Manau sie remeliai daryti is kartono kietenio ir aptraukti medziaga,na manau nera sudetinga jei moki siek tiek siuti.
wooow kokia superine tema atradau Labiausiai patiko durys dekoruotos trafaretu pagalba ir dekupazu Kaip tik musu durys tik gruntuotos, tai galvoju kaip jas reiks paskui idomiau nudazyt ar dar kazka padaryt Gal dar kas kokiu pasiulymu turit? Kazkaip nesinori tiesiog paimti dazus ir nudazyti viena spalva
Atėjūne, labai paprasta kaip ir parodyta. Išsikerpi norimo pločio skritulį su skyle per vidurį iš kartono, sunki suki siūlą per jį, galą siūlo su adata prakiši po tuo siūlu susuktu ties viduriuku, suriši kaip per visą perkiši stipriai, ir tada jau apkerpi kraštus ir pasileis.
[quote=knielita,2009 08 01, 16:00]
Neradau Perejau baze, bet tik pakraipe galva isgirdusios ko ieskau Man siule oazes, bet ji nelaikytu tokio svorio
Va mano dar keli medeliai
Dovanos mociutems
Dovanos krikstateviams
O cia dickiui musu mini saldainiu medelis bus gimtadienio proga vietoj geliu
Na ir nuostabus medeliai !!! Saunuole!!! Isivaizduoju, kiek reikia kantrybes juos padaryt. Labai noreciau ismokt tokius daryt .
Neradau Perejau baze, bet tik pakraipe galva isgirdusios ko ieskau Man siule oazes, bet ji nelaikytu tokio svorio
Dovanos mociutems
Dovanos krikstateviams
Na ir nuostabus medeliai !!! Saunuole!!! Isivaizduoju, kiek reikia kantrybes juos padaryt. Labai noreciau ismokt tokius daryt .
QUOTE(Koxamte @ 2009 08 01, 17:37)
vajeeej kokie nuostabaus grozio Jusu medeliai Net sirdis apsala i juos beziurint
Papildyta:
O man neiseina tie burbuliukai kiek seniau esu bandzius, nepavykdavo...
Papildyta:
O man neiseina tie burbuliukai kiek seniau esu bandzius, nepavykdavo...
Kamuoliukai nesudetingi, issikirpus vienodus skrituliukus juos sudeti ir varstyti juos siulais, norint kad kamuoliukai butu pilnesni reikia kaip galima didesne padaryti skylute esancia apskritimu viduryje ir vinioti siulus tol, kol pilnai pasidengia ir beveik nelieka skylutes. O tada tarp dvieju apskritimu perkirpti siulus ir perkipus ta vieta apvynioti siulu ir suverzus suristi. Belieka pataisyti kamuoliuko forma ir viskas Tikiuosi, nors kiek padejau
Papildyta:
[quote=rimute7,2009 08 01, 15:11]
[quote=knielita,2009 08 01, 16:00]
Dovanos mociutems
Dovanos krikstateviams
[/quote]
Kantrybes daug nereikia, gana greitai vyksta darbas kai turi viska pasiruosus. Svarbiausia stabiliai itvirtinti pagaliuka vazone ir tada uzmauti burbula. As jo neradau pirkti tai meistrauju pati, paruosiamieji darbai reikalauja daugiau darbo nei malonioji dalis medzio aprengimas ir puosimas O ir sudetinga nera kaip atrodo is pirmo zvilgsnio
Kaip pasigaminti štai tokią dailią vaisinę iš plastikinio butelio:
http://picasaweb.goo...801373127562594
Dailios pagalvėlės ir puikios dekoracijos ant užuolaidų :
http://picasaweb.goo...BOLETADETECIDO#
Siūlau pasidairinėti ir po kitus albumėlius- ten baisiai daug visokių grožių yra
http://picasaweb.goo...801373127562594
Dailios pagalvėlės ir puikios dekoracijos ant užuolaidų :
http://picasaweb.goo...BOLETADETECIDO#
Siūlau pasidairinėti ir po kitus albumėlius- ten baisiai daug visokių grožių yra
Idėja nuotraukų, vaikų piešinių ir pan. pakabinimui
o man norėtųsi su minimaliom išlaidom atnaujinti vaikų kambario duris dekupažinti nesu bandžiusi, o be to ir pinigėlių man rods reiktų nemažai kai neturi jokių priemonių tam reikalui kas dar...... trafaretai ?
gal dar ką patarsit durys senos, baltos spalvos
QUOTE(fishke @ 2009 09 18, 17:34)
o man norėtųsi su minimaliom išlaidom atnaujinti vaikų kambario duris dekupažinti nesu bandžiusi, o be to ir pinigėlių man rods reiktų nemažai kai neturi jokių priemonių tam reikalui kas dar...... trafaretai ?
pigiausia, manau, perdazyti, o dekupazint daug nekainuoja: serveteles+ lakas, lipalas
QUOTE(fishke @ 2009 09 18, 17:34)
Būna visokių lipdukų, prilipdomų daikčiukų ( drugelių, pelyčių, boružėlių gal dar kokių yra ) , žinoma pirma perdažyti, rankeną gal pakeisti ir kažką ant jų padaryti... arba dekupažą naudoti