galbut jau senai lankeisi lietuvoj, nes manau lietuvoj irgi rinka pakankamai uzpildyta, tik reikia zinot konori o yra visko...galbut kaina lietuviska kandziojas, bet negalima skustis pasiula...sisip lietuvoj kainos apskritai labai dideles palyginimui dirbdama airijoje per diena galedavau uzsidirbt kvepalu pvz lanvin, dior, ar pan. pavalgyt, papramogaut ir zinojau kad nuoma sumokesiu ir komunalinius mokescius...o lietuvoj pamaciau kad norint nusipirkt kvepalus per diena ju neuzdirbsi-reikai jau taupyt
Vika,tikrai Lietuvoje NĖRA ,aš visą vasarą buvau Jav,o dabar namie LT,tai nepalyginsi,kiek ten visko paprastučio ir mielo,tikrai sutinku su Rugegėle ten tokios parduotuvės kaip akropolis vien smulkmenėlėm skirtos,o kur dar rankdarbių priemonių pasiūla,ateini ir miršti nuo vaizdų,kiek visko,ir nežinai,ką griebti....
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 01:21)
Vika,tikrai Lietuvoje NĖRA ,aš visą vasarą buvau Jav,o dabar namie LT,tai nepalyginsi,kiek ten visko paprastučio ir mielo,tikrai sutinku su Rugegėle ten tokios parduotuvės kaip akropolis vien smulkmenėlėm skirtos,o kur dar rankdarbių priemonių pasiūla,ateini ir miršti nuo vaizdų,kiek visko,ir nežinai,ką griebti....
Vadinasi nezinai kur zuvingos vietos
Nes interjero ivairiausiu detaliu ir daiktu yra daug kur ir labai smagiu...reikia tik moketi juos pastebeti
Labai grazus darbeliai
nejuokaukit merginos, visas deco parduotuves žinau,... mano toks mokslas ir darbas ,tikrai labai maža pasiūla. Užtektų ir IKEA turėti Lietuvoje iš karto prasiplėstų akiratis.Manau kalbame apie visiems prieinamas mielas smulkmenas ,o ne vienetinius dizainerių daiktus...
Labai fainu smulkmenu cia yra.
QUOTE(GreenLady @ 2007 11 27, 12:24)
Vadinasi nezinai kur zuvingos vietos
Nes interjero ivairiausiu detaliu ir daiktu yra daug kur ir labai smagiu...reikia tik moketi juos pastebeti
Jeigu reikia ieskoti, tai kokia cia pasiula.Lietuvio mada - ,,as protingesnis, as randu , o tu ne''. Lyg tai nebutu ir taip gyvenime tu ieskojimu. Dar nepamirsot tarybiniu laiku?
Cia - JAV nereikia ieskoti, o tie daiktai tiek mieli, kad tiesiog prasosi nuperkami.
Kai visur visko perkista ir prasosi tiesiog pirkti.Tai ir jau krastutinumas.daiktas praranda savo paslaptinguma.ir jis nebe toks mielas ,kaip kad surastas kazkur kamputyje.
As gyvenu ir ne Lt,ir cia pasirinkimas nemazas,bet nekeliu tos salies i dausas.Nes Lt tikrai gali rasti tokiu dalyku kur kitur ne su ziburiu nera.
As gyvenu ir ne Lt,ir cia pasirinkimas nemazas,bet nekeliu tos salies i dausas.Nes Lt tikrai gali rasti tokiu dalyku kur kitur ne su ziburiu nera.
gražu, labai fainių dalykų mačiau,
Net jei ir nėra didelio pasirinkimo pas mus, juk pačios tai galime pasigaminti O priežastis, kodėl daug ko nėra- tiesiog pas mus rinka daugeliui prekių yra per maža, tad nelabai ir apsimoka, tuo lab kad reikia mūsų klientą pripratinti prie naujovių, kas reikalauja tiek laiko, tiek finansų...
nusprendziau pasidekoruoti vazona
http://public.fotki....-/pb010001.html
kadangi turiu 2 afrikeites satuleles tai manau vazonas nepamaisys toks
http://public.fotki....-/pb010001.html
kadangi turiu 2 afrikeites satuleles tai manau vazonas nepamaisys toks
Senai pamiršta tema
Papuošiau sieną tarp dviejų kambarių - praėjimą į miegamąjį
Papuošiau sieną tarp dviejų kambarių - praėjimą į miegamąjį