Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(yzzy @ 2007 04 22, 10:59)
MIAU smile.gif

labai nuotaikingas smile.gif

o del tapkiuku, tai, mano nuomone, reikia formuot ir veliant, ir tuo labiau dziovinant. esmine klaida buvo, mano supratimu, kad bbatukai dziovinti ploksciai, juk veltinis laiko ta forma, kurioje isdziusta, taigi ploksciuosius(jei vis tik buvo velti gerai), galima slapinti ir formuoti is naujo bei suformavus taip ir dziovinti mirksiukas.gif

Atsakyti
Aciu uz patarimus, tikiuosi kita kart pavyks geriau ax.gif
Tik nesuprantu niekaip, kiek man riekes vilnos ir kokio plocio bei ilgio sablono 38 ismerai?negi niekas man nepasakys?Ir is ko geriausia daryti toki dideli sablona?
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 22, 13:47)
Aciu uz patarimus, tikiuosi kita kart pavyks geriau ax.gif
Tik nesuprantu niekaip, kiek man riekes vilnos ir kokio plocio bei ilgio sablono 38 ismerai?negi niekas man nepasakys?Ir is ko geriausia daryti toki dideli sablona?

va čia aprašytą,kaip daryt šabloną ir kaip paskaičiuot jo dydį
http://www.peak.org/...ootPattern.html

o medžiagos įvairios: kas iš neperšlampamų paklodžių daro, kas iš agroplėvelės, kas iš polietileno, kas iš kartono... g.gif jau kas po ranka yra mirksiukas.gif
čia aprašyta http://veltinis.efor...5fddc2354add1ea
Atsakyti
Sansara, aciu uz nuoroda, tik as nelabai suprantu tos lenteles su dyziais, kuris cia dydis 38? g.gif
Atsakyti
38 euro dydis yra lygus 7,5 amerikietiškam dydžiui mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kaip supratau, man reik imti adult medium 6-9?
o salia parasyta slippers fine fleece 80g - 2.75 ounces, boots medium-coarse fleece(180-200g 6.25 7 ounces).
Nelabai suprantu angliskai, kas yra ounces, ir kiek jsi turi cm?cia kazkoks amerikietiskas matavimo vienetas?
Ir ka reiskia slippers fine fleece, boots medium-coarse fleece?Sunku man cia susigaudyti doh.gif
Atsakyti
viena skiltis yra nurodyta kiek turi imti gramų jei nori velti ŠLIURES, o kita jei nori velti BATUKUS... kiekviena skiltis yra padalinta dar į 2 linijas tai vienoje parodytas vilnos svoris gramais, o kitoje uncijomis (viena uncija yra 30 gramų) mirksiukas.gif
Atsakyti
AA, aisku, ti is sitos lenteles galima suzinoti tik kieki gramu, kiek galima imti tokiam dydziui?O kaip su ilgiu ir plociu? g.gif
Atsakyti
padėk koją ant lapo ir apibrėžk savo pėdą... tuomet palik dar maždaug 2,5cm "paraštes" savo pėdai... maždaug tokio dydžio turėtų būt tavo šablonas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 22, 15:57)
AA, aisku, ti is sitos lenteles galima suzinoti tik kieki gramu, kiek galima imti tokiam dydziui?O kaip su ilgiu ir plociu? g.gif

padedi ant lapo pėdą, ją apsibrėži (jaučiu, kad sau darai batukus). pridedi iš visų pusių po 2,5 cm. randi pėdos vidurį, nuo jo ir nuo kulno brėži į viršų linijas (tai bus aulas) kokio nori ilgio batuką nori turėt. ten piešinukuose viskas paaiškinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 04 20, 10:15)
Balu - superinis Pūkuotukas  thumbup.gif labai jau dailus  wub.gif

Tikrai-kažkokia prigesusi veltinio tema. Reikia papršyti Divos ir Agnužės,kad savo tašikes čia sukeltų. įneštų gaivių spalvų ir pavasarinių nuotaikų, nes už lango šiuo metu tai sninga  lotuliukas.gif

O kad puslapėlis visai tuščias neliktų, rodau diržiuką:
user posted image

user posted image

QUOTE(Agnužė @ 2007 04 20, 10:44)
Balu, Ievuschka, gražu thumbup.gif

Dedu ir aš tada saviškę
user posted image
user posted image
Dekoras pribadytas ir dar pavelta šlapiai. Kažkur skaičiau, kad taip daryt negalima, bet argumentų, kodėl negalima, nebuvo, todėl teks savo kailiu išbandyt. Man atrodo, kad nieko blogo neturėtų darytis rolleyes.gif

LAAABAI gražu thumbup.gif
Atsakyti
O tos 2.5 cm parastes ir skirtos tam galimam vilnos susitraukimui?
Atsakyti