Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

QUOTE(arabeska @ 2010 01 06, 13:30)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif darau ir aš tokias procedūras, veiduką pamaitinu thumbup.gif

Ir kaip veikia ?
As dar tik pora kartu taip dariau,tai kol kas ankstoka girtis rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 01 06, 14:32)
Ir kaip veikia ?
As dar tik pora kartu taip dariau,tai kol kas ankstoka girtis rezultatais.

Na manau, kad poveikis kaip maitinančios - drėkinančios kaukės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 01 05, 00:35)
Perplovimo procedūra įvykdyta.Turiu 9 šaukštus su kaupu, o jei be kaupo,tai ir desėtkas būtų.Bet dabar man 10 dienų laisvadienis nuo to kefyriuko,tai užpilu minimaliai pienu,kad tik nesugalvotų kulnų pakratyt.Dabar galvą suku,ką reiks tas 10 dienų su juo daryti g.gif

Labukas 4u.gif Užpilk šaltu vandeniu , 2cm. vandens turi būti virš jo ir į šaldytuvą . Aš savajį pralaikiau šaldytuve 16 dienų .Grybukas irgi turi turėt atostogas thumbup.gif Dabar pradėjau antrą vartojimo etapą . Po pertraukos su grybu viskas tvarkoj , bet man lygiai kaip ir praeitą kartą 4-tą dieną pasireiškė šalutiniai poveikiai , viduriavimas , negera savijauta . g.gif Viskas kartojasi antrą kartą . Na gal rytoj jausiuos geriau . drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(antracite @ 2010 01 06, 22:49)
Labukas  4u.gif  Užpilk šaltu vandeniu , 2cm. vandens turi būti virš jo ir į šaldytuvą . Aš savajį pralaikiau šaldytuve 16 dienų .Grybukas irgi turi turėt atostogas  thumbup.gif  Dabar pradėjau antrą vartojimo etapą . Po pertraukos su grybu viskas tvarkoj , bet man lygiai kaip ir praeitą kartą 4-tą dieną pasireiškė šalutiniai poveikiai , viduriavimas , negera savijauta .  g.gif  Viskas kartojasi antrą kartą . Na gal rytoj jausiuos geriau .  drinks_cheers.gif

Aha,mano MB grizes papasakojo kaip jums 4-ta diena "gera" buvo doh.gif
As tai dabar ji minimaliai uzpilu pienu ir su kefyriuku grozio proceduras atlieku hihihi.gif
Bet jei ir man antrojo vartojimo etapo metu pirmomis dienomis tas pats bus,tai teks dujokauke isigyti arba persikraustyti i balkona gyventi lotuliukas.gif
Jau tau turetu rytoj tikrai pagereti,visgi antras etapas drinks_cheers.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šian viskas OK thumbup.gif Tas grybas matyt valo toksinius elementus tokiu būdu . Buvo Kakėdos , visokie vakarėliai , Naujakas ir tt...Daug alchogolio pavartojau , rūkiau daugiau negu visada . doh.gif doh.gif doh.gif O veidui naudoju labai fainą kaukę ( gal ne į temą , bet thumbup.gif ) Kiaušinio trynį sumaišom su arbatiniu šaukšteliu medaus , truputį citrinos sulčių arba citrinos rūgšties . Išsitepam vaiduką ir būnam 20 min. Po to nuplaunam vandenuku be muilo , ir užsitepam standžiai išplaktu kiaušinio baltymu , užsidedam visas pūtas ant veido . Vaikštom irgi ilgai , kiek galim . Bus negeras jausmas , veiduką trauks baltymas , 20min. Po to viską nuplaunam drungnu vandeniu . Man tai kaifas , jaučiuosi kaip kitą veidą užsidėjus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antracite @ 2010 01 07, 22:43)
Šian viskas OK  thumbup.gif  Tas grybas matyt valo toksinius elementus tokiu būdu . Buvo Kakėdos , visokie vakarėliai , Naujakas ir tt...Daug alchogolio pavartojau , rūkiau daugiau negu visada .  doh.gif  doh.gif  doh.gif O veidui naudoju labai fainą kaukę ( gal ne į temą , bet  thumbup.gif ) Kiaušinio trynį sumaišom su arbatiniu šaukšteliu medaus , truputį citrinos sulčių arba citrinos rūgšties . Išsitepam vaiduką ir būnam 20 min. Po to nuplaunam vandenuku be muilo , ir užsitepam standžiai išplaktu kiaušinio baltymu , užsidedam visas pūtas ant veido . Vaikštom irgi ilgai , kiek galim . Bus negeras jausmas , veiduką trauks baltymas , 20min. Po to viską nuplaunam drungnu vandeniu . Man tai kaifas , jaučiuosi kaip kitą veidą užsidėjus  4u.gif

Super thumbup.gif
O veido kauke puiki.As kai netingedavau tik baltyma isplakta uzsidedavau,tai kai sutraukdavo,kad atrodydavo lyg cemento kausa ant veido uzsidejau hihihi.gif ,bet paskui labai svelni oda budavo.O cia praktiskai beatliekine produkcija,nereikia sukti galvos,kur kiasinio tryni padeti.Reiks pamegint
Dekui uz patirti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir kai sutraukia veidą, negali ir kalbėti, man dukra sako: Ko nekalbi? blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne tas žodis . Net mirksėti sunku . Isivaizduoju kaip mes atrodom su tuo kiaušinio baltymu ant veido . blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu ryžių grybą, atrodo, tokie skaidrus gabaliukai, atrodo panašiai kaip katės silikoninis kraikas biggrin.gif tik man jį maitinti sakė cukrum ir razinom, o čia kažkur perskaičiau apie pieną.... Būtų įdomu sužinoti kaip ji maitinti. gal galima dviem variantais ? tongue.gif
Atsakyti
Toms,kas skaito rusiskai ,pasiskaitymui
http://ru.wikipedia....

O cia apie visus tris 4u.gif
http://gribi2007.narod.ru/index.html

Papildyta:
Nu dar biskiuka pasiskaitymui apie arbatos gryba
http://tea.ru/270-1201.html

QUOTE(Sketchlt @ 2010 01 08, 17:15)
Sveiki, turiu ryžių grybą, atrodo, tokie skaidrus gabaliukai, atrodo panašiai kaip katės silikoninis kraikas biggrin.gif tik man jį maitinti sakė cukrum ir razinom, o čia kažkur perskaičiau apie pieną.... Būtų įdomu sužinoti kaip ji maitinti. gal galima dviem variantais ? tongue.gif

Turbūt apie tokį girdėjote,kur reikia pienu maitinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, moterys, močiutės, su pieno grybu BŪKITE LABAI ATSARGIOS. Gal tas pirminis, KADAISE išaugintas grybas ir yra stebuklas, BET dabar dauginamas ir einantis iš rankų į rankas yra TIK kenksmingas pelėsis (negaliu teigti, kad visi pasėliai tokie, bet manasis, DEJA, pasirodė toks). O istorija tokia... Susižavėjusi ''grybu'' ir prisiskaičiusi tūkstančius teigiamų atsiliepimų praeitų metų birželį įsigijau iš pažįstamos grybą ir pradėjau jį su meile auginti ir aišku, vartoti. Rugsėjį prasidėjo problemos... Baisus skrandžio skausmai, žarnyno ir ginekologinės ligos... Pradėjau eiti per gydytojus ir darytis tyrimus, organizme rado YPATINGAI didelį kiekį visokių KOKŲ (stafilokokų, enterokokų ir pan.), kurie ir sukėlė uždegimus ir skausmus. Aišku, iš pradžių gydytojai negalėjo išsiaiškinti priežasties, iš kur VISAME oraganizme atsirado tokia daugybė kokų, sakė, kad galima užsikrėsti per vandenį maudantis atviruose vandens telkiniuose (nors praeitą vasarą net kojos neįmerkiau į kokią ''balą''), per blogai nuplautas daržoves ir pan. Nors visiems kėlė įtarimą TOKS didelis jų kiekis... O paskui atsirado vienas gydytojas, kuris kažkaip užklausė, ar paskutiniu metu nenaudojau kokių keistų namų darbo pieno produktų... Atsakiau teigiamai apie ''grybą"... Ir ką gi... Pradėjom tirti laboratoriškai mano ''stebuklingąjį grybą''. Ką jame rado nenoriu net pasakoti... buvau ŠOKIRUOTA.... TIKRA BAKTERIJŲ VEISYKLA, viršijanti visas galimas normas ne po 100, o tūkstančius kartų... Iki naujamečio kankinausi, gerdama n antibiotikų ir bandydama užmušti visą fermą kokų, kuriuos man užnešė ''grybas''. Būkite atsargios, prieš naudodamos šį stebuklą (????) ištirkite laboratoriškai, ar tikrai jis nepakitęs ir neturėsite problemų!!!!!!!!!
Atsakyti
O kur jį galima ištirti?
Atsakyti