Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

Kai isverciu mase i sieteli tiesig energingai maisau,kad kuo daugiau skyscio nubegtu i dubeni,nes grybo mase,kruopos ar kaip ten pavadinti,uzkemsa sietelio skylutes ir skystis nebega.O dar ir su nerudijancio metalo saukstu paspaudziu mase sietelyje, kad kuo daugiau kefyro gautusi.Ilgiau 24 val.neesu laikiusi.Per Kaledas tampiausi ta stiklaini po puse Lietuvos,visa gimine prajuokinau hihihi.gif
Paskui,kaip minejau, likusia mase perplaunu ir t.t.
Per kaledine kelione,jau vienas bande ruduoti,bet as ji ismeciau lauk.Gal megsta stabiluma g.gif
Atsakyti
O tas grybas nesusispaudžia? bandysiu nufotkint (batarkes kraunu) kaip mano atrodo
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 01 04, 22:01)
O tas grybas nesusispaudžia?  bandysiu nufotkint (batarkes kraunu) kaip mano atrodo

Maniškis tai nesusispaudzia,perplaunanat pakedenu ir viskas thumbup.gif
Kaip sakant,neauginu šiltnamio sąlygom,tai vargšas prie visko prisitaiko hihihi.gif
Atsakyti
Bonzas beveik biggrin.gif o daug jo pas tave?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 01 04, 22:29)
Bonzas beveik biggrin.gif o daug jo pas tave?

Perplovimo procedūra įvykdyta.Turiu 9 šaukštus su kaupu, o jei be kaupo,tai ir desėtkas būtų.Bet dabar man 10 dienų laisvadienis nuo to kefyriuko,tai užpilu minimaliai pienu,kad tik nesugalvotų kulnų pakratyt.Dabar galvą suku,ką reiks tas 10 dienų su juo daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 01 04, 23:35)
Perplovimo procedūra įvykdyta.Turiu 9 šaukštus su kaupu, o jei be kaupo,tai ir desėtkas būtų.Bet dabar man 10 dienų laisvadienis nuo to kefyriuko,tai užpilu minimaliai pienu,kad tik nesugalvotų kulnų pakratyt.Dabar galvą suku,ką reiks tas 10 dienų su juo daryti g.gif

blink.gif ogo kiek daug jo pas tave/ tai kiek tu pieno pili? litrą. šian įkelsiu savo foto...

man dabar 10 dienų pertrauka, tai MB užsinorėjo pagert lotuliukas.gif ... o per tą laiką gal pasidaugins ir abiems užteks
Atsakyti
Darau išvadą, kad tas GRYBAS - baisus šilumos mėgėjas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 01 05, 09:48)
blink.gif ogo kiek daug jo pas tave/ tai kiek tu pieno pili? litrą. šian įkelsiu savo foto...

man dabar 10 dienų pertrauka, tai MB užsinorėjo pagert  lotuliukas.gif ... o per tą laiką gal pasidaugins ir abiems užteks

O aš vakar susigalvojau veidui kaukę pasidaryti,tai dabar būsiu,kaip iš kefyro plaukusi hihihi.gif
Atsakyti
O kaip tu ją dėjai? gi bėga? įtariu kokį marlės gabalą suvilgei? ar veidą į bliūdą merkei? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 01 05, 11:42)
O kaip tu ją dėjai? gi bėga? įtariu kokį marlės gabalą suvilgei? ar veidą į bliūdą merkei? hihihi.gif

Is pradziu bandziau tiesiog praustis,bet paskui persigalvojau.Turiu tokia baidykliska marles gabala,kur skyles vietoj nosies ir akiu iskirptos,tai tai pamirkiau ir uzsidejau.Iskentejau gal kokias 5 min.Sau grieztai pasakiau,kad turesiu tokia procedura daryti visas 10 dienu.Tikiuosi pavyks.
Atsakyti
user posted image vakar paskutinį pieną supyliau, tai truputį mažoka.. šiaip pilu daugiau

user posted image tiek jo pas mane yra
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 01 05, 12:14)
O aš vakar susigalvojau veidui kaukę pasidaryti,tai dabar būsiu,kaip iš kefyro plaukusi hihihi.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif darau ir aš tokias procedūras, veiduką pamaitinu thumbup.gif
Atsakyti