Įkraunama...
Įkraunama...

Įdomios smulkmenos

QUOTE(JurateL. @ 2005 02 25, 14:58)
Merginos, jūs teisios...mažai tuo  domiuosi tai ir tundra tame reikale esu  doh.gif , nes kai pagalvoju, įkyšau nosį, kur nenusimanau ir dar nuomonę reiškiu...sėkmės visoms  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kuo daugiau nuomoniu - tuo geriau. Kiek pastebejau siu metu madoj dauguma garsiu dizaineriu sugryzta prie imantriu mezginiu wink.gif
As irgi nemegstu kai namai perkrauti tokiais daiktais,bet kazkoks mazas fragmentas, kuri sukuri savo rankomis namams suteikia jaukumo tongue.gif
Atsakyti
Labai grazios pagalveles:
http://sandra.w3.lt/...php4?p=galerija

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 03 02, 11:41)

grazu,anasiu pagalveliu nuoroda buvau is rusisko puslapiuko idejus wink.gif
Man labai patiko lele su kisenelem bet nesiusi gi tokios dviems bernams,nebet kokiai drauges panelytei dovanu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės auksarankės. smile.gif [COLOR=red] As cia visiska naujoke. Esu labai suzaveta Jusu visu darbeliais ir idejomis. Jau pradejau nerti nuostabųjį lango papuošimą, bet va megintuvėlių nerandu.Gal žinot ku jų būna? Būkit geros, išduokit paslaptį.
Atsakyti
Kaune Hyper Maximoj lygtais mačiau ax.gif tik tiksliai nežinau parduotuvės pavadinimo - na beveik priešais centrinį iėjimą, kurioje prekiaujama įvairiais keramikos gaminiais, papapuošalais, etc. wink.gif
Atsakyti
Kaune Senukuose yra pirkti megintuveliu, geliu saleje, prie floristikai skirtu priemoniu.
Atsakyti
Aš tai per "blatą" jau prisikaupusi mėgintuvėlių, kolbučių visokių... Su mėgintuvėliais esu mačiusi gražių idėjų, tik negaliu įdėti foto, tai pabandysiu papasakoti:
1. Paprasčiausius mėgintuvėlius vertikaliai prisiuva prie nukarusių staltiesės kraštų ir pamerkia po mažytį gėlės žiedelį - gaunasi labai puošnus stalas kokiai nors iškilmingesnei šventei, pavyzdžiui krikštynoms... biggrin.gif
2. Mėgintuvėlius priklijuoja tokiais "čiuptuvėliais", kurie prilimpa prie stiklo, prie lango stiklo ir irgi pamerkia gėlyčių - gaunasi labai puošnus langas. Tik va kur tų "čiuptuvėlių" įsigyti, kad būtų su žiedeliais mėgintuvėliams įstatyti, tai neturiu žalio supratimo... verysad.gif Taigi išeitis - nusinerti tokią lango juostą! biggrin.gif
3. Kelis mėgintuvėlius surišus gražia juostele ar kokiu floristiniu plaušu, gaunasi kaip ir viena vaza su daug atskirų dalių, galima pamerkti kelias kad ir frezijų šakeles - labai graži ir skoninga kompozicija. biggrin.gif
Tai tiek, gal supratote mane...
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 03 22, 13:11)
2. Mėgintuvėlius priklijuoja tokiais "čiuptuvėliais", kurie prilimpa prie stiklo, prie lango stiklo ir irgi pamerkia gėlyčių - gaunasi labai puošnus langas. Tik va kur tų "čiuptuvėlių" įsigyti, kad būtų su žiedeliais mėgintuvėliams įstatyti, tai neturiu žalio supratimo...  verysad.gif Taigi išeitis - nusinerti tokią lango juostą!  biggrin.gif

Tikrai yra akvariumistikos parduotuvėje Zoon'e rolleyes.gif biggrin.gif Mes pirkom akvariumo filtro šlangoms prie stiklo klijuot mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 03 22, 13:11)
2. Mėgintuvėlius priklijuoja tokiais "čiuptuvėliais", kurie prilimpa prie stiklo, prie lango stiklo ir irgi pamerkia gėlyčių - gaunasi labai puošnus langas. Tik va kur tų "čiuptuvėlių" įsigyti, kad būtų su žiedeliais mėgintuvėliams įstatyti, tai neturiu žalio supratimo...  verysad.gif Taigi išeitis - nusinerti tokią lango juostą!  biggrin.gif

Labai graži idėja.

Čiuptuvėlių gali pasidaryti nusipirkusi kabliukų į vonią. Visokių spalvų būna, tą kabliuką nuimsi, o pritvirtinsi nunerta virvelę, kuria ir apriši mėgintuvėlį thumbup.gif Ar gumele kokia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2005 03 29, 13:18)

Fantastiškai gražu, tik kaip tas gėlytes išmegsti, jaučiu tokiam dideliam kilimėliui neužtekčiau kantrybės, bet labai norėčiau, ypač kai namie tokį kampelį esu suplanavusi
Atsakyti
Mhm, as tik tiesa pasakius spalvas pakeisciau- pagrinda daryciau ryzai abrikosini, o gelytes baltas su geltonu...

Gelytes ismegzti nesunku, tik laiko daug uzima, nes jos kaip matau dvi susiutos...
Atsakyti