Įkraunama...
Įkraunama...

Įdomios smulkmenos

QUOTE(Susiena @ 2005 04 08, 15:56)
Matai, geriausia, kad tas "čiuptuvėlis" būtų bespalvis, toks, kaip guminis iš peršviečiamos plastmasės minkštos. Tada jį priklijavus prie lango stiklo, jo nelabai matosi...

droge yra pirkti gatavu kolbuciu su tais ciuptuveliais pritvirtintais- 3.99 Lt kainuoja, tik kad megintuvelis ikistas i toki platmasini ziedeli, kuris arba geltonas, arba raudonas, arba melynas arba zalias. Man zalias graziausias wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 04 28, 14:15)
Karbyne, kur tu jį laikai? man tai gražus, dariau tokius bumbulus kalėdoms, o čia ir sparnelius priklijavai ar kaip?

Sparnelius pradžioj tvirtinau plonyte vielute (bet jos nesimato), po to klijavau. Gal ir galima kitokių variantų ieškot, bet čia pirmas mano bimbalas blush2.gif
Atsakyti
aš tai atsargiai su tais mezginukais... man anksčiau labai patikdavo visokie "kvarbarkiukai", bet teko išsinuomoti butą iš tokios senmergės, pas kurią kvarbatkiukai buvo netik kad prikalti an sekcijos lentynėlių, bet ir virtuvėj, spintelėj kur virš kriauklės būna, kur išplautus indus galima dėti, kad nusivarvėtų... iš pradžių juokinga buvo, bet po kelių savaičių doh.gif
Atsakyti
Kas turi kaimo sodyba ar maza sklypeli su namu labai tiktu
user posted image

Ar norit ipusti savo namams pavasirisko vejo gaivumo
user posted image
Atsakyti
[quote=ivi,2005 01 27, 13:44]
[quote=loretaltl,2005 01 07, 23:58]
gal kas zino kaip daryti popierines ar medzegines geles????ar kokiu pavyzdziu turiy?

http://photofile.ru/...o?id=4384093#sm
[/quote]

GAL ŽINOTE KAIP VADINASI ŠITAS POPIERIUS/MEDŽIAGA/SIŪLAS? KUR JO GALIMA NUSIPIRKTI ALYTUJE IR KIEK MAŽDAUG KAINUOJA? Iš anksto dėkui už informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi but labai idomu, toki kazkur maciau. Atrodo kancelerinese prekese. Pamaniau kad kazkox spec. dovanu vyniojimo popierius...
Atsakyti
Labai gražu pažiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 04 28, 13:33)
droge yra pirkti gatavu kolbuciu su tais ciuptuveliais pritvirtintais- 3.99 Lt kainuoja, tik kad megintuvelis ikistas i toki platmasini ziedeli, kuris arba geltonas, arba raudonas, arba melynas arba zalias. Man zalias graziausias wink.gif

Kurioje vietoje Droge?
Nerandu... ax.gif
Atsakyti
Mergytes, padekit cry.gif Jus visos cia tokios isradingos (noreciau tokia but ax.gif ). Turiu beda vyro deka: klijavo naujam bute virtuvej sienines plyteles, reikejo ispjaut akuratnai aplink rozetes skyle, tai jam biski iskilo doh.gif ax.gif Man aki rezia tie iskilimai, kad ir uzglaistyti, na bet ne i tema... Vis galvoju, koki cia dekora sugalvot g.gif Ar papaisyt kazka zaismingo aplink ta rozete (ji 3-viete), ar uzklijuot kokiu dekoriuku tipo lapeliu, ar mini gelyciu... Bet kur gaut tokiu dalykeliu cry.gif Padekit, aciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 07 24, 16:55)
Kas turi kaimo sodyba ar maza sklypeli su namu labai tiktu
user posted image

Ten, kur kankorėžiais papuošta kėdė, labai gražu ir paprasta papuošti Kalėdinį šventišką stalą! thumbup.gif
Atsakyti
Tik labiau tiktu perist ryskiai raudonu kaspineliu, kad graziau butu akiai, ar jei ne kaspineli tai kokiu raudonu uogu keke (nors ir plasmasine)
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2004 12 22, 10:29)
Cia be zodziu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikos labai grazu cia pas jus, traukiu tema i favorites, mane lebai sudomino sis kreslas, idomu kaip galima butu ji pasidaruyt g.gif g.gif ? gal kas aprasyma turit? ir kur galeciau gaut tokia konstrukcija? gal paciai pasidaryt butu nesunku? g.gif
Atsakyti