QUOTE(LARISA 74 @ 2006 10 16, 18:29)
nepergyvenk,ataugs ir kita pusę jog jis grybas,aš netičia buvau suplešusi perpuse ir tai suaugo po savaitės gal ,tai iki šiol jau gerokai paaugo ,net nebežinau ka man dabar daryt 3 grybus jau turiu,tik sopeju užpildinet arbata,vaikai irgi labai megsta ,dar klausei apie musites,tai pas mus tas pats,namuose ju atsirado ,aš vis galvojau kad nuo svogunų,bet paskui pastebejau jog visa merlę aplipdita tu musičių yra,taigi paprasčiausiai užklojau su rankšluostukų nestoru ir pasibaige viskas labai greitai
Jo, aš dabar pradėjau ne su marle dengti (anksčiau 3 sluoksnius marlės dėjau), o su taip vienkartiniais popieriniais rankšluosčiais, tai tik pora tų musyčių gal liko, svaiginasi sėdi dar kartais ant grybo
O šiaip jos iš lauko atskridusios buvo, pažiūrėjau, kad pro fortkę į virtuvę priskrisdavo pas mus, tai uždariau - ir sumažėjo jų iškart.
O grybas tai keistai auga iš pradžių augo vienodai, o po to kažkaip pradėjo tik vienoj pusėj. Dabar vienur nė milimetro nesudaro, o kitur virs 1.5cm jau. Nežinau, kas jam užplaukė gal dėl to, kad jis pas mane prie senojo grybo prilipintas, gal jau laikas atskirti?