QUOTE(Akva @ 2008 09 29, 12:52)
Nors man niekas neprasiskyre, bet po 2 pametinuku ir Cezariu bamba buvo ohohoooo! Po antro vaikelio metus net svoris nekrito, o priaugus buvau su pirmu 30kg, su antru 35 kg.
Kazkada verkslenau savo tetei ant peties, kokia esu stora ir atsikisusiu pilvu, o jis ir sako "pilvas tvarkytis prades daugmaz po 2-3 metu" taip ir atsitiko. Mano kavalieriui uz menesio 3 metai, o mamos pilvas beveik nuostabus Tiesa, ditirambus reiktu dainuoti jaunystes geram pilvo presui. Visa si laikia galvojau, kam as tiek laiko treniruokliu saleje, aerobikoje praleisdavau, jei po gimdymo viskas nukaro. Pasirodo pilvo presas tyliai, ramiai, bet rezultatus dave. Vat ir dabar, kai sedziu, odos gabalas kabo, bet kai stoviu presas vel matosi
Kazkada verkslenau savo tetei ant peties, kokia esu stora ir atsikisusiu pilvu, o jis ir sako "pilvas tvarkytis prades daugmaz po 2-3 metu" taip ir atsitiko. Mano kavalieriui uz menesio 3 metai, o mamos pilvas beveik nuostabus Tiesa, ditirambus reiktu dainuoti jaunystes geram pilvo presui. Visa si laikia galvojau, kam as tiek laiko treniruokliu saleje, aerobikoje praleisdavau, jei po gimdymo viskas nukaro. Pasirodo pilvo presas tyliai, ramiai, bet rezultatus dave. Vat ir dabar, kai sedziu, odos gabalas kabo, bet kai stoviu presas vel matosi
Ne pas visas po gimdymo atsiranda raumenų prasiskyrimas. Jis nepriklauso nei nuo sportavimo, nei nesportavimo PRIEŠ prasiskyrimą.
Prasiskyrimo diagnozavimas labai paprastas, gali atlikti kiekviena (jau buvo rašyta šioje temoje kaip).
"Odos gabalas kabo" - ne prasiskyrusių pilvo preso problema, o odos perteklius.
Taip pat manau, kad kiekvienos "idealaus pilvo" vizija skirtinga