Radau internete. Net nežinau kaip pavadint
noriu dar vieną namų pagražinimo elementą pristatyti čia mano karoliukų ir kitų smulkių turtų saugykla
QUOTE(Evanescene @ 2007 01 27, 12:35)
Nuostabiai atrodo, regis net rozem pakvipo, bet tokio gerio pati tai nepasidaryciau..
QUOTE(Monada @ 2007 03 15, 15:21)
Nuostabiai atrodo, regis net rozem pakvipo, bet tokio gerio pati tai nepasidaryciau..
o ko nepasidarytum juk pilna pirkt tokiu dirbtiniu roziu tik reik galva pasukt kaip graziai jas pritvirtinti prie pagalveles uzvalkaliuku ir romantiska rozine pagalvele puikuosis pas tave
QUOTE(justess22 @ 2007 03 13, 20:18)
noriu dar vieną namų pagražinimo elementą pristatyti čia mano karoliukų ir kitų smulkių turtų saugykla
O čia tai lobis , ir man tokios reik...
QUOTE(justess22 @ 2007 03 13, 21:18)
Nuostabu
QUOTE(justess22 @ 2007 03 13, 21:18)
įdomu, iš ko tai padaryta? ir kokio dydžio ta saugykla?
Neglaite : aciukas...tikrai lobiu skrynele...
ievux : dėkui už pagyrimus
neužmirštuole : padaryta iš fanieros...pirkau Lenkijoj IKEA parduotuvėj, tai gavau krūvą lentučių, kurias reikėjo pačiai susikalti ir nėra ji didelė, apie 35x25cm (plotisxaukštis)
ievux : dėkui už pagyrimus
neužmirštuole : padaryta iš fanieros...pirkau Lenkijoj IKEA parduotuvėj, tai gavau krūvą lentučių, kurias reikėjo pačiai susikalti ir nėra ji didelė, apie 35x25cm (plotisxaukštis)
[/quote]
fantastika! man irgi tokios reiktų, nes karoliukai nebeturi sau vietos o tai čia stalčiai? ir sugalvok tu taip pasidaryti, šaunuolė!
[/quote]
fantastika! man irgi tokios reiktų, nes karoliukai nebeturi sau vietos o tai čia stalčiai? ir sugalvok tu taip pasidaryti, šaunuolė!
QUOTE(neužmirštuolė @ 2007 03 16, 16:15)
taip, čia paprasti stalčiukai... jei turi nagingą vyrą, tai gali paprašyt padaryti...nieko čia sudėtingo. Aišku, gaila, kad IKEA nėra Lietuvoj man dar vienos tokios reiktų, bet internetu pirkti brangiai gaunasi
QUOTE(justess22 @ 2007 03 13, 20:18)
Labai gražu
bet manau, kad galima kažką panašaus pasidaryti pačioms. Pavyzdžiui, sendaikčių parduotuvėje būna mažų komodėlių ir galima jas įvairiai atnaujinti
Papildyta:
http://images.google...p...ficial&sa=N
Cia yra idomiu ideju
Pasidariau va toki paveiksla http://www.tindirind...php?page_id=738
Grazu ir skaniai kvepia. Tik i apelsinus jau ziuret nebegaliu
Grazu ir skaniai kvepia. Tik i apelsinus jau ziuret nebegaliu