Papuosalu dezute padaryta is senos rusu laiku dezutes, skirtos gal prieskoniams
QUOTE(Aistiene @ 2008 03 28, 20:56)
dezute tai jega
manl bai grazus sitas veidrodis radau nete fotke ir uzstrigo man jis
kokie mieli Lachesės darbeliai..
baltai pavydžiu tiems, kas turi gamtos dovaną piešti.
Papildyta:
kaip suprantu, tas veidrodžio rėmas iš vyno kamščių? liux atrodo.
kažkada mačiau ir man labai užstrigo plintusas iš vyno kamščių. taip pagyvina visą kambarį.
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 31, 14:13)
kažkada mačiau ir man labai užstrigo plintusas iš vyno kamščių. taip pagyvina visą kambarį.
QUOTE(modeliuka @ 2008 04 01, 08:02)
kokie mieli Lachesės darbeliai..
Lachesės darbeliai tikrai labai mieli, bet ten ne piešta, ten - dekupažas. Todėl nepavydėk, o nusipirk servetėlių ir pirmyn
QUOTE(modeliuka @ 2008 04 01, 07:02)
man tai panashiau i pinta. Ish vandeninio hiacinto
oj,kaip nustebau,kad čia pamačiau savo darbų ,aš piešti tikrai moku,ir mokausi dailės akademijoje ,daugelį žinių ir pritaikau savo darbuose, žunale deko galite rasti mano foto decupažo pamoką
čia kaip tik pavaisduota tokia dėžutė,kuri nereikalauja jokių piešimo įgūdžių tad sėkmės
čia kaip tik pavaisduota tokia dėžutė,kuri nereikalauja jokių piešimo įgūdžių tad sėkmės
QUOTE(Aistiene @ 2008 03 28, 18:56)
nerealiiiii
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 31, 13:13)
Idomus darbas ir išties snuku pasakyti iš ko padaryta labiauu primena pynimą, nors užmetus akį pagalvojau, kad moliūgų sėklomis išklijuota manu labai šauniai atrodytų iš pistacijų kevalėlių toks rėmas