Pasiklydusin aciu labai as irgi geru ideju radau labai patiko tas remelis suikabinti raktams, patiko labai katinas , patiko labai tas remelis su vazele.
Oi, kokių gražių ir gerų idėjų pridėjai
Nu labai fainų idėjų radau
ačiū
ačiū
Pasiklydusin aciu labai as irgi geru ideju radau labai patiko tas remelis suikabinti raktams, patiko labai katinas , patiko labai tas remelis su vazele.
Nėra už ką.
Dar radau nuotraukyčių įvairių, sutvarkysiu ir galėsiu įmesti.
pasiklydusi, dieve kaip gražu.... labai norėčiau išmokti tavo meno... labai labai noriu išmokti taip puošti savo namus...
man ta kopeteliu tipo lentyna nerealiai grazi
QUOTE(neužmirštuolė @ 2008 03 26, 18:13)
pasiklydusi, dieve kaip gražu.... labai norėčiau išmokti tavo meno... labai labai noriu išmokti taip puošti savo namus...
Na, čia nėra mano darytas menas, tiesiog daug visko prisirinkau iš forumų, sutvarkiau ir sudėjau čia. Taaip norėčiau mokėti daryti tokias grožybes.
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 03 26, 19:04)
Na, čia nėra mano darytas menas, tiesiog daug visko prisirinkau iš forumų, sutvarkiau ir sudėjau čia. Taaip norėčiau mokėti daryti tokias grožybes.
jei rasi ka idomaus dar sumesk cia tikrai manau kelom idejom pasinaudotume
Pasiklydusi, rodos, vartau savo pacios sudeta ideju albuma..turbut 90% issisaugojus is anskciau
Pabandysiu sumest, ko nepastebejau
Pabandysiu sumest, ko nepastebejau
Man labaiausiai patiko sienos gėlytėmsi dažytos, biaju, kad vyars manęs nebesupras nuo mano rankdarbių...
Turbo_duracka - labai dailūs darbeliai, ir kaip aš juos praleidau.
saldainia - tos gėlytės ir man patiko.
Va dar kelios foto, čia nėra vien tik rankdarbiai, bet manau galima nusižiūrėti gražių detalių.
Nuotraukos iš paauglių kambarių skyrelio Bet gal kam patiks...
O čia iš floristikos meno. Man labai patiko, todėl irgi įmesiu.
saldainia - tos gėlytės ir man patiko.
Va dar kelios foto, čia nėra vien tik rankdarbiai, bet manau galima nusižiūrėti gražių detalių.
Nuotraukos iš paauglių kambarių skyrelio Bet gal kam patiks...
O čia iš floristikos meno. Man labai patiko, todėl irgi įmesiu.
jega man patiko tos 2 pirmos fotkes. jega maciau dar kazkuriame zurnale KAIP IS PALECIU ANT KURIU DEDASI IVAIRIOS PREKES PADARYTAS STALAS ten juros tematika jega atrodo.
o obuoliukas jau akzkur matytas labai graziai atrodo
o obuoliukas jau akzkur matytas labai graziai atrodo