as nuemiau nuo sablono, bet gal per ilgai veliau ant sablono?Nes buvo tirkai ne penkios minutes
Nuemus sablona tai formavau su celofanine plevele.Bet kai isskalbiau, dziovinau plokscias, gal del to forma prarado?Ir kodel man tokios rauksles gavosi ant kairiojo tapkucio?
ant šablono veli tik tol kol sukibs vilna, o nuėmus ir prasideda pagrindinis vėlimas, o kiek supratau iš tavo parašymo, jog tu tik džiovinai prikimšdama celofano nuėmus nuo šablono... nuėmus nuo šablono reikia ilgai velti, kol tapkė pradeda palaikyti formą... pasiskaityk veltinis.eforum.lt
biskeli netai psupratai, is pradzi uveliau ant sablono, tik matyt per ilgai, nes jis gavo sablono forma, paskui gan ilgai veliau palaikyti forma(bet be sablono, suformavus forma is celofano) ir ilgai formavau apie keturias valandas vargau.
Bet vis tiek forma liko plokscia.
Bet vis tiek forma liko plokscia.
tuomet smarkiai per ilgai velei ant sablono , nes tapkutes igavo forma ir smarkiai apsivele budamos ant sablono, o nuemus jau nelabai ka galejai ir padaryti...
sveikos merginos seniai buvau čia užsukus pavasaris vistik padarė savo...perėjau ant kitokių rankdarbių...VISŲ DARBELIAI GRAŽŪS IR IDOMŪS LABAI LABAI....patiko dirželis ievushkos, mike pukuotukas superinis ir toks jeginis (nu turiu silpnybę šiam veikėjui).... bet temele truputuką apmirė pavasaris ne man vienai savo padarė
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 21, 22:20)
tuomet smarkiai per ilgai velei ant sablono , nes tapkutes igavo forma ir smarkiai apsivele budamos ant sablono, o nuemus jau nelabai ka galejai ir padaryti...
Matyt, taip ir bus. sekanti karta tengsiuos trumpaiu. Tik kaip apskaiciuoti ploti peduciu ir ilgi sablonui 38 ismerai?
stop stop ar as jau miegu, ar nieko nesuprantu. nu tai veliami batai iki pat galo kol pilnai susivelia ant kilimeliu, rankom ir pan. ir forma ju plokscia- kaip kojines. o jau kai isplauni, nugrezi- tada ir formuoji- ar ant kojos, ar rankom, ar kas ko prikemsa- cia jau skonio reikalas.. o veliant- kam formuoti??
QUOTE(*Diva* @ 2007 04 21, 23:07)
stop stop ar as jau miegu, ar nieko nesuprantu. nu tai veliami batai iki pat galo kol pilnai susivelia ant kilimeliu, rankom ir pan. ir forma ju plokscia- kaip kojines. o jau kai isplauni, nugrezi- tada ir formuoji- ar ant kojos, ar rankom, ar kas ko prikemsa- cia jau skonio reikalas.. o veliant- kam formuoti??
prajuokinai, jau čia pati ta kur nieko nesupranta.... taig pas tave reiktu patirties semtis....
nu bet tai ot žiopla aš Diva koks šaunus tavo puslapiukas
nu tikrai, Diva, nieko tu nesupranti vistiek kai veli formuoji - kas kad kaip koine, bet kad siuliu nebutu, kad priekis apvalainas. jei kaip koine tik velsi neformuodama, tai ir gausis dvimatis reikalas su siaubingom siulem
beje, sveikos seniai matytos, girtos, pasiilgtos.
laukiu kaledu - tada gal bus kelios laisvos dienos, tai ir velsiu. kitaip nebeiseina
beje, sveikos seniai matytos, girtos, pasiilgtos.
laukiu kaledu - tada gal bus kelios laisvos dienos, tai ir velsiu. kitaip nebeiseina
QUOTE(linada @ 2007 04 22, 00:21)
pasiklydusi laike
MIAU
na tikrai simpatukas katinukas, kaip is kokio japonisko multiko