukai:)
Atsakyti