Perplovimo procedūra įvykdyta.Turiu 9 šaukštus su kaupu, o jei be kaupo,tai ir desėtkas būtų.Bet dabar man 10 dienų laisvadienis nuo to kefyriuko,tai užpilu minimaliai pienu,kad tik nesugalvotų kulnų pakratyt.Dabar galvą suku,ką reiks tas 10 dienų su juo daryti
Labukas Užpilk šaltu vandeniu , 2cm. vandens turi būti virš jo ir į šaldytuvą . Aš savajį pralaikiau šaldytuve 16 dienų .Grybukas irgi turi turėt atostogas Dabar pradėjau antrą vartojimo etapą . Po pertraukos su grybu viskas tvarkoj , bet man lygiai kaip ir praeitą kartą 4-tą dieną pasireiškė šalutiniai poveikiai , viduriavimas , negera savijauta . Viskas kartojasi antrą kartą . Na gal rytoj jausiuos geriau .
Labukas Užpilk šaltu vandeniu , 2cm. vandens turi būti virš jo ir į šaldytuvą . Aš savajį pralaikiau šaldytuve 16 dienų .Grybukas irgi turi turėt atostogas Dabar pradėjau antrą vartojimo etapą . Po pertraukos su grybu viskas tvarkoj , bet man lygiai kaip ir praeitą kartą 4-tą dieną pasireiškė šalutiniai poveikiai , viduriavimas , negera savijauta . Viskas kartojasi antrą kartą . Na gal rytoj jausiuos geriau .
Aha,mano MB grizes papasakojo kaip jums 4-ta diena "gera" buvo
As tai dabar ji minimaliai uzpilu pienu ir su kefyriuku grozio proceduras atlieku
Bet jei ir man antrojo vartojimo etapo metu pirmomis dienomis tas pats bus,tai teks dujokauke isigyti arba persikraustyti i balkona gyventi
Jau tau turetu rytoj tikrai pagereti,visgi antras etapas
Sekmes
Šian viskas OK Tas grybas matyt valo toksinius elementus tokiu būdu . Buvo Kakėdos , visokie vakarėliai , Naujakas ir tt...Daug alchogolio pavartojau , rūkiau daugiau negu visada . O veidui naudoju labai fainą kaukę ( gal ne į temą , bet ) Kiaušinio trynį sumaišom su arbatiniu šaukšteliu medaus , truputį citrinos sulčių arba citrinos rūgšties . Išsitepam vaiduką ir būnam 20 min. Po to nuplaunam vandenuku be muilo , ir užsitepam standžiai išplaktu kiaušinio baltymu , užsidedam visas pūtas ant veido . Vaikštom irgi ilgai , kiek galim . Bus negeras jausmas , veiduką trauks baltymas , 20min. Po to viską nuplaunam drungnu vandeniu . Man tai kaifas , jaučiuosi kaip kitą veidą užsidėjus
Šian viskas OK Tas grybas matyt valo toksinius elementus tokiu būdu . Buvo Kakėdos , visokie vakarėliai , Naujakas ir tt...Daug alchogolio pavartojau , rūkiau daugiau negu visada . O veidui naudoju labai fainą kaukę ( gal ne į temą , bet ) Kiaušinio trynį sumaišom su arbatiniu šaukšteliu medaus , truputį citrinos sulčių arba citrinos rūgšties . Išsitepam vaiduką ir būnam 20 min. Po to nuplaunam vandenuku be muilo , ir užsitepam standžiai išplaktu kiaušinio baltymu , užsidedam visas pūtas ant veido . Vaikštom irgi ilgai , kiek galim . Bus negeras jausmas , veiduką trauks baltymas , 20min. Po to viską nuplaunam drungnu vandeniu . Man tai kaifas , jaučiuosi kaip kitą veidą užsidėjus
Super
O veido kauke puiki.As kai netingedavau tik baltyma isplakta uzsidedavau,tai kai sutraukdavo,kad atrodydavo lyg cemento kausa ant veido uzsidejau ,bet paskui labai svelni oda budavo.O cia praktiskai beatliekine produkcija,nereikia sukti galvos,kur kiasinio tryni padeti.Reiks pamegint
Dekui uz patirti
Sveiki, turiu ryžių grybą, atrodo, tokie skaidrus gabaliukai, atrodo panašiai kaip katės silikoninis kraikas tik man jį maitinti sakė cukrum ir razinom, o čia kažkur perskaičiau apie pieną.... Būtų įdomu sužinoti kaip ji maitinti. gal galima dviem variantais ?
Sveiki, turiu ryžių grybą, atrodo, tokie skaidrus gabaliukai, atrodo panašiai kaip katės silikoninis kraikas tik man jį maitinti sakė cukrum ir razinom, o čia kažkur perskaičiau apie pieną.... Būtų įdomu sužinoti kaip ji maitinti. gal galima dviem variantais ?
Merginos, moterys, močiutės, su pieno grybu BŪKITE LABAI ATSARGIOS. Gal tas pirminis, KADAISE išaugintas grybas ir yra stebuklas, BET dabar dauginamas ir einantis iš rankų į rankas yra TIK kenksmingas pelėsis (negaliu teigti, kad visi pasėliai tokie, bet manasis, DEJA, pasirodė toks). O istorija tokia... Susižavėjusi ''grybu'' ir prisiskaičiusi tūkstančius teigiamų atsiliepimų praeitų metų birželį įsigijau iš pažįstamos grybą ir pradėjau jį su meile auginti ir aišku, vartoti. Rugsėjį prasidėjo problemos... Baisus skrandžio skausmai, žarnyno ir ginekologinės ligos... Pradėjau eiti per gydytojus ir darytis tyrimus, organizme rado YPATINGAI didelį kiekį visokių KOKŲ (stafilokokų, enterokokų ir pan.), kurie ir sukėlė uždegimus ir skausmus. Aišku, iš pradžių gydytojai negalėjo išsiaiškinti priežasties, iš kur VISAME oraganizme atsirado tokia daugybė kokų, sakė, kad galima užsikrėsti per vandenį maudantis atviruose vandens telkiniuose (nors praeitą vasarą net kojos neįmerkiau į kokią ''balą''), per blogai nuplautas daržoves ir pan. Nors visiems kėlė įtarimą TOKS didelis jų kiekis... O paskui atsirado vienas gydytojas, kuris kažkaip užklausė, ar paskutiniu metu nenaudojau kokių keistų namų darbo pieno produktų... Atsakiau teigiamai apie ''grybą"... Ir ką gi... Pradėjom tirti laboratoriškai mano ''stebuklingąjį grybą''. Ką jame rado nenoriu net pasakoti... buvau ŠOKIRUOTA.... TIKRA BAKTERIJŲ VEISYKLA, viršijanti visas galimas normas ne po 100, o tūkstančius kartų... Iki naujamečio kankinausi, gerdama n antibiotikų ir bandydama užmušti visą fermą kokų, kuriuos man užnešė ''grybas''. Būkite atsargios, prieš naudodamos šį stebuklą (????) ištirkite laboratoriškai, ar tikrai jis nepakitęs ir neturėsite problemų!!!!!!!!!