Įkraunama...
Įkraunama...

Prasiskyrė pilvo raumenys

QUOTE(Akva @ 2008 09 29, 12:52)
Nors man niekas neprasiskyre, bet po 2 pametinuku ir Cezariu bamba buvo ohohoooo! doh.gif Po antro vaikelio metus net svoris nekrito, o priaugus buvau su pirmu 30kg, su antru 35 kg.
Kazkada verkslenau savo tetei ant peties, kokia esu stora ir atsikisusiu pilvu, o jis ir sako "pilvas tvarkytis prades daugmaz po 2-3 metu" taip ir atsitiko. Mano kavalieriui uz menesio 3 metai, o mamos pilvas beveik nuostabus  ax.gif Tiesa, ditirambus reiktu dainuoti jaunystes geram pilvo presui. Visa si laikia galvojau, kam as tiek laiko treniruokliu saleje, aerobikoje praleisdavau, jei po gimdymo viskas nukaro. Pasirodo pilvo presas tyliai, ramiai, bet rezultatus dave. Vat ir dabar, kai sedziu, odos gabalas kabo, bet kai stoviu presas vel matosi  ax.gif

Ne pas visas po gimdymo atsiranda raumenų prasiskyrimas. Jis nepriklauso nei nuo sportavimo, nei nesportavimo PRIEŠ prasiskyrimą.
Prasiskyrimo diagnozavimas labai paprastas, gali atlikti kiekviena (jau buvo rašyta šioje temoje kaip).
"Odos gabalas kabo" - ne prasiskyrusių pilvo preso problema, o odos perteklius.

Taip pat manau, kad kiekvienos "idealaus pilvo" vizija skirtinga smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ababa @ 2008 09 29, 01:35)
biggrin.gif Jooo... Jei dar ateity du "kleckai", tai jau dabar galima kiekvieną mėnesį atidėti po tam tikrą pinigų sumelę į kitą sąskaitą ir po trejeto ketverto metų, nereikės tada ir paskolos imti smile.gif

biggrin.gif Gerai sakai, o jei netycia po tu keturiu metu nuspresiu, kad vis tik svarbiau vidinis grozis, galesim uz tuos pinigus Egipte visi penki pailset lotuliukas.gif

QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 09 29, 11:01)
Visoms sėkmės  4u.gif

Sekmingos operacijos 4u.gif Apsviesk paskui mus apie rezultatus blush2.gif
Atsakyti
Man po dvynukų raumenų telikę šonuose likučiai verysad.gif - tarpas kokie 20 centimetrų.. Autobuse vietą užleidžia doh.gif Kažin ar TAI įmanoma sukabinti? verysad.gif Kur, beje, tas operacijas atlieka, gal turit koordinates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magdutė @ 2009 02 25, 03:19)
Man po dvynukų raumenų telikę šonuose likučiai  verysad.gif - tarpas kokie 20 centimetrų.. Autobuse vietą užleidžia  doh.gif  Kažin ar TAI įmanoma sukabinti?  verysad.gif Kur, beje, tas operacijas atlieka, gal turit koordinates?  ax.gif

gal dar visai nedaug laiko po gimdymo praėjo?..
Tokias operacijas atlieka ten, kur ir plastines operacijas.
Atsakyti
Skaiciau skaiciau bet taip ir nesupratau kaip suprast kada tie raumenys prasiskyre. Pas mane ir kabo lasiakas - ziuret kraupu, baisu ir atidengti. blink.gif
Atsakyti
O geras blink.gif Va dabar bandau tą pilva maigyti ir visiškai nieko nebesuprantu biggrin.gif Tiek prisiskaičiau,kad nebežinau kas tame pilve pas mane doh.gif ar lašinukų krūva,ar dėl strijų ta apitinė dalis tokia truputį nukarusi ar vis dėl to kalti tie atsiskyrę raumenys g.gif Aš dabar darausi vakuumini masažą,tai žiūriu kad lyg pradėjo tvirtėti raumenukai,o prieš tai ką tik nedariau ir sportavau ir paprasta masažą dariausi,kad pamačiusi masažiste pilvą net nustebo kad strijos taip lygiai išsidėsčiusios kaip tatiruotė padarytos biggrin.gif
Atsakyti
Kiek moki uz ta masaza, jei ne paslaptis.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 07, 23:42)
Kiek moki uz ta masaza, jei ne paslaptis.

Tai kad nemie turiu tą aparačiuka ir vakuumuojuosi,o šiaip domėjausi aš tuo masažu,tai vienas kartas kažkur apie 50lt,bet tas aparatas beveik toks pat,gal kiek didesnė ta vakuumo galvutė,bet principas visas tas pats. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nu, prasom placiau - kur ir uz kiek isigyjai ta aparacioka.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 08, 20:51)
Nu nu, prasom placiau - kur ir uz kiek isigyjai ta aparacioka.

lotuliukas.gif Kas per susidomėįjimas biggrin.gif Na nieko ypatingo blush2.gif tik pavadinimas vakuuminis biggrin.gif O rimčiau tai jį reklamuoja per Top šopą,kur ortopediniai čiužiniai ir visą kitą,toks nedidelis aparačiukas celiulitui masažuoti,bet poveikis jo tai thumbup.gif Tai aš pasidomėjau kaip tą pilvuka,tiksliau tą sutrūkusia odą galėčiau stangrinti,tai man pasiūlė vakuuminius masažus,bet jie brangūs kokie doh.gif o kai parodė su kuo juos daro tai pasidomėjus žiūriu ,kad tas aparatukas labai panašus smile.gif Jo kainytė su visu siuntimu apie 200lt,na ir atskirai iš parduotuvės nusipirkau aliejų,tai dabar ir masažuojosi kiekvieną vakarą,jau daugiau kaip mėnesį tai poveikis tikrai matosi. wub.gif
Atsakyti
Sveiki, as taip pat toki turiu tarpa. Chirurgai liepia operuoti, nes: 1) su laiku tie raumenys vis labiau skirsis, joks sportas nepades kai yra patalogija 2) jei lanuoju turet vaiku tai tuo labiau reikia susiut, nes po antro gimdymo niekas nepades, isvis bus sprindzio tarpas tarp tu raumenu - dar labiau skirsis. reziume - kai bus 40 metu turesiu kapsa vietoj pilvo.........nes tie raumenys bus labai issiskyre ir "pasislinke" i virsu.Taip kad operuoti patarciau visoms, kas turi patalogija.O siaip jau geriau 3-4 cm randas nei pusle vietoj pilvo:(
Papildyta:
O ar raumenys prasiskyre galit suzinot taip : atsigulate ant nugaros, rankos prie sonu, po truputi keliate galva aukstyn, lyg darytumete atsilenkima, ir ciuopiate nuo skrandzio iki bambos (kur per nestuma mazdaug negro juosta eina) per viduriuka sonkauliu ir pilvo tarp raumenu tarpas aiskiai juntamas turi but, didejantis prie bambos.
Atsakyti
įdomu, nuo kada prasideda patologija... g.gif
Atsakyti