Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

QUOTE(LARISA 74 @ 2006 10 16, 18:29)
nepergyvenk,ataugs ir kita pusę mirksiukas.gif jog jis grybas,aš netičia buvau suplešusi perpuse ir tai suaugo po savaitės gal ,tai iki šiol jau gerokai paaugo g.gif ,net nebežinau ka man dabar daryt 3 grybus jau turiu,tik sopeju užpildinet arbata,vaikai irgi labai megsta ax.gif ,dar klausei apie musites,tai pas mus tas pats,namuose ju atsirado ,aš vis galvojau kad nuo svogunų,bet paskui pastebejau jog visa merlę aplipdita tu musičių yra,taigi paprasčiausiai užklojau su rankšluostukų nestoru ir pasibaige viskas labai greitai g.gif

Jo, aš dabar pradėjau ne su marle dengti (anksčiau 3 sluoksnius marlės dėjau), o su taip vienkartiniais popieriniais rankšluosčiais, tai tik pora tų musyčių gal liko, svaiginasi sėdi dar kartais ant grybo biggrin.gif
O šiaip jos iš lauko atskridusios buvo, pažiūrėjau, kad pro fortkę į virtuvę priskrisdavo pas mus, tai uždariau - ir sumažėjo jų iškart.

O grybas tai keistai auga smile.gif iš pradžių augo vienodai, o po to kažkaip pradėjo tik vienoj pusėj. Dabar vienur nė milimetro nesudaro, o kitur virs 1.5cm jau. Nežinau, kas jam užplaukė lotuliukas.gif gal dėl to, kad jis pas mane prie senojo grybo prilipintas, gal jau laikas atskirti? g.gif
Atsakyti
sIANDIEN KAIP TIK PER RUSUS " MALACHOV+" RODE APIE SITA GRYBA, TAI TA PATI SNEKEJO KAD LABAI SVEIKAS ORGANIZMO VALYMUI, IR RYTE SU JUO ODA VALYTIS , ATSEIT PO SAVAITES TOKIO VALYMO ODA LABAI GRAZIOS SPALVOS PASIDARO IR GAIVESNE.
o TA GRYBA TAIP LENGVA UZSIAUGINTI (CIA TOMS KURIOS NEZINO IR KUR GAUTI) , SALDZIA ARBATA PILI I STIKLAINI IR RAUGINI SAU PRIDENGTA, KAI NUGERI VEL SVIEZIOS NEKARSTOS ARBATELES ANT JO UZPILI IR DAUGINASI JIS.
ATSIMENU VAIKYSTEJE IRGI KAIP LAIME NESANTI PADOVANOJO TAI TOOOOKI BUVAU UZSIAUGINUSI , KAD OJOJOJ, SLUOKSNIU GAL KOKIU 50 BUVO KOL VIENA DIENA ATSIBODO IR I TULIKA AS JI, OT BUCIAU ZINOJUSI TADA JO NAUDA, DABAR GAL KOKIAIS 5 METAIS JAUNESNE ATRODYCIAU lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokiame stiklainyje reik auginti arbatos grybai? pabandysiu pati uzsiauginti (na kaip rase, kad rauginti arbata reikia).
Atsakyti
QUOTE(Keriii @ 2007 03 17, 13:32)
O kokiame stiklainyje ji auginti? pabandysiu pati uzsiauginti (na kaip rase, kad rauginti arbata reikia).

Aš tai auginu 3l stiklineje bonkoję,nes didelis jis opas mane blush2.gif ,o taip tai mažesnis jis ir nebuna,tik 3l,ar 5l ,na mažiausias tai buvo pas drauge mano be tji buvo grybuka apiplešusi,kad tilptu į 2l stiklinę bonką blush2.gif
Atsakyti
Ir aš vakar įsigijau arbatos grybą. Noriu paklaust. Vieni sako, kad reikia kasdien užpilt stikline saldintos arbatos, kiti - kad po savaitės ar dviejų, kai jau surūgsta pakankamai, reikia nupilt ir tik tada užpilti naujai šviežia arbata. Tai kaip iš tikrųjų reikia tą grybą prižiūrėt?
Atsakyti
Man taip pat idomu.Gal kas galit tiksliau papasakot,kaip ta gryba paciai uzsiauginti,ir per kiek laiko uzauga, ir kaip ji priziureti paskui.Atsiliepkit kas zinot.
4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt naudot Tibeto pieno grybą lieknėjimo tikslais?
rašo, kad jis
Stiprina imuninę sistemą, didina organizmo tonusą
Normalizuoja medžiagų apykaitą (t.t. ir angliavandenių ), mažina antsvorį ( Jis išskaido riebalus į paprastus junginius, kurie lengvai pasišalina iš organizmo natūraliu būdu. ) Gydo skrandžio ir žarnyno ligas , tame tarpe ir opas, kadangi normalizuoja žarnyno mikroflorą, turi žaizdas gydančių savybių
Valo, detoksikuoja, jaunina organizmą
Gydo alergiją, sumažina arba visai panaikina organizmo alergines reakcijas
Turi dezinfekuojančių ir priešuždegiminių savybių
Skatina tulžies išsiskyrimą, nuima spazmus
Gydo širdies ligas, hipertoniją
Stabdo aterosklerozę (kraujagyslių kalkėjimą)
Didina lytinį aktyvumą
Gerina atmintį ir dėmesį
Stabdo vėžinių ląstelių augimą, sumažina gerybinius nuvykus
Gydo cukrinį diabetą ( kartu su insulinu vartoti draudžiama ! )
Vertinga kosmetinė priemonė
Atsakyti
man drauge dave pries kelias dieneles kazkokio balto grybo, kuri kiekviena diena reikia uzpilti pienu, padaro rugpieni blink.gif ,bet dar neisdrysau gert blush2.gif sake, kad labai gerai virskinimo sistemai thumbup.gif
bet ar toks, ar ne, nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 04 11, 12:57)
man drauge dave pries kelias dieneles kazkokio balto grybo, kuri kiekviena diena reikia uzpilti pienu, padaro rugpieni blink.gif ,bet dar neisdrysau gert blush2.gif sake, kad labai gerai virskinimo sistemai  thumbup.gif
bet ar toks, ar ne, nezinau  schmoll.gif

Taip, toks, būtent. Tik tas grybas ir yra, pienu užpilamas. Man patinka, jau naudoju. O kosmetikos tikslais - išvis pasaka!
Atsakyti
o kosmetiniais, tai cia veida tepat g.gif
as kaip tokia nieko nenaudotoja, tai nieko nesuprantu blush2.gif
ir kaip su virskinimu? padeda?
pas mane opalige dvylikapirstes ir spaudimas pakiles, tai jeigu padeda, tai reiks prisiverst bigsmile.gif , o tai dabar tik piena gadinu, bet niekaip neprisiverciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 04 11, 14:06)
o kosmetiniais, tai cia veida tepat  g.gif
as kaip tokia nieko nenaudotoja, tai nieko nesuprantu  blush2.gif
ir kaip su virskinimu? padeda?
pas mane opalige dvylikapirstes ir spaudimas pakiles, tai jeigu padeda, tai reiks prisiverst  bigsmile.gif , o tai dabar tik piena gadinu, bet niekaip neprisiverciu  lotuliukas.gif

Pas mane ant veido buvo keletas pleiskanojančių rausvų dėmelių. Jei tik koks muilas netinkamas ar kremas, tuoj problemos prasidėdavo. Draugė patarė ištept pieno grybo išrūgom ir palaikyt 10-15 min. Taip padariau keletą kartų ir liuks thumbup.gif Oda tampa švelni, lygi, suerzinimas dingsta.
O plačiau apie tą grybą gali paskaityt temoj: http://www.supermama...?...=48&t=18436
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 11 balandžio 2007 - 14:18
As auginu ta pieno gryba. Is pradzu slykstu buvo, bet istikro nieko ten slykstaus, o skonis to pieno, kuriame gryba palaikai, pasidaro kaip kefyro, net neatkirsi. Geriu jau puse metu kiekviena diena po pora puodeliu. Su zarnynu problemu neturejau, tai negaliu pasakyti, kad man kazka daro tas kefyras, bet vat ant pachmielo kaip jis gerai biggrin.gif arba seip jei ko suvalgei ir negera, tai kaip ranka nuima tas kefyriukas biggrin.gif Seip jei ji ilgiau palaikai, kai jis jau gerti nebetinkamas. t.y. jau perruges (labai jau rugstus buna) tai galima veida tepti, plaukus (nuo pleiskanu, issausejimo gerai), kojas mirkyti ir t.t. Tepliotis nebandziau, tik galva buvau ishsitepus, tai labai gerai ta rugstele. O seip tas grybas cia kaip panaceja nuo visu ligu, esu skaicius kad vos ne vezi galima issigydyti biggrin.gif bet cia irgi turi gerti pastoviai metu metus, ir seip daug kam nusibosta keisti ta pienuka, perplaudineti karts nuo karta ta gryba.
Atsakyti