Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 02 23, 22:21)
Gal nuo paprasto kefyro pradėkite. Vis tik praeina kontrolę , man kažkaip saugiau atrodo  ax.gif Čia yra straipsnis apie tai :
http://supermama.lt/.../view/3039/157/

manasis tai geria kefyriuka jis jam labai patinka,ir gan dau isgeria, mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 02 23, 21:53)
Evrema, gal dar pagalvokite prieš duodant vaikiukui grybo kefyro, labai sunku bus
vertinti, kaip vaiko organizmas reaguoja. Kitas dalykas, kai geria suaugęs žmogus, jis tikrai gali įvertinti, kas vyksta , kokios organizmo reakcijos ir t.t.
O jei vaikiuko buklė dar labiau pablogins tas kefyriukas? Juk iš pradžiu visos ligos paūmėja ...  doh.gif
Čia tik mano pamąstymai, nes ko gero niekas dar nebandė vaikučiams jo duoti dėl išvardintų priežaščių  g.gif

tai is karto ir neduosiu kol pati neisbandysiu ir nezinosiu ka jis man darys,o tik paskui gal ir duosiu vaikiukui,ispradziu gal biski patepsiu odele nes ji gan sausoka bus matyt kas darysis,jei ka negerai tai ir nebeduodiu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evrema @ 2010 02 24, 10:01)
manasis tai geria kefyriuka jis jam labai patinka,ir gan dau isgeria, mirksiukas.gif
Papildyta:

tai is karto ir neduosiu kol pati neisbandysiu ir nezinosiu ka jis man darys,o tik paskui gal ir duosiu vaikiukui,ispradziu gal biski patepsiu odele nes ji gan sausoka bus matyt kas darysis,jei ka negerai tai ir nebeduodiu schmoll.gif  schmoll.gif

nelabai supratau ar duodi ir jo daug irgeria ar neduosi, kol neišbandysi?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 02 24, 12:05)
nelabai supratau ar duodi ir jo daug irgeria  ar neduosi, kol neišbandysi?

neduosiu to grybo kol pati neisbandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
suzinojau, jei isvazioji galima gryba uzsaldyti
Atsakyti
QUOTE(makrial @ 2010 02 25, 16:37)
jei isvazioji galima gryba uzsaldyti

o kiek laiko ji galima saldyt?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 02 22, 09:32)
INSTRUKCIJA:

Atminkite, kad grybas yra gyvas organizmas, todėl jis turi kvėpuoti. Neuždenkite jo dangtelių ir nestatykite į šaldytuvą.

Negalima grybą šaldyti schmoll.gif , taigi žus , bent jau instrukcijoje taip parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 02 26, 15:37)
Negalima grybą šaldyti  schmoll.gif , taigi žus , bent jau instrukcijoje taip parašyta   g.gif

matyt ana mamyte ne taip kazka suprato g.gif g.gif idomiai cia bigsmile.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evrema: 26 vasario 2010 - 15:28
QUOTE(evrema @ 2010 02 26, 16:27)
matyt ana mamyte ne taip kazka suprato g.gif  g.gif  idomiai cia bigsmile.gif  unsure.gif

as tikslia nezinau, tiesiog man taip pasake blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos moterys
Nebegaliu gyventi su pienlige niekas nepdaeda, mano paskutine viltis yra grybas sad.gif
Atsakyti
Kažin, ar tinka nuo pienligės tibeto grybas... g.gif Juk ir pienligę sukelia irgi grybelis.. Žinau, kad penligę gydo česnakas- dvi skilteles kasdien būtina suvalgyti, geriau sutrintas, nei supjaustytas ir citrinas vartoti. Tai reikia daryti mažiausiai 2 savaites kasdien. Česnakas naikina grybelius ir bakterijas, jei dar nevartosite cukraus ir duonos gaminių (kuriuose yra mielių), pasveiksite greičiau. Man tai padėjo, bet pradžioje vis vien išgeriai tabletė, o po česnakų ir citrinų dar kurį laiką greifrutų sėklų ekstraktą pageriau - irgi naikina grybelius ir blogasias bakterijas
Pienligė kartojasi (mieliagrybiai suvieši), kai susilpnėja imunitetas, nes jie nuolat gyvena musų žarnyne ir atlieka tam tikra naudinga funkcija. Be to vyras irgi turi gydytis, paprastai užtenka išgerti vieną kapsulę , po 15 dienų kitą Micomax, Micosys ar pan.
Bet apie tai yra atskiras forumas mirksiukas.gif http://www.supermama...?...=441212&hl=
Atsakyti
QUOTE(accelerando @ 2010 02 28, 14:12)
Sveikos moterys
Nebegaliu gyventi su pienlige niekas nepdaeda, mano paskutine viltis yra grybas sad.gif

nu jo baisiai nemalonu, man irgi nepadedavo tabletes/zvakutes mycomaksai ir visi kt. galybe vaistu (ir dar vyra maitinau, net pas gyd. buvo, o tas pareiske po tyrimu, kad pas ji tvarkoj) dabar kaip ir nebevargstu, tai patarciau tau paprasciausiai pavartoti geruju bakteriju, is mano isbandytu padejo tik lacto7, jogurtines neveikia.. dar stiprinti organizma ir teisinga higiena, ta prasme muilu ir kt. priemoniu minimum vartoti, praustis vandenuku tik, medviliniai apatiniai, ir jokiu iklotu ir stipriai aptemptu drabuziu!

Papildyta:
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 01, 11:17)
Kažin, ar tinka nuo pienligės tibeto grybas... g.gif  Juk ir pienligę sukelia irgi grybelis.. Žinau, kad penligę gydo česnakas- dvi skilteles kasdien būtina suvalgyti,

turiu Tibeto grybuka, kartais irgi pamastau, kaip cia yra istikruju su tais grybais, iskyla tokiu minciu, gal kas zino tiksliai? ar sis grybas negali sukelti grybelio?

ir dar Bielvesta09 apie cesnako nauda taipogi seniai zinau, o kaip tu ji su kuo su maistu suvalgai? nu kaip tu ji praryji? ir ka po to naudoti, kad kvapelis nebutu? pienas man nepadeda ax.gif mielai naudociau cesnaka ir del kitu veiksniu, bet kaip ji suvalgyti?
Atsakyti
sveikutes gal kuri ta grybuka naudojat mazinimui svorio,kaip reikia elgtis tokiu atveju gal dar kokiu papildomu priemoniu emetes? g.gif
Atsakyti