Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(murzinyte @ 2007 04 23, 07:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet prošvaistė pavelti dar net šiais metais vis gi yra  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Ievuschka, tavo diržiukas laaabai gražus - mane labai užveža tavo siuvinėjimas - visada toks skoningas, mielas ir jaukus  thumbup.gif

Diva, galėtum nepasikuklinti ir tapkiukų master klas į biblioteką įmesti  ax.gif
Pvz. kad nereik formuoti veliant - pirmą kartą girdžiu, tai blyn kokio velnio taip vargstu veldama su tais visais išlinkimais  g.gif

ai tiiingiu fotkint.. be to kazkaip prie velimo paskutiniu metu neprieinu..tai sis tai tas...
O del formavimo- nu gal as ne taip darau, bet as tik siules palyginu o veldama nieko neformuoju- nu nebent forma butu ne bato formos.. bet kai pas mane bato formos, tai uztenka formuot jau suveltus batus.smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 04 23, 08:37)
ai tiiingiu fotkint.. be to kazkaip prie velimo paskutiniu metu neprieinu..tai sis tai tas...
O del formavimo- nu gal as ne taip darau, bet as tik siules palyginu o veldama nieko neformuoju- nu nebent forma butu ne bato formos.. bet kai pas mane bato formos, tai uztenka formuot jau suveltus batus.smile.gif))

Ot tinginukėėėė tongue.gif Dėl formavimo tai ką... t.y. kas belieka - reiks pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 04 23, 09:06)
hihihi.gif tai jo...laukiu nesulaukiu hihihi.gif
nors kai taip salta ir sildymo neber.....svajoju apie sali......bet tikiuosi greitai atsils laugh.gif nors istiesu vilioja ir tai kad beveliant ne tik susilsiu, bet ir sukaisiu  rolleyes.gif ir moketi uz tai nereikes silumos tiekejam  cool.gif

OI, tikrai šalta-brrrrrrrrrr...
Kas tiesa, tas tiesa-veliant tikrai nesušalsi lotuliukas.gif O aš paskutines dienas namie šalu, prie veltinio nelabai prisiliečiu.Va, tik prisižadėjus kažkada buvau, tai pažadus vykdžiau, pora sagių subadžiau.Ale,kad nuo badymo nelabai sušilau lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ačiū visoms už pagiriamuosius žodžius mano diržiukui aciuks.gif
Atsakyti
Kokios skanios sagės 4u.gif
Atsakyti
Ikelsiu verinuka
user posted image
Kaip visad nuostabios sages wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 23 balandžio 2007 - 10:39
QUOTE(Katinytis @ 2007 04 23, 10:36)
Ikelsiu verinuka

Ale koks grožis - kaip preciziškai padarytas, toks lengvas ir kartu traukiantis akį ; niu labai gražus smile.gif
Atsakyti
Katinyti, nuostabus vėrinukas wub.gif .

ievuschka, sagės labai labai žavios thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz toki silta ivertinima 4u.gif
Atsakyti
idesiu ir as kelis savo darbelius
cia mano patys pirmieji nuvelti batukai savo suneliui ir karoliukai mazai mergaitei sunaus draugei
user posted image

cia mono pacios karoliai, skara, apyranke
user posted image
user posted image
user posted image

kelios gelytes mamai
user posted image

dovana 16 metu gimtadieniuo proga tokiai "pankovai" MB duktereciai (plagiatas is HUT UP) blush2.gif padaryta per vakar diena, et delnai dabar kiauri
user posted image

dovana MB seseriai 40 proga - dar slapias salis ant silko (dar bus verinys)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 04 23, 14:26)
idesiu ir as kelis savo darbelius
cia mano patys pirmieji nuvelti batukai  savo suneliui ir karoliukai mazai mergaitei sunaus draugei

cia mono pacios karoliai, skara, apyranke
kelios gelytes mamai

dovana 16 metu gimtadieniuo proga tokiai "pankovai" MB duktereciai (plagiatas is HUT UP)  blush2.gif padaryta per vakar diena, et delnai dabar kiauri

dovana MB seseriai 40 proga - dar slapias salis ant silko (dar bus verinys)

Na nieko sau rolleyes.gif
Na ir padirbėjai thumbup.gif
Bravo !!!Man labiausiai patiko sūnaus tapkiukai wub.gif Ir žinoma- žalsvasis šalis wub.gif jau ta splava... tokia miela...
Atsakyti
kiek groyžbių... wub.gif
Ievuschka, segės fantastiškos thumbup.gif ypač ta pirmoji wub.gif
Katinyti, vėrinukas toks labai katinytiškas wub.gif
g00te, kiek darbelių wub.gif labai patiko skara thumbup.gif o gal galėtum pasakyti kvailam žmogui kam skirti tie daikčiukai kur vienoj foto juodas ir baltas ? blush2.gif
Atsakyti
Dovesa, labai linksma tavo kepuraitė smile.gif
Katinyti, Ievuschka, faini darbukai.
Goote, kur slėpei šiteik grožių, karoliai su morkom superovi, ir tapkiukai labai mieli
Bet jau šaltukas kai paspaudė, tai ir mano vaikai apie Kalėdas prisiminė lotuliukas.gif o ir aš apie šiltas tapkes pagalvoju, bet kai taip šalta, tai net velt šalta, dabar kaip katė vandens baidausi lotuliukas.gif . Savaitgaliui tokius optimistinius planus užsibrėžiau, o tik pusę to padariau, daba sąžinė užgraušt baigia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siesta: 23 balandžio 2007 - 13:47