Įkraunama...
Įkraunama...

Prasiskyrė pilvo raumenys

NIU PAS MANE IRGI KAIP IR PAS VISAS BUVO PILVO RAUMENYS PRASISKYRE,BET DARIAU ATSILENKIMU,TAI JAU BAIGIA ATGAL SUAUGTI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarena @ 2004 12 21, 20:06)
Na va, suradau:
"Yra specialus pratimas, kai pilvo raumenys issiskiria. Jokiu budu negalima daryti jokiu kitu pilvo pratimu, kol neatstatysi raumenu i vieta.

1. Gulint and nugaros, kojos gali buti istiestos arba sulenktos per kelius arba daryk abiem variantais, sukryziuotom rankomis apkabink pilva is abieju sonu. Iskvepdama kilstelek galva ir pecius, tuo paciu stengdamasi rankomis spausti raumenis, kad jie jungtusi. Tokia pozicija palaikyk dar du ikvepimus ir iskvepimus. Grizk i pradine padeti ir vel kartok.

2. Viskas tas pats kaip 1, bet pilvo raumenis gali spausti su ranksluosciu, kuriuo apjuosi save ties juosmeniu ir sukryziuoji ties priekiu. Kilsteledama galva ir pecius, timpteli ranksluoscio galus, kad raumenys jungtusi.

3. Guli ant ant nugaros, kojos sulenktos. Iskvepdama isties viena koja taip, kad jaustum isitempiancius pilvo raumenis zemiau bambos. Ikvepdama sugrazink koja i pradine padeti. Kartok su kiekviena kojom pakaitom."

Kiek kartu kartoti pratimukus?
Atsakyti
Gyd. patarė kreiptis pas chirurgą g.gif
Atsakyti
gal būt pas tave labai rimtą,kad reikia kreiptis. Bet šiaip darant tuos nuostabius pratimukus tikrai sugrįžta.Kalba mano patirtis biggrin.gif
Atsakyti
Deja reikia sportuot, kitaip nelabai tie raumenys sustangreja... As irgi kartais prisiverciu koki pratimuka pilvui padaryt, bet labai jau tingisi...O Tarenos pratimukai geri:) As irgi tokius darau:)
Atsakyti
Gerai, kad pasiskaičiau. Tik man, praėjus 4 metams nuo paskutinio gimdymo ir belaukiant naujo pilvūzo užaugimo, turbūt beviltiška kažką keisti. Kažin, ar turėsiu šansą po trečio gimdymo kažką pataisyti be skalpelio? g.gif
Aš tai nėštumo metu priaugau nemažai, buvau pakankamai neliesa. Tai, matyt, tą išsiskyrimą užpildė lašinukai, ir nieko ten baisiai nesimatė. Bet kai pagimdžiau... doh.gif Atsiguli ant nugaros, pilvo raumenis įtempi, o per pilvo vidurį tokia delno pločio ir kokių trijų pirštų aukščio ketera atsiranda. Nesupratau, ką tai galėtų reikšti, niekas nepaaiškino. Pagalvojau, gal normalu. O kad nėštumo metu vaiką per pilvo vidurį lengvai užčiuopdavau... g.gif pas mane ties bamba ir šiaip išvarža per tris pirštus, maniau, čia dėl to... Pilvas nesusitraukė, bet gi strijų ant jo buvo miškas. Kai buvau kiek liesesnė, tai toks baisinis raukinys aplink bambą karojo.
O dabar pasiskaičiau - pasirodo, turiu ne tik strijų ir 5 lišnų kg problemą... Koks SIAUBAS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laauraa @ 2006 09 21, 15:58)
gal būt pas tave labai rimtą,kad reikia kreiptis. Bet šiaip darant tuos nuostabius pratimukus tikrai sugrįžta.Kalba mano patirtis  biggrin.gif

Chirugas liepė daug sportuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2006 09 22, 23:09)
Gerai, kad pasiskaičiau. Tik man, praėjus 4 metams nuo paskutinio gimdymo ir belaukiant naujo pilvūzo užaugimo, turbūt beviltiška kažką keisti. Kažin, ar turėsiu šansą po trečio gimdymo kažką pataisyti be skalpelio? g.gif
Aš tai nėštumo metu priaugau nemažai, buvau pakankamai neliesa. Tai, matyt, tą išsiskyrimą užpildė lašinukai, ir nieko ten baisiai nesimatė. Bet kai pagimdžiau...  doh.gif  Atsiguli ant nugaros, pilvo raumenis įtempi, o per pilvo vidurį tokia delno pločio ir kokių trijų pirštų aukščio ketera atsiranda. Nesupratau, ką tai galėtų reikšti, niekas nepaaiškino. Pagalvojau, gal normalu. O kad nėštumo metu vaiką per pilvo vidurį lengvai užčiuopdavau...  g.gif  pas mane ties bamba ir šiaip išvarža per tris pirštus, maniau, čia dėl to... Pilvas nesusitraukė, bet gi strijų ant jo buvo miškas. Kai buvau kiek liesesnė, tai toks baisinis raukinys aplink bambą karojo.
O dabar pasiskaičiau - pasirodo, turiu ne tik strijų ir 5 lišnų kg problemą... Koks SIAUBAS  doh.gif

Aš klausiau savo ginekologo, tai jis žadėjo, kad jei būsiu kantri ir pavyzdingai ilgai darysiu pratimus, raumenys sugrįš į vietą, nors po antro gimdymo liko prasiskyrę. Taigi, ir Tau yra vilties smile.gif
Atsakyti
Na va, o as galvojau is kur ta skyle po gimdymo pilve atsirado, bet dabar darau atsilenkimus tai tikrai sumazejo, nors kokie 3 sc vis dar yra doh.gif verysad.gif
Atsakyti
ŠTAI IR RADAU PAAISKINIMĄ I TAI KAS MAN YRA.MANO NESTUMAS JAU 6 MĖNESIAI.PRIES KOKĮ 1,5 MĖN GULĖDAMA ANT NUGAROS IR BANDYDAMA ATSIKELT SUSTANGINUSI PILVĄ PASTEBĖJAU PAILGA JUOSTĄ KURIĄ PALIETUSI PAJUTAU TARPĄ ,GAL 1CM PLOČIO.LABAI IŠSIGANDAU.JOKIO SKAUSMO NIEKADA NEJAUČIAU TOJ VIETOJ.SĖDINT TIESIAI TARPO NĖRA TIK GULINT.PRIES NESTUMA PILVO PRESAS BUVO TRENIRUOTAS, NET KVADRATĖLIAI MATĖSI. ax.gif KLAUSIAU GYDITOJOS BET JI NIEKO NEPAAIŠKINO.IR STAI SKAITAU SITA TEMĄ.NU BAISU PAGALVOTI KAS GALI BŪT VĖLIAU ,JEI JAU DABAR TURIU ŠIĄ BĖDA verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2006 10 11, 23:24)
Aš klausiau savo ginekologo, tai jis žadėjo, kad jei būsiu kantri ir pavyzdingai ilgai darysiu pratimus, raumenys sugrįš į vietą, nors po antro gimdymo liko prasiskyrę. Taigi, ir Tau yra vilties smile.gif

Pasikonsultavau net su trimis chirurgais, gynekologe ir sporto trenere. Iseitis: tik operacija doh.gif Ir pratimai tik laaabai mazai gali padeti. raumenų atgal nesutrauks,tik siaip pilvelis bus stnangresnis... patikekit, daug domejausi...........
Atsakyti
Pas mane irgi buvo raumenys prasiskyrę per gerus du pirštus. Apie specialius pratimus sužinojau tik dabar blink.gif iki šiol dariau paprastus pratimukus, bet labai retai, tai net išsigandau, ar nepakenkiau sau. Dabar patikrinau, tai tas tarpas gerokai mažesnis, bet , manau, dar reiks padirbėt, oj reiks... doh.gif
Atsakyti