Įkraunama...
Įkraunama...

BabyBorn

Daisy, o tai ten atskiri pojūčių fiksatoriai dar yra, kurie reguliuoja, kada jai juoktis, o kada - verkti?
Aš tai ne nepastebėjau. Mūsiškė verkia, ko gero, tik tada, kai čiulptuką vos paduotą atimi. O daugiau tai nuo visko krykštauja...
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2006 01 04, 21:09)
Daisy, o tai ten atskiri pojūčių fiksatoriai dar yra, kurie reguliuoja, kada jai juoktis, o kada - verkti?
Aš tai ne nepastebėjau. Mūsiškė verkia, ko gero, tik tada, kai čiulptuką vos paduotą atimi. O daugiau tai nuo visko krykštauja...

bigsmile.gif mūsiškė neverkia jei atimi soskytę- juoktis pradeda doh.gif
o vat verkia jei užmiega ir pažadini ją
Atsakyti
Na žinot mamytės prisiskaičiau apie annabell ir pradejau nervintis, nes kaip tik laukiam siuntinuko su šia lėlyte. Tpfu tpfu tpfu kad tik viskas veiktų pagal instrukciją. Kadangi žaislų planetoj paaiškino, kad tos naujosios lėlytės kur verkia tikrom ašarom, greitu laiku neimportuos i Lietuvą (neva brangiai kainuotų ir tai butų per brangu mūsų rinkai), teko užsisakyti iš internetinės parduotuvės. Gaila truputį, kad siuntinukas vėluoja , bet radom išeitį padėdami po eglute laišką nuo kalėdų senelio, kad vaikučiai nebuvo labai geri, na truputį galėjo būti geresni ir davė pora savaičių dar pasistengti būti geresniais, tai patikėkit labai jau veiksminga priemonė. Na o dukrytė radusi gražų laiškelį tikrai nenusiminė (ko labai bijojome) ir laukia savo kalėdinės dovanėlės atkeliaujant paštu.

Atsakyti
Apšvieskit mane nesusipratėlę, kuri iš minėtų lėlyčių spardosi ar judina kojytes? Anabelė ar Chou chou? g.gif Mano mažoji labai norėjo Baby born, nupirkom, vieną dieną pažaidė, pamaitino, pagirdė ir viskas. Guli dabar užmiršta. Sako, nepatinka. Ir dar kažką pridirbo, kad girdant iš buteliuko vanduo bėga pro visur. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 01 06, 17:56)
Apšvieskit mane nesusipratėlę, kuri iš minėtų lėlyčių spardosi ar judina kojytes? Anabelė ar Chou chou? g.gif  Mano mažoji labai norėjo Baby born, nupirkom, vieną dieną pažaidė, pamaitino, pagirdė ir viskas. Guli dabar užmiršta. Sako, nepatinka. Ir dar kažką pridirbo, kad girdant iš buteliuko vanduo bėga pro visur. blink.gif

Kojytes judina chou chou, bet ne visos. Yra modeliukas, kuris judina, yra chou chou ir nejudinančių kojyčių, tad neapsigaukit.
Maniškė su chou chou (bet mūsiškė nejudina kojyčių) labai žaidžia, su baby born nežaidžia schmoll.gif (gal vėliau susodomės, nors labai norėjo) dabar laukia annabell. Na kai turėsim annabell parašysiu kurią labiausiai myli.
Atsakyti
Ir dar baby born lėlytę gana sudėtinga aprengti (maniškė sunkiai aprengia, nurengia), o chou chou lengva, nes ji minštutė. Chou chou tinka lėliukiški rūbeliai thumbup.gif , o baby born schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2006 01 07, 09:09)
Ir dar baby born lėlytę gana sudėtinga aprengti (maniškė sunkiai aprengia, nurengia), o chou chou lengva, nes ji minštutė. Chou chou tinka lėliukiški rūbeliai  thumbup.gif , o baby born  schmoll.gif

zinok jei tureciau mergaite tai neziureciau ka kuri daro o tik i dydi,nes babyborn rubai kainuoja beveik tiek pat kiek naujas kudikio rubelis[palyginau airijos kainas]o lt isvis pasaka kuitymuke ir po 50cnt gali leliuka aprengt.
o dabar kai turiu berna tai jam uztenka to kuo buvo aprenktas perkant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2006 01 07, 10:09)
Ir dar baby born lėlytę gana sudėtinga aprengti (maniškė sunkiai aprengia, nurengia), o chou chou lengva, nes ji minštutė. Chou chou tinka lėliukiški rūbeliai  thumbup.gif , o baby born  schmoll.gif

Taip, tikrai Baby born sunku aprengti. drinks_cheers.gif Kai mergaitės žaisdavo, tai aprengti aš turėdavau ir ant puodo pasodinti, nes ne jų jėgelems tas darbas. ax.gif Bet kol neišbandai visko savo kailiu, tai ir nesužinai, kas gerai, o kas ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2006 01 06, 11:32)
Kadangi žaislų planetoj paaiškino, kad tos naujosios lėlytės kur verkia tikrom ašarom, greitu laiku neimportuos i Lietuvą (neva brangiai kainuotų ir tai butų per brangu mūsų rinkai), teko užsisakyti iš internetinės parduotuvės.

Nieko sau doh.gif

Ką reiškia "per brangu", jei ta nauja Anabelė užsienyje kainuoja pigiau, negu pas mus dabar senoji. Jos kaina - 50 Eurų. Tai ar čia per brangu mūsų rinkai, tegul ir su 10-20 Lt antkainiu, jei prieš Kalėdas Anabelė čia kainavo 229 Lt?
Nors, aišku, kur jie ten pasakys, kad skuba išsiparduoti senąjį modelį ax.gif
Atsakyti
Kadangi tema apie Baby born lėlę, bet ne apie kitus Zapf creation kompanijos gaminamus žaislus, pasakysiu, kad niekada nesirgau ir nesirgsiu Baby born virusu. O nesirgsiu todėl, kad kai nupirkom šitą lėlę savo dukrai juo neapisirgau, tik dar labiau įsitikinau, kad tokie pinigai neverti šito daikto. Norint, kad ši lėlė darytų viską , kas jai priklauso, ją turėčiau pasirūpinti aš, o ne dukra, nes tokie "rūpesčiai" ne jos jėgoms. Taigi, žaisti su šia lėle niekada nenorejau, be to neturiu tam laiko (turiu savo gyvą lėlę), o dukrai tai per sunku, tai ir mėtosi ta lėlė jos kambaryje, tiksliau guli užklota lovelėje, nors ir rūbelių yra pridovanota, ir nešynė yra, ir dar visokiausių daikčiukų. Reikėjo tos lėlės tol, kol neturėjo.
Atsakyti
Dėl Anabelės verkimo, tai ji pravirksta tik tada jei pavalgiusią ir užmigusią labai greit pažadina, bet akip minėjau užtenka ją pakratyt ir ji juokiasi, doh.gif tai va mūsiškė tiek prigirdyta vandens, kad jo nebegeria (matomai pilna sistema) o iškart atsirūgsta ir užmiega, o kadnagi man dukra neduoda jos žadint, kad pravirktų, tai ta lėlė pas mus ir neverkia bigsmile.gif
Dėl rūpinimosi, galvojau, dukra bus per amža, bet ji tikrai ja rūpinasi, su ja žaidžia, jau turbūt ją turi 1,5-2 mėn ir vis dar žaidžia, tai ko gero pirmas toks žaislas, kurio reik ilgiau nei 1 vakarą doh.gif
`Nežinau koks principas BABY BORN lėlės, bet ši tikrai nereikalauja jokios sunkios priežiūros, juk mano dukrai 2,5 bet tikrai ji be problemų su ta lėle žaidžia kaip "suaugusi" mergaitė
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2006 01 11, 22:08)
Kadangi tema apie Baby born lėlę, bet ne apie kitus Zapf creation kompanijos gaminamus žaislus, pasakysiu, kad niekada nesirgau ir nesirgsiu Baby born virusu. O nesirgsiu todėl, kad kai nupirkom šitą lėlę savo dukrai juo neapisirgau, tik dar labiau įsitikinau, kad tokie pinigai neverti šito daikto. Norint, kad ši lėlė darytų viską , kas jai priklauso, ją turėčiau pasirūpinti aš, o ne dukra, nes tokie "rūpesčiai" ne jos jėgoms. Taigi, žaisti su šia lėle niekada nenorejau, be to neturiu tam laiko (turiu savo gyvą lėlę), o dukrai tai per sunku, tai ir mėtosi ta lėlė jos kambaryje, tiksliau guli užklota lovelėje, nors ir rūbelių yra pridovanota, ir nešynė yra, ir dar visokiausių daikčiukų. Reikėjo tos lėlės tol, kol neturėjo.

Sakai nesirgai ir nesirgsi,bet lėlę vistiek turit tongue.gif .Palauk kol mergaitė paaugs tada ir žais.
O aš tai sergu ir būtinai pirksiu, tik dabar aiškinuos ir skaitinėju, kurią geriausia pirkti.
Atsakyti