Įkraunama...
Įkraunama...

BabyBorn

QUOTE(saugerda @ 2006 01 18, 09:42)
Gal kuri mamytė gali parašyti ką kiekviena lėlė daro g.gif .

Baby Anabelle thumbup.gif verkia asaromis, juokiasi, guguoja, kalba "baby" kalba, ciulpia soske, kai isgeria vandens atsiraugia ir knarkdama uzminga. Didesnis triuksmas ja pazadina.
Be to man ji garzesne nei Baby Born.
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2006 01 26, 12:02)
Anabelė tikrai geria vandenuką - tą patį paskui ir išverkia wink.gif

blink.gif O čia tai naujiena. Ar čia kaškokia nauja patobulinta. Prieš metus mes pirkom tai tikrai neverkia ir negeria vandenuko, tik imituoja.

Kai pernai pirkom lele labai sunku buvo apsisprest kuria išsirinkt ar Anabela ar chu-chuo. Tai dukra išsirinko Anabela. Bet jai dabar pirkčiau turbut pirkčiau shu-chuo.
Anabela tai yra kudikis iki 3 menesiu, nes jinai tiktai guli, jos nepasodinsi jinai taip pasiuta. Daug verkia, truputi guguoja. Kada jinai juokesi aš aplamai nesuprantu, man atrodo kad visada verkia, o vaikai sako kad juokesi. Kai atsigere iš buteliuko atsirauge ir užmiega, pradeda kvepuoti užsimerke ir miega. Jai ramu dar taip pamiega ir visai atsijunge , tai yra atsimerke ir guli kaip paprasta lele. O jai vel nori kad jinai kaška darytu, reikia ideti soske.
Ir dar kaško jinai pasmus paskutiniu metu neatsirauge ir nemiega verysad.gif , pakeičiau baterijas, bet vistiek šitu dalyku nedaro. Dar galvoju gal per silpnas baterijas dedu, kai pirkom dejo ''durasel ''. Gal reikia baterijas pakeist? o kaip pas jus kas jau turi, ar nera tokiu problemu.

O chu-chau lele man atrodo yra tipo vyresnis kudikis, kuris jau sedi nes ja gali pasodint. Ir man atrodo jinai daugiau leidžia visokiu garsu.
Ir šitu leliu skyresi veido odele, pas chu-chau jinai kaip pas tikra kudikeli tokia minkšta, o pas anabela tokia paprasta.
Ir dar nesuprantu, kodel anbele brangesne?
Atsakyti
Pirma parašiau savo nuomone, o poto paskaičiau ka jus prorašet. Tai kaip supratau mano Anabella jau senesne, nors tik pernai pirkta. Galbut ta nauja tikrai fainesne.
Atsakyti
As saviškei 5-to gimtadienio proga dovanojau Shou-shou, labai buvo patenkinta ir jau 2 metai kaip žaidžia, ta lelytė viska daro išskyrus, tai, kad sysioja... Ir kokybe jų nebloga per 2 metus tąsymo, labai gerai atrodouser posted image
Atsakyti
O ta nauja anabelė gali sėdėti, nes kaip supratau kažkuri rašė,kad senesnė nesėdi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saugerda @ 2006 02 06, 12:32)
O ta nauja anabelė gali sėdėti, nes kaip supratau kažkuri rašė,kad senesnė nesėdi mirksiukas.gif

Gali... atremta. Savarankiškai - tikrai ne, nesirgi yra minkštais viduriais...
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2006 02 07, 09:38)
Kiek isisvaizduoju ir Chou-Chou tik atremta sedi, ji juk irgi minksta  g.gif

O ta naujoji ne kieta g.gif ? Gi kaip ir turėtų kojytes judint unsure.gif .
Atsakyti
Manoji ir eina is proto del Baby Born leliu.
Be to visas tris turi.Iskaulijo visas is mociutes.
Man labiausiai patinka chou-chou.Veidelis labai fainas,ausytes minkstutes,vos ne kaip gyvas vaikelis.Kaip ir kitos mamos minejo,tai chou-chou minksto kuno,bet kietos galunes.Chou-chou verkia,juokias,atrodo galima ir gerti duoti,ziovauja.
Baby born irgi geria,valgo kosyte,sedi ant puoduko,net maudyti galima(pirkome specialiai jai bikini)
Annabell burnyte juda,kai ji soske ciulpia,verkia,akys markstosi,gerti gali.As pati pasiklydau tarp tu leliu.Ypac kuri Annabell,o kuri Baby born

Turime antyte,ant kurios gali Baby born sedeti,bet ji neverta tu pinigu,nes manoji savaite paveziojo ir numete.
Nezinau kiek drabuzeliu visoms lelems pripirkusi mociute,tai net lagamina isigijome,kad sudetumeme drabuzelius.
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2006 02 07, 12:11)
O ta naujoji ne kieta g.gif ? Gi kaip ir turėtų kojytes judint unsure.gif .

Judina kojytes,labai fainiai atrodo,kaip tikras vaikelis.
Kojytes kietos,bet kunelis minkstas
Atsakyti
As ir pati turiu tokia lele (galvojau gims mergyte, tai butu panaudota pagal paskirti tongue.gif ). Kai ja ispokavau ir ijungiau. Toji kad prades bliaut per visa buta. O cia sefas skambina darbo reikalais doh.gif "Tu gi vaiku atrodo neturi?" - klausia. Ir nera ka atsakyt, ekspromtu meluot nemoku. Tai sumaliau kazka ant greicio lotuliukas.gif O jau mamai juoko buvo lotuliukas.gif
Vat ir guli ta lelyte, laukia dukruzes bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Su drauge ėjom į vaistinę pirkti jos dukrytės Baby Bornui sauskelnių. Sakom, kad reikia pačių mažiausių. O mūsų klausia, ar neišnešiotam kūdikiui? Vos nepradėjom juoktis. Bet nusipirkom labai mažų sauskelnyčių, ir kainavo vienetas keliasdešimt centų. thumbup.gif
Taip ir sukamės su tom lėlėm. smile.gif
Atsakyti
turim jau ir mes baby born, bet mano dar per maža.Sauskelnių turim tongue.gif , siusiukas bėga, tik sunkiau su ta koše.Nei aš nei mergaitė neturi kantrybės.Norėjau paklausti, o ta košė vamzdeliais kažkaip slenka, juk ją kas kart pagrūst reikia, arba mes nemokam.Ir pagirdyta labai greitai sisioja, ir pas jus taip cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saugerda: 15 vasario 2006 - 18:58
Saugerda, o musiskes girdyt nebandei, butum galejusi palyginti mirksiukas.gif
Atsakyti