Įkraunama...
Įkraunama...

Prasiskyrė pilvo raumenys

Lady Marmalade, dekui labai uz info, reiks pasiaiskint detaliau... nes nelabai yra ka pas mane atsiurbinet, kiek turiu - atsilenkimu budu pamesciau, bet kol raumenys issiskyre neleido intentsyviai sportuot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 05 vasario 2010 - 12:32
aš či air taip ir anaip skaičiau , bet taip ir nesupratau galit paaiškint kaip čia jie prasiskiria ir kaip atrodo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 01 30, 13:33)
Gal jau turi naujienų šia tema?  bigsmile.gif

Pagaliau turiu bigsmile.gif Taigi, šiandien susitikau su operuosiančiu akušeriu-ginekologu, užsiminus apie prasiskyrusius pilvo raumenis, jo atsakymas buvo "Susiūsim ir juos. Aš raumenų plastiką visada padarau". Aišku, nesitikiu plastinės operacijos kokybės ir rezultatų, bet bent jau raumenys pagaliau atsidurs savo vietoje (ankstesnių operacijų metu tikrai niekas jų nesiuvo) thumbup.gif

Beje, gydytojas iš Antakalnio klinikų, tai vadinasi ir valstybiniame sektoriuje tokie raumenų sutvarkymai "paprasto" Cezario metu nėra stebuklas g.gif

QUOTE(Lera @ 2010 02 07, 00:37)
aš či air taip ir anaip skaičiau , bet taip ir nesupratau galit paaiškint kaip čia jie prasiskiria ir kaip atrodo? blink.gif

Buvo jau įdėta "vaizdinė medžiaga" wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 04 kovo 2010 - 23:24
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 05, 01:10)
Pagaliau turiu bigsmile.gif Taigi, šiandien susitikau su operuosiančiu akušeriu-ginekologu, užsiminus apie prasiskyrusius pilvo raumenis, jo atsakymas buvo "Susiūsim ir juos. Aš raumenų plastiką visada padarau". Aišku, nesitikiu plastinės operacijos kokybės ir rezultatų, bet bent jau raumenys pagaliau atsidurs savo vietoje (ankstesnių operacijų metu tikrai niekas jų nesiuvo) thumbup.gif

Beje, gydytojas iš Antakalnio klinikų, tai vadinasi ir valstybiniame sektoriuje tokie raumenų sutvarkymai "paprasto" Cezario metu nėra stebuklas g.gif

Tikrai pažanga thumbup.gif Galbūt Daunoravičius operuos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 05 kovo 2010 - 13:18
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 03 05, 13:18)
Tikrai pažanga  thumbup.gif Galbūt Daunoravičius operuos?

Ne, E. Jakiūnas smile.gif

Kaip tavo pilvelis ir raumenukai laikosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 05, 19:08)
Kaip tavo pilvelis ir raumenukai laikosi? smile.gif

Man tik įdomu, ar per visą ilgį jis susius raumenis, ar tik nuo bambutės iki gaktos g.gif
Ačiū, pilvelis liuks, raumenukai kol kas laiko tvirtai, pasak mano chirurgo, išsiskirti siūlė negali, tik pasitampyti patys raumenys...
Smagu, kad jau neilgai liko iki susitikimo su trečiu, o man va dar pukšėti iki vasaros pradžios doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 05, 14:32)
Lady Marmalade, dekui labai uz info, reiks pasiaiskint detaliau... nes nelabai yra ka pas mane atsiurbinet, kiek turiu - atsilenkimu budu pamesciau, bet kol raumenys issiskyre neleido intentsyviai sportuot  unsure.gif

ŠITOJE TEMOJE viena mamytė rašo, neseniai pasidariusi būtent tokią kompensuojamą operaciją Vilniaus g.p. ligoninėje - gal pasidalins ir detaliau savo patirtimi smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 06 kovo 2010 - 10:12
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 03 06, 10:15)
Papildyta:
ŠITOJE TEMOJE viena mamytė rašo, neseniai pasidariusi būtent tokią kompensuojamą operaciją  Vilniaus g.p. ligoninėje - gal pasidalins ir detaliau savo patirtimi smile.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 03 06, 10:15)
Man tik įdomu, ar per visą ilgį jis susius raumenis, ar tik nuo bambutės iki gaktos  g.gif
Ačiū, pilvelis liuks, raumenukai kol kas laiko tvirtai, pasak mano chirurgo, išsiskirti siūlė negali, tik pasitampyti patys raumenys...
Smagu, kad jau neilgai liko iki susitikimo su trečiu, o man va dar pukšėti iki vasaros pradžios  doh.gif

Nežinau g.gif Būtinai paklausiu per kitą vizitą.

Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif Greit pralėks tie mėnesiukai ir jau puškuosi į GN su gražiu pilveliu wink.gif 4u.gif

O mano raumenys dabar pačiuose pilvo šonuose doh.gif Geri du sprindžiai tarpas doh.gif Išvirtęs pilvas, didžiulis (nors vaikas nedidelis), plėšo net atrodo viduj viską unsure.gif Laukiu gimdymo kaip išganymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 06, 16:09)

Smagu, kad viskas gerai thumbup.gif Greit pralėks tie mėnesiukai ir jau puškuosi į GN su gražiu pilveliu wink.gif  4u.gif

O mano raumenys dabar pačiuose pilvo šonuose doh.gif Geri du sprindžiai tarpas doh.gif Išvirtęs pilvas, didžiulis (nors vaikas nedidelis), plėšo net atrodo viduj viską unsure.gif Laukiu gimdymo kaip išganymo ax.gif

Ačiū, tau irgi sėkmingo likusio nešiojimo ir sveiko mažylio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 06, 14:09)

QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 03 06, 20:48)

tai va grazuoles kur susitikot bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 03 07, 17:25)
tai va grazuoles kur susitikot  bigsmile.gif  tongue.gif

Seki? lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 07, 17:33)

nea, tiesiog uztaikiau ant temos mirksiukas.gif jinai gi palei virsu kazkur buvo, o ir nikas pasirode matytas tongue.gif tai paskaiciau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti