Merginos, pagalbos!!!!!
jezau, norisi verkti paskaicius sita visa skyreli.
zodziu yra taip. sia savaite buvau pirmame uzsiemime pas kinezeterapeute, vadinamoje nesciuju manktsteleje.
darant pratimukus pilvukui, ji pridejo pirstus man virs pilvuko ir sako "Jums pradejo skirtis pilvo raumenys". klause, ar mano gine ka nors pasakojo apie tai, ar ne, kad taip gali buti ir t.t.
sakau ne.
bet as kazkaip neissigandau ir nesureiksminau to pradzioje, negalvojau, kad cia toks baisus reikalas.
dabar atejusi i darba ir paskaitinejusi sita tema, pasiurpau...
esu kudute, liekna, tiksliau tokia buvau iki nestumo. dabar sudejimas panasus, tik pilvuzas kaip reikiant puciasi.
jeigu tie raumenys prasiskirs ir po nestumo nesugrazinsiu ju "i vieta", taip iseitu, turesiu vaikscioti pilvota, jau pilvo preso nepavyks idirbti ir t.t.
man tai kazkoks kosmaras kaip is siaubo filmo. man grazus pilvas yra labai svarbus, visada stengdavausi prisiziureti ir iki siol man pavykdavo.
ir dabar plaukai piestu stojasi, kai pagalvoju, kad po gimdymo visa gyvenima turesiu tasytis dideli pilvuza
zodziu, ka noriu paklausti:
ar galima kazkaip uzbegti tam uz akiu, t.y. imtis kazkokiu priemoniu, kad dar taip neatsitiktu.
raumeny skyrimasis tik prasidejes, tad gal dar galima padeti isgelbeti?
kokius dirzus, korsetus nesioti, kazkokius pratimus daryti...?
puolu i nevilti ir nezinau, nei ko imtis.
siaip esu nusipirkusi nesciuju dirza "gerda", bet dar jo nesidejau, nes nesijauciau,. kad jo man reiktu, pilvuka dar netempdavo zemyn, tad jo ir nenaudojau.
gal jau reikia pradeti?
bet to dirzo toks principas-apgaubiantis pilvukas is apacios, taciau tie raumenys skiriasi virsyj, na is karto po krutines lasta. tai gal cia kitoki dirza reiktu nesioti ar kaip....?
bandysiu klausti ir tos konezeterapeutes, bet noriu ir su jumis pasitarti.
gal kas nestumo metu domejotes siuo klausimu ir emetes priemoniu, kad raumenukai neissiskirtu..?
et.. pasiguodziau, dabar laikas pradeti darbuotis
)))
geros jums visoms dieneles
p.s. busiu dekinga, jei kas nors suteiks naudingos info.
pagooglinus deja, info neradau...