Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

Galima ištirti laboratorijose, kuriose tiria ir vandens kokybę (nes ir H2O dažnai būna padidėjęs žarnyno bakterijų kiekis). Kadangi aš kreipiausi į privačiai dirbanius gydytojus, jie tyrė kažkokioj savo laboratorijoj mano grybą. Reikėtų, matyt, pasieškoti internete ar telefonų kataloge tokių laboratorijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaragda: 10 sausio 2010 - 14:40
Smaragda,
dėkui,kad p[asidalinote patirtimi.Gaila, kad jūsų patirtis buvo tokia skausminga.
Įdomu būtų ištirti tą kefyriuką.
Nors turiu pripažinti,kad jau beveik metus laaaabai pleiskanojančiai veido odai padėjo ,nes dedu kaukes.Tikrai nesitikėjau ,kad tokia priemonė išspres mano problemą.Ką bandžiau -niekas nepadėjo.Pleiskanojimo priežąstis - pastoviai vartojami vaistai.Buvau praradusi viltį ir guodžiausi tuo,kad kada nors baigus vartoti vaistus oda atsistatys.
Atsakyti
QUOTE(Smaragda @ 2010 01 10, 00:09)
Merginos, moterys, močiutės, su pieno grybu BŪKITE LABAI ATSARGIOS. Gal tas pirminis, KADAISE išaugintas grybas ir yra stebuklas, BET dabar dauginamas ir einantis iš rankų į rankas yra TIK kenksmingas pelėsis (negaliu teigti, kad visi pasėliai tokie, bet manasis, DEJA, pasirodė toks). O istorija tokia... Susižavėjusi ''grybu'' ir prisiskaičiusi tūkstančius teigiamų atsiliepimų praeitų metų birželį įsigijau iš pažįstamos grybą ir pradėjau jį su meile auginti ir aišku, vartoti. Rugsėjį prasidėjo problemos... Baisus skrandžio skausmai, žarnyno ir ginekologinės ligos... Pradėjau eiti per gydytojus ir darytis tyrimus, organizme rado YPATINGAI didelį kiekį visokių KOKŲ (stafilokokų, enterokokų ir pan.), kurie ir sukėlė uždegimus ir skausmus. Aišku, iš pradžių gydytojai negalėjo išsiaiškinti priežasties, iš kur VISAME oraganizme atsirado tokia daugybė kokų, sakė, kad galima užsikrėsti per vandenį maudantis atviruose vandens telkiniuose (nors praeitą vasarą net kojos neįmerkiau į kokią ''balą''), per blogai nuplautas daržoves ir pan. Nors visiems kėlė įtarimą TOKS didelis jų kiekis... O paskui atsirado vienas gydytojas, kuris kažkaip užklausė, ar paskutiniu metu nenaudojau kokių keistų namų darbo pieno produktų... Atsakiau teigiamai apie ''grybą"... Ir ką gi... Pradėjom tirti laboratoriškai mano ''stebuklingąjį grybą''. Ką jame rado nenoriu net pasakoti... buvau ŠOKIRUOTA.... TIKRA BAKTERIJŲ VEISYKLA, viršijanti visas galimas normas ne po 100, o tūkstančius kartų... Iki naujamečio kankinausi, gerdama n antibiotikų ir bandydama užmušti visą fermą kokų, kuriuos man užnešė ''grybas''. Būkite atsargios, prieš naudodamos šį stebuklą (????) ištirkite laboratoriškai, ar tikrai jis nepakitęs ir neturėsite problemų!!!!!!!!!

g.gif Na kaip ir baisu pasidarė unsure.gif Vartoju tą kefyriuką , bet man tik geriau , praėjo kaip stebuklas visos mano problemos su virškinamuoju traktu ir skrandžiu . Gal laikas sustot , kol blogai nepasidarė unsure.gif Nu ne visi vaistai ar vitaminai tinka visiems . verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rikara @ 2010 01 10, 16:14)
Smaragda,
dėkui,kad p[asidalinote patirtimi.Gaila, kad jūsų patirtis buvo tokia skausminga.
Įdomu būtų ištirti tą kefyriuką.
Nors turiu pripažinti,kad jau beveik metus laaaabai pleiskanojančiai veido odai padėjo ,nes dedu kaukes.Tikrai nesitikėjau ,kad tokia priemonė išspres mano problemą.Ką bandžiau -niekas nepadėjo.Pleiskanojimo priežąstis - pastoviai vartojami vaistai.Buvau praradusi viltį ir guodžiausi tuo,kad kada nors baigus vartoti vaistus oda atsistatys.

Mano 8-metis sunutis ir aš turim problemų dėl odos . Labai sausa , atsirasdavo net žaizdelės. Ypač žiemą . Dabar vartojam dušo žele Exomega , plaunam ir veidą . Super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu ir as ryziu gryba. Ieskojau info apie ji, ir radau Wikipedia, jog i inda su vandeniu reikia ideti puse citrinos g.gif . Tai as dabar pasimetus, kiek skaitau lietuviskus puslapius, tai nieko apie citrina nesnekama, o vat anglu k. radau, jog reik deti unsure.gif

Cia straipsnis anglu k.: http://en.wikipedia.org/wiki/Tibicos
Atsakyti
4u.gif Labukas , Rikara , kaip jaučiatės ? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antracite @ 2010 01 13, 20:05)
4u.gif  Labukas , Rikara , kaip jaučiatės  ?  rolleyes.gif  4u.gif

Labutis,
gerai,nes siandien pirmoji antrojo etapo diena.Siek tiek pokyciu laukiu trecia,ketvirta diena.Ziuresim,vel buriu augindama ta grybuka hihihi.gif

O kaip jums antrasis etapas? Tikiuosi viena diena uzteko pasikankint mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nebegeriu.. unsure.gif bet MB geria, sako gerai jaučiuosi
Atsakyti
Manęs neatbaidė Smaragdos patirtis.
Labai knieti susirasti kur tą kefyriuką ištirti,reiks kada valandžiukę paaukoti tam ir perskambinus,išsiaiškinti,kur tai galima padaryti.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 01 14, 11:47)
O aš nebegeriu.. unsure.gif  bet MB geria, sako gerai jaučiuosi

4u.gif Na ir aš gerai jaučiuosi 4u.gif

QUOTE(Rikara @ 2010 01 14, 01:18)
Labutis,
gerai,nes siandien pirmoji antrojo etapo diena.Siek tiek pokyciu laukiu trecia,ketvirta diena.Ziuresim,vel buriu augindama ta grybuka hihihi.gif

O kaip jums antrasis etapas? Tikiuosi viena diena uzteko pasikankint mirksiukas.gif

Būtent , karsta.gif ta viena diena O dabar viskas assa.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif O kur perkate tuos indiskus ryzius? g.gif Perskaiciau rusu forume apie jo poveiki,bei nauda organizmui.O kas svarbiausiai,tai pries pradedant vartoti bet kokius naudingus preparatus,reikia issivalyti organizma.T.y.zarnyna,inkstus,kepenis...Kas supranta rusiskai galesiu atsiust,pasiskaityt.
Atsakyti
QUOTE(vilma @ 2010 01 27, 17:03)
Sveikos, 4u.gif                                                                                                  O kur perkate tuos indiskus ryzius? g.gif Perskaiciau rusu forume apie jo poveiki,bei nauda organizmui.O kas svarbiausiai,tai pries pradedant vartoti bet kokius naudingus preparatus,reikia issivalyti organizma.T.y.zarnyna,inkstus,kepenis...Kas supranta rusiskai galesiu atsiust,pasiskaityt.

pardavime jų nėra,jie keliauja "iš rankų į rankas",kažkas augina ir dalinasi 4u.gif
Atsakyti
Radau grybo gaminimo recepta : 4 valgomi saukstai ( be kaupo) juros ryziu
2-3 valgomieji saukstai cukraus
10-15 razinu
1 litras nusistovejusio viena para salto vandens.Suprantama ,kad jau uzauginta gryba gauti paprasciau nei isigyti indisku ryziu. bigsmile.gif Bet vis tik gauna kazkas ju? g.gif
Atsakyti