Įkraunama...
Įkraunama...

Prasiskyrė pilvo raumenys

neskaiciau ka prirashet, bet kiek man sake dyg. nes pas mane tas pats -tai cia negryshtamas procesas. truko ir visam /nebent detis tinkleli kuris pagelbes, bet nuo jo labai daugeliui moteru menesiniu metu ta viena labai maudzia nemaloniai / viena kur dejosi mane atkalbejo detis, nes sake pati atgal gryzus nesidetu jokiu budu jo.. beja sportuoti negali presu, nes tas raumuo tik skyrsis daugiau ir tiek. taigi sportas gerai tik ne tai vietai

aishku po gimdymo gerai neshioti gorsetus nes jie vistiek kazkiek padada smile.gif
Atsakyti
Gal kuri operavotes Kaune ir galite pasidalinti patirtim? Kokioj istaigoj, kaip daktaras, kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamillė @ 2010 05 10, 12:01)
Gal kuri operavotes Kaune ir galite pasidalinti patirtim? Kokioj istaigoj, kaip daktaras, kiek kainavo?  4u.gif

Operavosi mano drauge pas Viksraiti. Susiuvo pilvo raumeni, istempe oda, nusiurbe riebala, suformavo nauja bamba. Kainavo nemazai.....tiksliai nepasakysiu, bet apie 10000lt. I kaina dar iejo lovadieniai, gulejo ji tris dienas. Dabar labai patenkinta ir tikrai labai graziai viskas atrodo, bet kai as ja maciau iskart po operacijos, tai buvo baisus vaizdelis--paeit nepaeina, sedet negali, issitiest negali....labai ilga si operacija ir labai skausmingas periodas po to, bet rezultatas to vertas 4u.gif
Idedu nuoroda, gal moderatore nesupras kaip reklamos ax.gif
http://www.plastinechirurgija.com/
Atsakyti
Sveikos merginos,

netycia uzsukau i sia temele is smalsumo, bet bijau, kad pas mane kazkas panasaus doh.gif siuo metu dar laukiuosi, 38 savaite, pastebejau kad aplink bamba eina baltas apsritimas, ir nuo jo nusileidzia platus baltas dryzis zemyn, viso sio reikalo forma man panasi i rakto skylute smile.gif sakykit ar man irgi plyse raumenys? g.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2010 06 13, 10:28)

spam.gif spam.gif spam.gif
Atsakyti
QUOTE(bavtav @ 2010 06 15, 20:46)

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 06, 16:09)

Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif Greit pralėks tie mėnesiukai ir jau puškuosi į GN su gražiu pilveliu wink.gif  4u.gif

Sweet Dreams, kaip tavieji reikalai? Susiuvo tau gydytojas raumenukus, kaip žadėjo per CP?
Aš jau dvi savaitės po CP, pilvo būklė - nesulygint kaip buvo po antro vaiko. Jau susisegu visus didžiausius savo džinsus tongue.gif , galiu laisvai įtraukti pilvą. Yra dar šiek tiek riebalo perteklinio, gimda irgi dar ne iki galo susitraukusi, manau, po kokio mėnesio išvis rezultatu džiaugsiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 06 26, 10:20)
Sweet Dreams, kaip tavieji reikalai? Susiuvo tau gydytojas raumenukus, kaip žadėjo per CP?
Aš jau dvi savaitės po CP, pilvo būklė - nesulygint kaip buvo po antro vaiko. Jau susisegu visus didžiausius savo džinsus  tongue.gif , galiu laisvai įtraukti pilvą. Yra dar šiek tiek riebalo perteklinio, gimda irgi dar ne iki galo susitraukusi, manau, po kokio mėnesio išvis rezultatu džiaugsiuosi smile.gif

Vaje, visai pamiršau šią temą blush2.gif

Susiuvo bigsmile.gif Į tarpą pirštas vos telpa thumbup.gif Aišku, pilvas toli gražu nepanašus į tobulą, bet svarbiausia, kad žinau, jog viskas dabar priklauso nuo manęs ir jokiems tarpams nieko prikišt negaliu smile.gif

Lauksim vėl tavo foto avatare bigsmile.gif Ir pavydėsim, KAIP galima atrodyti po trijų gimdymų bigsmile.gif
Atsakyti
Vieni sake, kad susitvarko savaime, kiti , kad reik mankstintis, dar kiti kad ta skyle liks visam gyvenimui. Tai kaip istikruju ? g.gif
Temos neskaiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 08, 17:01)
Vieni sake, kad susitvarko savaime, kiti , kad reik mankstintis, dar kiti kad ta skyle liks visam gyvenimui. Tai kaip istikruju ? g.gif
Temos neskaiciau  ax.gif

tai paskaitykit 4u.gif daug naudingos info rasit ir nereiks vel is naujo merginoms to pacio rasyt.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 07 08, 00:58)
Vaje, visai pamiršau šią temą blush2.gif

Susiuvo bigsmile.gif Į tarpą pirštas vos telpa thumbup.gif Aišku, pilvas toli gražu nepanašus į tobulą, bet svarbiausia, kad žinau, jog viskas dabar priklauso nuo manęs ir jokiems tarpams nieko prikišt negaliu smile.gif

Lauksim vėl tavo foto avatare bigsmile.gif Ir pavydėsim, KAIP galima atrodyti po trijų gimdymų bigsmile.gif

Na va, reiškia, viskas liuks - bet kokiu atveju, jei ateity norėsi chirurgiškai pasitvarkyti pilvuką, operacija bus juoko darbas - juk sunkiausia jos dalis yra raumenų siuvimas...

Aha, foto bus, dabar tik (.)(.) rodau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 08, 18:01)
Temos neskaiciau  ax.gif

Kiekvienai labai individualiai, - priklausomai nuo fiziologijos, organizmo savybių, per nėštumus turėto pilvelio dydžio ir t.t.
Tikrai yra laimingųjų, kurios ir po kelių vaikų gali džiaugtis lygiu pilvuku be jokių intervencijų, o kai kurioms ir vieno užtenka, - ir atsiranda nesugrįžtami pokyčiai.

Atsakyti