taip nors jei velsi iki akmens kietumo tai gali ir daugiau palikt
Labai labai aciu merginos, reikes dar karteli pameginti Dabar lyg ir viskas aisku
būtinai dar pasiskaityk veltinis.eforum.lt ten sukaupta visa SM velėjų išmintis
Veliu, veliu ir nusprendziau pasirodyti
Cia mano kepuriukas pirciai
Cia kelios sages
o cia mano velykiniai kiausiniai
Siam kartui tiek
Cia mano kepuriukas pirciai
Cia kelios sages
o cia mano velykiniai kiausiniai
Siam kartui tiek
koks smagus kepuriukas
Dovesa labai faini darbai kepurė pirčiai
Temos pradžioje yra nuoroda į tapkyčių vėlimą. Nežinau, kuri mergytė taip pasiaukojo ir padarė tokią išsamią fotosesiją, bet labai labai ačiū
Gi sugalvojau nuvelti kūdikėliui pirmąsias kojinytes pagal tą pavyzdėlį. Dabar džiūsta. Kai užbaigsiu, parodysiu
Gi sugalvojau nuvelti kūdikėliui pirmąsias kojinytes pagal tą pavyzdėlį. Dabar džiūsta. Kai užbaigsiu, parodysiu
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 22, 19:11)
koks smagus kepuriukas
QUOTE(_agnute_ @ 2007 04 22, 20:55)
Dovesa labai faini darbai kepurė pirčiai
Labai aciu, as tik siaip veliu savo malonumui ir savo kasdienai ir sventei, gi einam kita savaitgali gimtadieni i pirti svesti, tai galesiu pasipuosti
Ievushka, Agnuže- kokie pavasariniai grožiai
Dovesa , jaukūs tavo darbeliai !!!
Dovesa , jaukūs tavo darbeliai !!!
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 22, 16:08)
O tos 2.5 cm parastes ir skirtos tam galimam vilnos susitraukimui?
ojojoj- biski burbtelsiu..)per tiek klausimu buvo galima jau ir nuvelt slepetes..) ar ne paprasciau pabandyt ir suzinot.
jau daug kartu rasiau- kiek trauksis- priklauso nuo daug ko- nuo velejo, vilnos, sluoksniu kiekio ir net menulio fazes. kad zinotum tiksliau- issideliok nedideli kvadratuka tiek sluoksniu kiek reiks batams tavo manymu, suvelk ji iki tavo pageidaujamo kietumo- ir pamatuok - koks buvo tik isdeliojus vilna ir koks tapo suvelus- padalinus gausi koeficienta, ir zinosi ant kiek didesni reikia daryti sablona tavo norimam dydziui. labai paprasta..
QUOTE(linada @ 2007 04 21, 23:21)
laukiu kaledu - tada gal bus kelios laisvos dienos, tai ir velsiu. kitaip nebeiseina
bet prošvaistė pavelti dar net šiais metais vis gi yra
Ievuschka, tavo diržiukas laaabai gražus - mane labai užveža tavo siuvinėjimas - visada toks skoningas, mielas ir jaukus
Diva, galėtum nepasikuklinti ir tapkiukų master klas į biblioteką įmesti
Pvz. kad nereik formuoti veliant - pirmą kartą girdžiu, tai blyn kokio velnio taip vargstu veldama su tais visais išlinkimais
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 23, 08:18)
bet prošvaistė pavelti dar net šiais metais vis gi yra
tai jo...laukiu nesulaukiu
nors kai taip salta ir sildymo neber.....svajoju apie sali......bet tikiuosi greitai atsils nors istiesu vilioja ir tai kad beveliant ne tik susilsiu, bet ir sukaisiu ir moketi uz tai nereikes silumos tiekejam