QUOTE(saugerda @ 2006 01 12, 09:51)
Sakai nesirgai ir nesirgsi,bet lėlę vistiek turit
.Palauk kol mergaitė paaugs tada ir žais.
O aš tai sergu ir būtinai pirksiu, tik dabar aiškinuos ir skaitinėju, kurią geriausia pirkti.
Kadangi turim, tai ir rašau savo nuomonę apie šią lėlę - gal mamytės prieš pirkdamos ją kažkiek susimąstys.
O mano mergaitė, kuriai ši lėlė buvo pirkta, kaip tik jau labai paaugo (šiandien jai 12 metų), taigi žaidimas su šia lėle taip pat jau patirtis, kuria dalinuosi su jumis.
Belieka tikėtis, kad gal mažajai paaugus ši lėlė patiks, bet tada gal bus dar įdomesnių lėlių?
Taigi sergančioms linkiu pasveikti
QUOTE(Paja @ 2006 01 12, 14:20)
Pabandysiu labai trumpai paaiškinti: kai pamaitina Baby born košelę, ją reikia pasodinti ant puoduko, kad atliktų "reikaliuką didelį". Ką gi, pasodinus lėlę, tenka taip spausti, kad atsidarytų kažkokia sklendė.
Mano mažė spaudžia kiek gali, bet rezultato jokio, tada vyresnėlė, o galiausiai aš arba tėvelis.
Jei ne viską padaro, tai ta košė lieka jos viduje ir pradeda pelyti. O, kad taip neatsitiktų, reikia pagirdyti šiltu vandeniu su trupučiu muilo ar kokia kita skysta priemone. Tai dabar matau, kad mano mažei ( 2 m. 8 mėn.) šita lėlė neįdomi.
Nes beveik viską turiu daryti aš arba sesė. Košmaras tikras.
O lėlės-lėliuko, sako reikia.
Čia visi rūpesčiai kuo smulkiausiai išvardinti. Dar galiu pridurti, kad tą košę reikia gana nemažu vandens kiekiu išplauti. Be to, kad ši lėlė verktų, kaip reklamose sakydavo "kaip kūdikis tikromis ašaromis", taip pat reikia sugirdyti labai nemažai vandens. Sakysite, kas čia tokio. O vat tame girdyme ir yra dar didesnis kaifas: viena mažą buteliuką reikia girdyti vos ne psuvalandį. Bet vieno buteliuko tiek kad verktų, tiek kad viduriai būtų švarūs neužtenka. Taigi, reikia žaisti žaisti žaisti, ir ne vaiko jėgoms tokie žaidimai. Jau su mažu vaiku ir tai viskas greičiau ir paprasčiau.