Įkraunama...
Įkraunama...

BabyBorn

QUOTE(TUSINA @ 2006 01 11, 18:53)
Mes irgi Baby-Anabelle gavom dovanų. Dukra patenkinta juodai. Neatsidžiaugia.
Kai noriu "atsimazint" pasakau, kad vaikas verkia ir dukros, kaip nebūta.
O tiesa, lėlė neverkia ašaromis? Kaip pravirkdyti?

Na gal jūsų lėlytė senesnio modeliuko? Įdedu nuorodėlę
http://www.etoys.com...17/INstock/Y/D/
Šios neverkia ašaromis

Jei lėlytė tokia:
http://www.walmart.c...duct_id=3989165
tai turi verkti
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2006 01 12, 09:03)
`Nežinau koks principas BABY BORN lėlės,

Pabandysiu labai trumpai paaiškinti: kai pamaitina Baby born košelę, ją reikia pasodinti ant puoduko, kad atliktų "reikaliuką didelį". Ką gi, pasodinus lėlę, tenka taip spausti, kad atsidarytų kažkokia sklendė. doh.gif Mano mažė spaudžia kiek gali, bet rezultato jokio, tada vyresnėlė, o galiausiai aš arba tėvelis. biggrin.gif Jei ne viską padaro, tai ta košė lieka jos viduje ir pradeda pelyti. O, kad taip neatsitiktų, reikia pagirdyti šiltu vandeniu su trupučiu muilo ar kokia kita skysta priemone. Tai dabar matau, kad mano mažei ( 2 m. 8 mėn.) šita lėlė neįdomi. schmoll.gif Nes beveik viską turiu daryti aš arba sesė. Košmaras tikras.wacko.gif O lėlės-lėliuko, sako reikia. smile.gif

Tai pasakykit, su kuria lėlyte mažiausiai terlionės? g.gif Bijau, kad vėl nereiktų žaisti. biggrin.gif
doh.gif Kažkaip netyčia gavosi dvi žinutės... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saugerda @ 2006 01 12, 09:51)
Sakai nesirgai ir nesirgsi,bet lėlę vistiek turit tongue.gif .Palauk kol mergaitė paaugs tada ir žais.
O aš tai sergu ir būtinai pirksiu, tik dabar aiškinuos ir skaitinėju, kurią geriausia pirkti.

Kadangi turim, tai ir rašau savo nuomonę apie šią lėlę - gal mamytės prieš pirkdamos ją kažkiek susimąstys.
O mano mergaitė, kuriai ši lėlė buvo pirkta, kaip tik jau labai paaugo (šiandien jai 12 metų), taigi žaidimas su šia lėle taip pat jau patirtis, kuria dalinuosi su jumis.
Belieka tikėtis, kad gal mažajai paaugus ši lėlė patiks, bet tada gal bus dar įdomesnių lėlių?
Taigi sergančioms linkiu pasveikti biggrin.gif

QUOTE(Paja @ 2006 01 12, 14:20)
Pabandysiu labai trumpai paaiškinti: kai pamaitina Baby born košelę, ją reikia pasodinti ant puoduko, kad atliktų "reikaliuką didelį". Ką gi, pasodinus lėlę, tenka taip spausti, kad atsidarytų kažkokia sklendė. doh.gif  Mano mažė spaudžia kiek gali, bet rezultato jokio, tada vyresnėlė, o galiausiai aš arba tėvelis. biggrin.gif  Jei ne viską padaro, tai ta košė lieka jos viduje ir pradeda pelyti. O, kad taip neatsitiktų, reikia pagirdyti šiltu vandeniu su trupučiu muilo ar kokia kita skysta priemone. Tai dabar matau, kad mano mažei ( 2 m. 8 mėn.) šita lėlė neįdomi. schmoll.gif Nes beveik viską turiu daryti aš arba sesė. Košmaras tikras.wacko.gif O lėlės-lėliuko, sako reikia. smile.gif

Čia visi rūpesčiai kuo smulkiausiai išvardinti. Dar galiu pridurti, kad tą košę reikia gana nemažu vandens kiekiu išplauti. Be to, kad ši lėlė verktų, kaip reklamose sakydavo "kaip kūdikis tikromis ašaromis", taip pat reikia sugirdyti labai nemažai vandens. Sakysite, kas čia tokio. O vat tame girdyme ir yra dar didesnis kaifas: viena mažą buteliuką reikia girdyti vos ne psuvalandį. Bet vieno buteliuko tiek kad verktų, tiek kad viduriai būtų švarūs neužtenka. Taigi, reikia žaisti žaisti žaisti, ir ne vaiko jėgoms tokie žaidimai. Jau su mažu vaiku ir tai viskas greičiau ir paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 01 12, 14:20)
Pabandysiu labai trumpai paaiškinti: kai pamaitina Baby born košelę, ją reikia pasodinti ant puoduko, kad atliktų "reikaliuką didelį". Ką gi, pasodinus lėlę, tenka taip spausti, kad atsidarytų kažkokia sklendė. doh.gif  Mano mažė spaudžia kiek gali, bet rezultato jokio, tada vyresnėlė, o galiausiai aš arba tėvelis. biggrin.gif  Jei ne viską padaro, tai ta košė lieka jos viduje ir pradeda pelyti. O, kad taip neatsitiktų, reikia pagirdyti šiltu vandeniu su trupučiu muilo ar kokia kita skysta priemone. Tai dabar matau, kad mano mažei ( 2 m. 8 mėn.) šita lėlė neįdomi. schmoll.gif Nes beveik viską turiu daryti aš arba sesė. Košmaras tikras.wacko.gif O lėlės-lėliuko, sako reikia. smile.gif

Čia visi rūpesčiai kuo smulkiausiai išvardinti. Dar galiu pridurti, kad tą košę reikia gana nemažu vandens kiekiu išplauti. Be to, kad ši lėlė verktų, kaip reklamose sakydavo "kaip kūdikis tikromis ašaromis", taip pat reikia sugirdyti labai nemažai vandens. Sakysite, kas čia tokio. O vat tame girdyme ir yra dar didesnis kaifas: viena mažą buteliuką reikia girdyti vos ne psuvalandį. Bet vieno buteliuko tiek kad verktų, tiek kad viduriai būtų švarūs neužtenka. Taigi, reikia žaisti žaisti žaisti, ir ne vaiko jėgoms tokie žaidimai. Jau su mažu vaiku ir tai viskas greičiau ir paprasčiau.
Atsakyti
Su Anabele tikrai vargo nė iš tolo tiek nėra. Kai pamąstai, tai aktualiau kitas apsektas: ar verta tiek mokėti už lėlę-leliuką, kurios visos funkcijos - tai krutinami žandai čiulpiant soskę ir geriant iš buteliuko bei juoktis ir guguoti? Verkt ji, kaip jauminėta, dorai neverkia, atsiraugėt... Na taip, atsirūgsta pagirdyta... Ir ką? kaip pakomentavo viena mano pažįstama: "mano vyras prie stalo atsirūgsta garsiau ir nemokamai" lotuliukas.gif

O dabar apie girdymą ir ašarojimą. Anabelei vandens tikrai reikia mažiau. Kad verktų tik iš pradžių teko gal pusę jos buteliuko sugirdyti (trukmė - gal kokios 3 min.), o paskui tereikdavo gal kokio penktadalio - ir ašaros jau bėga. Tiesa, ją girdant reikia buteliuką nuolat spausti, mažesniems vaikams tai gali būti kiek sunku, bet jau penkiamečiams - tikrai įkandama problemytė.
Tiesa, bent jau mūsiškės gėrimo principas man kiek savotiškas tuo, kad girdymas VISADA vyksta taip: paduodi buteliuką, lėlė gurkšteli vos vos, kelis akrtus, ir palaimingai atsidususi užmiega. Tada tenka luktelt kokias 20 sekundžių ir ją žadinti (galima žadinti ir anksčiau, bet ji nereaguoja - matyt, turi praeiti kažkoks programėlės veikimo laikas). Pažadinta ima bliauti, tada vėl kiši buteliką, vėl gurkšteli keletą kartų, ir vėl užmiega. Paprastai kad ji verktų užtenka 2 tokių seansų, kartais prireikia 3. Tik va man tai taip ir parūpo klausimas - kam užprogramuota ta miego pertrauka? Ar kad vaiką panervintų? Na parodykit man kūdikį, kuris, vos gavęs maisto, užmigtų po 2 gurkšnių doh.gif
Bet tiek to, su tuo susitaikoma.
Nesigailiu, kad tą Anabelę dovanojom. Bet jei kas lieptų ją ir visas funkcijas įvertinti pinigais, tai, sakyčiau, žaislas turėtų kainuoti apie 80-90 Lt, ne daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Pilnai pritariu Salsai, lėlė Anabelė tikrai lengavi prižiūrima ir gražu, kaip žandukai juda, bet kaina doh.gif tikrai neverta tų pinigų, kiek mačiau ji kainuoja 228, mum ją parvežė iš DB, kur mokėjo 30 svarų (150 litų) ir mūsų jau ta tipo verkianti. Ir tiek, kad man ta lėlė nekainavo nei lito, nes dukra gavo ją kaip dovaną biggrin.gif
Bet jai jos nebūtų nežinau ar aš ją pirkčiau, nes nemanau, kad tos lėlės, ar tie furby verti tų pinigų schmoll.gif
Atsakyti
Na ir aš įsikišiu. Turim visas tris:chou chou, baby born ir annabell. Man jos visos patinka, o dukrytei labiausiai annabell (čia turbūt, kad tik siandien ją gavo biggrin.gif )
Na maniškė po ilgų aiškinimų susitvarko su visom, na baby born padedu išplaut, kad įsitikinciau kad viskas tikrai išplauta. Na mano nuomone šios lėlytės papildo viena kitą.
Baby born ji nešasi į vonią, maitina su sauksteliu, maudo (to nepadarysi su chou chou ar annabell) Chou chou ir annabell savo funkcijom panašios (abi guguoja, verkia ir t.t.), bet annabell jautresnė. Ji gali atsibusti nuo triukšmo, kai verkia ją pakalbinus ar padainavus nurimsta. Chou chou į tai nereaguoja. Ji primityvesnė. Annabell gerdama iš buteliuko ar čiulpdama žinduką judina lūpytes, chou chou nejudina. Na dar yra chou chou, kurios judina kojytes, bet visos kitos funkcijos tos pačios kaip ir chou chou nejudinančios kojyčių.
Bet anabell ir chou chou negalima maudyti ir po kurio laiko medžiaginis kūnelis išsiteps. Baby born tai negresia.
Su baby born manau mergaitė gali susitvarkyti viską geri iššaiškinus ir įdėjus namažai pastangų nuo kokių penkerių. Mažesnei mergaitei manau geriau tiktų chou chou ar annabell.
Na aš ko gero pasirinkciau annabell. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2006 01 12, 15:51)
kiek mačiau ji kainuoja 228, mum ją parvežė iš DB, kur mokėjo 30 svarų (150 litų) ir mūsų jau ta tipo verkianti.

Aha, dabar kainuoja tiek. Vakar tyčia net į "Žaislų planetą" užsukusi buvau pasitikrinti, ar vis dar apiplėšinėja žmones su kainom. Ogi taip doh.gif
Bet sakau, dar lapkričio vidury ji kainavo 175 Lt. Beje, tiek ji kainuoja ir "Pliuse" esančiame "Vaikų mieste" (čia Kaune...).
O man verkiančią taip pat iš užsienio parvežė, ji kainavo 50 Eurų, kas pavertus litais gavosi 175 ax.gif

QUOTE(Kuzia @ 2006 01 12, 21:12)
Ramią anūkę turi  rolleyes.gif  bigsmile.gif laugh.gif laugh.gif

Juokas juokis, bet tos lėlės tikrai "anūkais" virsta.
Maniškė Anabelę buvo nusinešusi į parduotuvę. Kol aš kroviausi prekes prie kasos, ji lėlę pasodino ant to tokio atsikišimo, kur praėjus kasininkę prekės nuvažiuoja. Mažoji nusisuko, o lėlė virto. Tai viena pagyvenusi moteriškė puolė tą lėlę laikyti ir už širdies griebėsi. Ir tik pamačiusi, kad tai - viso labo lėlė, man pasakė, jog jau ruošėsi man moralą išrėžti, kaip aš taip neatsakingai leidžiu mažam vaikui tąsyti kūdikį ir sodinti kur nori unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ir praleidau beskaitydama, bet kaip ten yra su Chou Chou ir Annabell: ar joms reikia kokių sauskelnyčių, nes buteliukai kažkokie yra pakuotėse? g.gif Kaip tik šiandien Rimi mačiau, kad abi kainuoja apie 160 Lt., noriu jau pirkti. ax.gif
Atsakyti
Anabelė yra su sauskelnėmis. Bet tik dėl vaizdo. Kadangi ji nesisioja, tai ir sauskelnių keisti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri mamytė gali parašyti ką kiekviena lėlė daro g.gif .
Baby Born maždaug aišku.Valgo, sisioja, galima maudyti, verkia tikrom ašarom, bet ar skleidžia kokį garsą biggrin.gif
Mačiau maximoj anabelė 229 lt, o baby born 189 lt. Tai rimi kaip supratau anabelė 160, o čia ta kur veria, juokiasi.
Na lauksim mamyčių kurios parašys išsamiai ką kuri lėlė daro, bandysiu ir aš dar pati pasiaiškinti, na bet pagalba praverstų, juk jūsų mergaitės turi šias lėles wub.gif
Atsakyti
mes irgi turim, kai gavo dovanu tai buvo beveik vienodo dydžio. o dabar ir maitina jau, nors jai tik 1,3 m.
Atsakyti