Sveikos
Turiu ir aš šį "malonumą", atsirado pirmojo nėštumo metu ir nebedingo. Net pavadinimas tam plyšiui prigijo - kiaušingalvis Kas turi, tas žino, kaip atrodo pilvo vidurys keliantis iš gulimos pozicijos ir supras tikiuosi
Dabar laukiuosi trečią kartą, progresas juntamas - 20 savaičių tik, o tarpas 4 pirštų. Šiandien ginekologas per apžiūrą įžiūrėjo dar lyg ir išvaržą ir užsiminė apie raumenų tvarkymą Cezario operacijos metu. Daugiau nieko konkretaus nepasakė. Gal esate kuri tokiu būdu susitvarkiusi prasiskyrusius raumenis?
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 17, 17:26)
Sveikos
Turiu ir aš šį "malonumą", atsirado pirmojo nėštumo metu ir nebedingo. Net pavadinimas tam plyšiui prigijo - kiaušingalvis Kas turi, tas žino, kaip atrodo pilvo vidurys keliantis iš gulimos pozicijos ir supras tikiuosi
Dabar laukiuosi trečią kartą, progresas juntamas - 20 savaičių tik, o tarpas 4 pirštų. Šiandien ginekologas per apžiūrą įžiūrėjo dar lyg ir išvaržą ir užsiminė apie raumenų tvarkymą Cezario operacijos metu. Daugiau nieko konkretaus nepasakė. Gal esate kuri tokiu būdu susitvarkiusi prasiskyrusius raumenis?
Sveika, tikrai labai sudominai - neteko girdėti, kad tokios operacijos metu kartu patvarkytų ir raumenukus Gal gali išduoti, kas tavo chirurgas?
Aš būsiu kitas įdomus atvejis - po atliktos pilvo plastikos vėl esu
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 11 17, 15:45)
Sveika, tikrai labai sudominai - neteko girdėti, kad tokios operacijos metu kartu patvarkytų ir raumenukus Gal gali išduoti, kas tavo chirurgas?
Nuoširdžiausi sveikinimai Gal po operacijos vis tiek tvirtesnis raumenynas tapo ir neprasiskirs taip lengvai? Vienaip ar kitaip, svarbu, kad gerai viskas praeitų, o jei reikės, gi dar kartą galima bus pilvuką susitvarkyt
Aš pati su chirurgu dar nesikonsultavau, čia man tik šiandien ginekologas tokį galimą sprendimo būdą "pametėjo". Tai ir ieškau informacijos, ar realu visa tai
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 17, 19:17)
Nuoširdžiausi sveikinimai Gal po operacijos vis tiek tvirtesnis raumenynas tapo ir neprasiskirs taip lengvai? Vienaip ar kitaip, svarbu, kad gerai viskas praeitų, o jei reikės, gi dar kartą galima bus pilvuką susitvarkyt
Ačiū Taip, susiūti raumenukai tikrai tik į gera - pilviukas "nevirsta" taip kaip su pvz. antru mano buvo. Tada vos ne trečiame mėnesyje atrodžiau jau TIKRA nėščioji su pūzu O kokia jų būklė bus po gimdymo - dar neaišku, bet kokiu atveju parašysiu čia ir pasidalinsiu patirtimi, nes Lt tokios info rasti praktiškai neįmanoma - tenka tenkintis tik užsienio tinklapiais
Sėkmės tau ieškant info, vis dėlto manau, kad Lt dar nėra pasirengusi tokio pobūdžio operacijoms - nebent privačiuose sektoriuose
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 11 17, 15:45)
Man per pirmą nėštumą išsiskyrė tie raumenys, bet po pirmo nėštumo gydytojai nieko nedarė, nes atseit gimdysi dar kartą ir neverta nieko čia daryti... Mano abu CP buvo, tai antros operacijos metu ir randas ir šiaip viskas gražiau atrodė nei po pirmosios (pirmą randą išpjovė ir padarė tik vieną tokį labiau įtemptą..)
Man buvo prasiskyre raumenys po gimdymo Bet dabar praejus beveik metams, as to plysio neuzciuopiu...Pasiskaicius kaikuriuos pasakojimus nebesuprantu, ar cia pas mane labai "mazai" buvo prasiskyre ar pas kitas labai "daug" ir ar taip gali but? Man gimdymo namuose parode kokius pratimus daryt, kad padet tiems raumenims
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 25, 18:43)
Man buvo prasiskyre raumenys po gimdymo Bet dabar praejus beveik metams, as to plysio neuzciuopiu...Pasiskaicius kaikuriuos pasakojimus nebesuprantu, ar cia pas mane labai "mazai" buvo prasiskyre ar pas kitas labai "daug" ir ar taip gali but? Man gimdymo namuose parode kokius pratimus daryt, kad padet tiems raumenims
Taip, per raumenys prasiskiria visoms, bet labai skirtingai - priklausomai nuo pilvelio formos, priaugto svorio, aišku, ir fiziologinių kiekvienos savybių Savo aplinkoje turbūt neturi draugės ar pažįstamos, kuri parodytų, kaip ten būna, kai jau "daug" prasiskiria
O pati matomai esi iš tų laimingųjų
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 11 26, 10:54)
Taip, per raumenys prasiskiria visoms, bet labai skirtingai - priklausomai nuo pilvelio formos, priaugto svorio, aišku, ir fiziologinių kiekvienos savybių Savo aplinkoje turbūt neturi draugės ar pažįstamos, kuri parodytų, kaip ten būna, kai jau "daug" prasiskiria
Gal ir pasiseke, as apskritai, kad parsiskyre pilvo raumenys, suzinojau po gimdymo, kai atejo is personalo parodyt kaip sportuot...Pries tai buvau tik siek tiek girdejus apie tokia galimybe. Priaugau nemazai (22kg) o viso sveriau 95 kg Tiesa, i ta pilvo "tarpa" man tilpo visi rankos pirstai, t.y. per visa ju ploti.
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 17, 17:26)
Dabar laukiuosi trečią kartą, progresas juntamas - 20 savaičių tik, o tarpas 4 pirštų.
Aš savo ruožtu dalinuosi savo patirtimi - šiuo metu irgi esu 20 sav., kol kas susiūti raumenai laiko, viskas tvarkoje Svorio priaugau jau nemažai (+10 kg ), bet pilvas sąlyginai nedidelis - džiaugiuosi
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 17, 19:17)
Aš pati su chirurgu dar nesikonsultavau, čia man tik šiandien ginekologas tokį galimą sprendimo būdą "pametėjo". Tai ir ieškau informacijos, ar realu visa tai
Gal jau turi naujienų šia tema?
nu tai tau... manau pas mane vienoj pusej tie raumenai prasiskyre... nes ar gali taip but, kad po CP pas mane kairej pusej virs rando yra siek tiek daugiau lasiniu ir skausnoja kartais, o desinej pusej viskas lyg ir normaliai, zodziu nepupso joks laseku sliuoksniukas... nu as dabar dar apvalaina bet vistiek neramu... vis mastau ar neislys kokia isvarza... o gal pas mane pilvo raumenys isvis visi prasiskyre??? neciupinesiu, nes baisu man ta tarpa uzciuopt
jungiuosi su ta pacia beda...prasiskyrusiais ir nebesugriztanciais i vieta pilvo raumenimis.... kaip tik pries kelias dienas man gydytoja patvirtino mano spejimus, taigi sedziu ir svarstau kaip toliau viska tvarkytis....
labiausiai suglumino mane pinigu klausimas... nes kainos tai tokios nemazos kiek maciau.... o kai as savo gydytojos paklausiau kiek kainuos ji pasake, kad nemokamai, nes duos siuntima chirurgui ir tiek tai kaip cia yra vis tik su tom kainom - tik mokamai ar ir nemokamai tai daroma?
labiausiai suglumino mane pinigu klausimas... nes kainos tai tokios nemazos kiek maciau.... o kai as savo gydytojos paklausiau kiek kainuos ji pasake, kad nemokamai, nes duos siuntima chirurgui ir tiek tai kaip cia yra vis tik su tom kainom - tik mokamai ar ir nemokamai tai daroma?
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 05, 01:33)
jungiuosi su ta pacia beda...prasiskyrusiais ir nebesugriztanciais i vieta pilvo raumenimis.... kaip tik pries kelias dienas man gydytoja patvirtino mano spejimus, taigi sedziu ir svarstau kaip toliau viska tvarkytis....
Kiek aš domėjausi, ligonių kasos kompensuoja pačios išvaržos susiuvimą. Bet pvz. odos patempimo, riebaliukų pasiurbimo (kurie paprastai daromi paralelėje per šią operaciją, siekiant maksimaliai gero vaizdo) - ne. Ir kaip pvz. vyksta atsiskaitymas, jei pasirenki ne valstybinę, o privačią kliniką - irgi reikėtų išsiaiškint...