Įkraunama...
Įkraunama...

Prasiskyrė pilvo raumenys

Sveikos 4u.gif

Turiu ir aš šį "malonumą", atsirado pirmojo nėštumo metu ir nebedingo. Net pavadinimas tam plyšiui prigijo - kiaušingalvis biggrin.gif Kas turi, tas žino, kaip atrodo pilvo vidurys keliantis iš gulimos pozicijos ir supras tikiuosi smile.gif

Dabar laukiuosi trečią kartą, progresas juntamas - 20 savaičių tik, o tarpas 4 pirštų. Šiandien ginekologas per apžiūrą įžiūrėjo dar lyg ir išvaržą ir užsiminė apie raumenų tvarkymą Cezario operacijos metu. Daugiau nieko konkretaus nepasakė. Gal esate kuri tokiu būdu susitvarkiusi prasiskyrusius raumenis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 17 lapkričio 2009 - 15:27
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 17, 17:26)
Sveikos 4u.gif

Turiu ir aš šį "malonumą", atsirado pirmojo nėštumo metu ir nebedingo. Net pavadinimas tam plyšiui prigijo - kiaušingalvis biggrin.gif Kas turi, tas žino, kaip atrodo pilvo vidurys keliantis iš gulimos pozicijos ir supras tikiuosi smile.gif

Dabar laukiuosi trečią kartą, progresas juntamas - 20 savaičių tik, o tarpas 4 pirštų. Šiandien ginekologas per apžiūrą įžiūrėjo dar lyg ir išvaržą ir užsiminė apie raumenų tvarkymą Cezario operacijos metu. Daugiau nieko konkretaus nepasakė. Gal esate kuri tokiu būdu susitvarkiusi prasiskyrusius raumenis? g.gif

Sveika, tikrai labai sudominai - neteko girdėti, kad tokios operacijos metu kartu patvarkytų ir raumenukus bigsmile.gif Gal gali išduoti, kas tavo chirurgas?

Aš būsiu kitas įdomus atvejis - po atliktos pilvo plastikos vėl esu nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 11 17, 15:45)
Sveika, tikrai labai sudominai - neteko girdėti, kad tokios operacijos metu  kartu patvarkytų ir raumenukus  bigsmile.gif Gal gali išduoti, kas tavo chirurgas?

Aš būsiu kitas įdomus atvejis - po atliktos pilvo plastikos vėl esu  nestuke.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif Gal po operacijos vis tiek tvirtesnis raumenynas tapo ir neprasiskirs taip lengvai? g.gif Vienaip ar kitaip, svarbu, kad gerai viskas praeitų, o jei reikės, gi dar kartą galima bus pilvuką susitvarkyt smile.gif

Aš pati su chirurgu dar nesikonsultavau, čia man tik šiandien ginekologas tokį galimą sprendimo būdą "pametėjo". Tai ir ieškau informacijos, ar realu visa tai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 17 lapkričio 2009 - 17:18
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 17, 19:17)
Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif Gal po operacijos vis tiek tvirtesnis raumenynas tapo ir neprasiskirs taip lengvai? g.gif Vienaip ar kitaip, svarbu, kad gerai viskas praeitų, o jei reikės, gi dar kartą galima bus pilvuką susitvarkyt smile.gif

Ačiū wub.gif Taip, susiūti raumenukai tikrai tik į gera - pilviukas "nevirsta" taip kaip su pvz. antru mano nestuke.gif buvo. Tada vos ne trečiame mėnesyje atrodžiau jau TIKRA nėščioji su pūzu doh.gif O kokia jų būklė bus po gimdymo - dar neaišku, bet kokiu atveju parašysiu čia ir pasidalinsiu patirtimi, nes Lt tokios info rasti praktiškai neįmanoma - tenka tenkintis tik užsienio tinklapiais sad.gif

Sėkmės tau ieškant info, vis dėlto manau, kad Lt dar nėra pasirengusi tokio pobūdžio operacijoms - nebent privačiuose sektoriuose g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 11 17, 15:45)
Sveika, tikrai labai sudominai - neteko girdėti, kad tokios operacijos metu  kartu patvarkytų ir raumenukus  bigsmile.gif Gal gali išduoti, kas tavo chirurgas?

Aš būsiu kitas įdomus atvejis - po atliktos pilvo plastikos vėl esu  nestuke.gif

Man per pirmą nėštumą išsiskyrė tie raumenys, bet po pirmo nėštumo gydytojai nieko nedarė, nes atseit gimdysi dar kartą ir neverta nieko čia daryti... Mano abu CP buvo, tai antros operacijos metu ir randas ir šiaip viskas gražiau atrodė nei po pirmosios (pirmą randą išpjovė ir padarė tik vieną tokį labiau įtemptą..) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 18 lapkričio 2009 - 23:46
Man buvo prasiskyre raumenys po gimdymo doh.gif Bet dabar praejus beveik metams, as to plysio neuzciuopiu...Pasiskaicius kaikuriuos pasakojimus nebesuprantu, ar cia pas mane labai "mazai" buvo prasiskyre ar pas kitas labai "daug" ir ar taip gali but? Man gimdymo namuose parode kokius pratimus daryt, kad padet tiems raumenims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 25, 18:43)
Man buvo prasiskyre raumenys po gimdymo  doh.gif  Bet dabar praejus beveik metams, as to plysio neuzciuopiu...Pasiskaicius kaikuriuos pasakojimus nebesuprantu, ar cia pas mane labai "mazai" buvo prasiskyre ar pas kitas labai "daug" ir ar taip gali but? Man gimdymo namuose parode kokius pratimus daryt, kad padet tiems raumenims ax.gif

Taip, per nestuke.gif raumenys prasiskiria visoms, bet labai skirtingai - priklausomai nuo pilvelio formos, priaugto svorio, aišku, ir fiziologinių kiekvienos savybių smile.gif Savo aplinkoje turbūt neturi draugės ar pažįstamos, kuri parodytų, kaip ten būna, kai jau "daug" prasiskiria tongue.gif
O pati matomai esi iš tų laimingųjų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 11 26, 10:54)
Taip, per  nestuke.gif raumenys prasiskiria visoms, bet labai skirtingai - priklausomai nuo pilvelio formos, priaugto svorio, aišku, ir fiziologinių kiekvienos savybių smile.gif Savo aplinkoje turbūt neturi draugės ar pažįstamos, kuri parodytų, kaip ten būna, kai jau "daug" prasiskiria  tongue.gif
O pati matomai esi iš tų laimingųjų smile.gif

Gal ir pasiseke, as apskritai, kad parsiskyre pilvo raumenys, suzinojau po gimdymo, kai atejo is personalo parodyt kaip sportuot...Pries tai buvau tik siek tiek girdejus apie tokia galimybe. Priaugau nemazai (22kg) o viso sveriau 95 kg doh.gif Tiesa, i ta pilvo "tarpa" man tilpo visi rankos pirstai, t.y. per visa ju ploti.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 17, 17:26)
Dabar laukiuosi trečią kartą, progresas juntamas - 20 savaičių tik, o tarpas 4 pirštų.

Aš savo ruožtu dalinuosi savo patirtimi - šiuo metu irgi esu 20 sav., kol kas susiūti raumenai laiko, viskas tvarkoje thumbup.gif Svorio priaugau jau nemažai (+10 kg cool.gif ), bet pilvas sąlyginai nedidelis - džiaugiuosi smile.gif

QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 17, 19:17)
Aš pati su chirurgu dar nesikonsultavau, čia man tik šiandien ginekologas tokį galimą sprendimo būdą "pametėjo". Tai ir ieškau informacijos, ar realu visa tai g.gif

Gal jau turi naujienų šia tema? bigsmile.gif

Atsakyti
nu tai tau... manau pas mane vienoj pusej tie raumenai prasiskyre... nes ar gali taip but, kad po CP pas mane kairej pusej virs rando yra siek tiek daugiau lasiniu ir skausnoja kartais, o desinej pusej viskas lyg ir normaliai, zodziu nepupso joks laseku sliuoksniukas... nu as dabar dar apvalaina blush2.gif bet vistiek neramu... vis mastau ar neislys kokia isvarza... verysad.gif o gal pas mane pilvo raumenys isvis visi prasiskyre??? neciupinesiu, nes baisu man ta tarpa uzciuopt unsure.gif
Atsakyti
jungiuosi su ta pacia beda...prasiskyrusiais ir nebesugriztanciais i vieta pilvo raumenimis.... kaip tik pries kelias dienas man gydytoja patvirtino mano spejimus, taigi sedziu ir svarstau kaip toliau viska tvarkytis.... g.gif
labiausiai suglumino mane pinigu klausimas... nes kainos tai tokios nemazos kiek maciau.... o kai as savo gydytojos paklausiau kiek kainuos ji pasake, kad nemokamai, nes duos siuntima chirurgui ir tiek g.gif tai kaip cia yra vis tik su tom kainom - tik mokamai ar ir nemokamai tai daroma? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 05, 01:33)
jungiuosi su ta pacia beda...prasiskyrusiais ir nebesugriztanciais i vieta pilvo  raumenimis.... kaip tik pries kelias dienas man gydytoja patvirtino mano spejimus, taigi sedziu ir svarstau kaip toliau viska tvarkytis....  g.gif
labiausiai suglumino mane pinigu klausimas... nes kainos tai tokios nemazos kiek maciau.... o kai as savo gydytojos paklausiau kiek kainuos ji pasake, kad nemokamai, nes duos siuntima chirurgui ir tiek  g.gif tai kaip cia yra vis tik su tom kainom - tik mokamai ar ir nemokamai tai daroma?  g.gif  4u.gif

Kiek aš domėjausi, ligonių kasos kompensuoja pačios išvaržos susiuvimą. Bet pvz. odos patempimo, riebaliukų pasiurbimo (kurie paprastai daromi paralelėje per šią operaciją, siekiant maksimaliai gero vaizdo) - ne. Ir kaip pvz. vyksta atsiskaitymas, jei pasirenki ne valstybinę, o privačią kliniką - irgi reikėtų išsiaiškint...

Atsakyti