Įkraunama...
Įkraunama...

Įdomios smulkmenos

QUOTE(une @ 2005 01 17, 04:05)
arite, atsiusk savo meila man i AZ , radau schema wink.gif

ir as noreciau schemos tos grazios lovatieses smile.gif brigitask@yahoo.com
Atsakyti
Man patinka gražios, vienodos dėžės visokioms smulkmenosms ir daiktams, retai naudojamiems susidėti. Būna jų pirkti, bet galima tikriausiai ir pasidaryti. Neaptikote?
tiesiog sudedi viska, niekas nesimėto, o atrodo tvarkingai ir gražiai- dar talpiai thumbup.gif
Atsakyti
Kazkur maciau pirkti kardoniniu panasaus tipo deziu. Tai manau jas galima butu apklijuoti, apipaisyti ar dar kaip nors apdailinti. Galima butu paieskoti kanceliariniu prekiu parduotuvese.
As asmeniskai tokiems dalykams perku pintas dezes (YSK'e). Aisku jos nepigiausios, bet man jos suteikia naturalumo jausma ir siaip graziai atrodo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 02 13, 19:26)
Apklijuoti ratu vienas prie kito saldainiais, ypac grazu mazyliukais "Bibo". Dar galima gelem dirbtinom arba gyvom smile.gif

Aciu smile.gif pasidareu jau ta paty vakara smile.gif labai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 02 14, 17:19)
ir as noreciau schemos tos grazios lovatieses  smile.gif brigitask@yahoo.com

TauRe, as esu idejus sitoj temoj ta schema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2005 02 13, 17:00)
Gal zinot kaip galima graziai papuosti butelius (pvz.nuo vyno ir t.t.) ?

Labai gražu skarelė užrišta ar tai lininė, ar nerta. Ir gražu ir praktiška, nes vyno lašelius sugeria pilant.
Atsakyti
Nu žinot, nors nesu naminių nėrinių mėgėja(ne rūbų) ir tikriausia mane subėgę sumuštute bash.gif bash.gif bash.gif ....užtai, kad man tai country stilius ir savo bute napakęsčiau nertų servetėliu, pledų,pagalvėlių, gėlių, kad ir kaip fantastiškai jos atrodytų...(na , jei kokia bobutė paliktų savo trobą dzūkijoj prie ežero, tai tikrai tapčiau jūsų skyrelio gerbėja, nes manau, kad nerti, megzti dirbiniai fantastiškai tinka prie senoviškų baldų, grindų su skylėm...na tam tikroj aplinkoj)...bet vat avelei iš kūtų-duodu 10balų, super idėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2005 02 24, 19:08)
Nu žinot, nors nesu naminių nėrinių mėgėja(ne rūbų) ir tikriausia mane subėgę sumuštute bash.gif  bash.gif  bash.gif ....užtai, kad man tai country stilius ir savo bute napakęsčiau nertų servetėliu, pledų,pagalvėlių, gėlių, kad ir kaip fantastiškai jos atrodytų...(na , jei kokia bobutė paliktų savo trobą dzūkijoj prie ežero, tai tikrai tapčiau jūsų skyrelio gerbėja, nes manau, kad nerti, megzti dirbiniai fantastiškai tinka prie senoviškų baldų, grindų su skylėm...na tam tikroj aplinkoj)...bet vat avelei iš kūtų-duodu 10balų, super idėja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oi, niekas taves nemus drinks_cheers.gif juk nebutinai pas visas mezgancias - neriancias namai tokie ,kaip tu aprasei- old school arba country stiliaus biggrin.gif tiesiog kiekviena atsirenka, kas tinka namams ir patinka. mano patirtis- siuvinejimas kryzeliu atrode irgi kazkokia atgyvena ax.gif , nes matyt buvau macius ne pacius kokybiauskius darbelius ir t.t. bet kai pamaciau vabaliuko pagalveles ir apsauga lovytei wub.gif - zado netekau. ne tik fantastiskai grazu, bet ir sakyciau gana stiliovai atrodo biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif manau reikia tik moketi su skoniu ir vietoje tokius dalykus pritaikyti . wink.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 02 24, 21:44)
oi, niekas taves nemus  drinks_cheers.gif juk nebutinai pas visas mezgancias - neriancias namai tokie ,kaip tu aprasei- old school arba country stiliaus  biggrin.gif tiesiog kiekviena atsirenka, kas tinka namams ir patinka. mano patirtis- siuvinejimas kryzeliu atrode irgi kazkokia atgyvena  ax.gif , nes matyt  buvau macius ne pacius kokybiauskius darbelius ir t.t. bet kai pamaciau vabaliuko pagalveles ir apsauga lovytei wub.gif  - zado netekau. ne tik fantastiskai grazu, bet ir sakyciau gana stiliovai atrodo  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif manau reikia tik moketi su skoniu ir vietoje tokius dalykus pritaikyti . wink.gif

Tikrai nėr čia ko muštis... biggrin.gif Besimokydama mokykloj buvau apsinėrus visus galus - galybės servetėlių ir pan. Pireš kokius 3 m. viską išmečiau... Nebegražu pasidarė... O dabar - ka prisižiūriu tokių modernių raštų - jau vėl noris ką nuveikt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2005 02 14, 01:11)
Nertos geles tiesiog super. Nelabai sunku nerti, bet noreciau paklausti jusu, kaip krakmolinti serveteles ir tas pacias geles, nes mano serveteles taip ir lieka nekrakmolintos:(

Iki siol virdavau krakmolo klijus: i verdanti vandeni supili krakmola ismaisyta saltam vandeny, gerai ismaisai, atsala, tada merki serveteles, dziovini, ligini.
Dabar Maximoje perku specialu purskiama standikli. Visai neblogai. Tik standina gana lengvai. Jei nori kietesniu, nelabai iseina.
Dar esu girdejusi, kad su lipalu kazka daro, bet pati nebandziau.
O kaip standinti nertus ervisus ar geles ar kitus daiktus, kuriu negalima lyginti - ir man idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2005 02 24, 17:08)
Nu žinot, nors nesu naminių nėrinių mėgėja(ne rūbų) ir tikriausia mane subėgę sumuštute bash.gif  bash.gif  bash.gif ....užtai, kad man tai country stilius ir savo bute napakęsčiau nertų servetėliu, pledų,pagalvėlių, gėlių, kad ir kaip fantastiškai jos atrodytų...(na , jei kokia bobutė paliktų savo trobą dzūkijoj prie ežero, tai tikrai tapčiau jūsų skyrelio gerbėja, nes manau, kad nerti, megzti dirbiniai fantastiškai tinka prie senoviškų baldų, grindų su skylėm...na tam tikroj aplinkoj)...bet vat avelei iš kūtų-duodu 10balų, super idėja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

neriniai/mezginiai namie,- tai nebutinai senovines serveteles ar apnertos paklodes mirksiukas.gif
pasivaiksciok po kokias galerijas ar dizaineriu butikus,- pamatysi niekaip su trobom ir country stilium nesuderinamo moderno/ minimalizmo/ popstiliaus darbu etc. thumbup.gif
Nors del serveteliu/geliu tai sutinku su tavim 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, jūs teisios...mažai tuo domiuosi tai ir tundra tame reikale esu doh.gif , nes kai pagalvoju, įkyšau nosį, kur nenusimanau ir dar nuomonę reiškiu...sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti