tikriausiai labai grazu
Gal gali ikelt nuotrauka?
Na tu ir darbštuolėlė. Net neįtariau, kad čia iš žievelių kol neperskaičiau. Labai gražu Aš taip nesugebėčiau
Tavo darbeliai tai norėčiau ir pati pasidaryti sau ,bet turbūt labai kaupiasi ant jų dulkės ,kurioms esu alergiška
Na tai nera labai sudetinga bet uztrunka pats zieveliu rinkimo procesas. Beto teko issiaiskint kas per daiktas tas klijų pistoletas
Neturiu fotoaprato, nėr kaip nufotografuot
Papildyta:
O dėl dulkių... Apipurškiau laku, tai manau su dulkių šluotele bus galima tą paveikslą valyt
Papildyta:
O dėl dulkių... Apipurškiau laku, tai manau su dulkių šluotele bus galima tą paveikslą valyt
labai gržus paveikslais...O tie medžiai aš sužavėta...pati kada nors pasidarysiu tikrai
mano pirmasis dekupazinis darbelis, padarytas dekupazo kursuose
Sveikos auksarankes, pasijungiau sita tema tai tiek visko prisiziurejau ir susigundziau. Nes ir man patinka rankdarbiai turiu nusinerus uztiesala ant lovos . Ir noriu pavasariui atejus kokiu gelyciu bet kazkaip nerandu nertu isskyrus narcizus. Su jais pasidariau servetelem ziedukus. Gal kuri turit daugiau nertu gelyciu o gal kokiu zaislu nerimui schemuciu buciau labi dekinga
Labutis, turiu išsisaugojus iš gėlyčių tai rožyčių schemą:
ir ramunių schemą:
ir ramunių schemą:
QUOTE(Vienintelevitali @ 2007 03 16, 23:38)
Jei nieko prieš...
idomiai turetų gautis iš įvairių citrusinių vaisių (laimo, citrinų, apelsinų, greifruktų...) gražus paletinis spalvų perėjimas... arba sudžiuvusias rožytes nudažyti ar nupurkšti kokia tik nori spalva
taigi vėl pildau savo darbų sąrašiuką
taigi vėl pildau savo darbų sąrašiuką
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 03 30, 13:17)
Sveikos auksarankes, pasijungiau sita tema tai tiek visko prisiziurejau ir susigundziau. Nes ir man patinka rankdarbiai turiu nusinerus uztiesala ant lovos . Ir noriu pavasariui atejus kokiu gelyciu bet kazkaip nerandu nertu isskyrus narcizus. Su jais pasidariau servetelem ziedukus. Gal kuri turit daugiau nertu gelyciu o gal kokiu zaislu nerimui schemuciu buciau labi dekinga
parasyk maila- atsiusiu ka neturiu
pati nerti nebemoku, bet schemu geliu tikrai turiu, gal ir zaislu rasciau
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 30, 18:13)
parasyk maila- atsiusiu ka neturiu
raganaite2005@yahoo.com labai ACIU !!!!! Lauksiu labai