Radau stai tokia ideja
MAn ji visai nieko pasirode ir beje lengvai padaroma
Zadu ja pritaikyti ,juk lauko geliu sode ar kaime manau visad atsiras
Kokią gerą idėją pakišai! Aš tokių mėgintuvėlių jau esu prisirinkusi, tik niekaip nesugalvojau kaip juos ant lango pritvirtinti. Mačiau kažkada žurnale, kad juos su lipdukais (tokiais "čiulptuvėliais", kokiais pvz. autobmbiliuose prie stiklo kas nors prisiklijuoja) prie stiklo priklijuoja, bet tie lipdukai su tokiu žiedeliu, į kurį tas mėgintuvėlis įsikiša. O kur tokių lipdukų gausi? O čia taip paprastai padaryta, faina! Ir dar mintis: tokius mėgintuvėlius prisiuva prie pvz. apvalaus staliuko staltieses ir prideda po žiedelį - labai šventiškas staliukas gaunasi!
puiki mintis, bet galima ir grazesni nusimegzti, Jumi saunuole kur tu atkasiai toki idomybe
Jumi, bet tu ir saunuole, jau as kaip ilendu i rankdarbiu skyreli, tai negaliu atsigrozeti visom grozybem, kokias jus visos siulot, man atrodo tuoj neturesiu laiko vaiku prieziurai
Jumi, tikrai labai sauni ideja
Susiena, o is kur galima "prikaupti" tokiu megintuveliu ? Buna kur nors pirkti, ar reikia "blato"?
o namams man labai patiko sitie :
Susiena, o is kur galima "prikaupti" tokiu megintuveliu ? Buna kur nors pirkti, ar reikia "blato"?
o namams man labai patiko sitie :
Aciu uz grazius zodzius
o cia paaiskinimai kaip nerti ta langini papuosima
o cia paaiskinimai kaip nerti ta langini papuosima
Labai miela is ryto ant tokio kojytes is lovos nuleisti,bet bijociau toki daryti vien todel kad jame dulkes kaupiasi
O man tai avyte labaipatiko.tiesa dulkiu kaupimasis-didelis minusas.bat visai noreciau gauti schema,gal kada neturesiu ka veikti ar siuvynejimas atsibos...
Cia be zodziu
vabaliuk schemos neturiu bet bumbulus ir taip padarysi, o kojytes ir galvyte tikrai numegzi ir be schemu
tokom nerealus foteliukas as jo tokio noriu!!!!!!!!! bet va salia ir kas is jo pakeltu reikia (niekaip pati jau neatsistociau )
tokom nerealus foteliukas as jo tokio noriu!!!!!!!!! bet va salia ir kas is jo pakeltu reikia (niekaip pati jau neatsistociau )
galvojau gal yra kokia schemute...bet juk cia nesunku