O Anabele maudyti galima ar ne ir is kur jai tos asarytes? vandenuka galima girdyti?
QUOTE(Ingaja @ 2005 12 01, 10:57)
O Anabele maudyti galima ar ne ir is kur jai tos asarytes? vandenuka galima girdyti?
Čia bus turbūt naujesnis modeliukas, nes dabartinės be ašarų ir medžiaginės .
QUOTE(Kuzia @ 2005 12 01, 10:58)
Pastebėjau, kad negrai biški pigiau . Matyt, nelabai perka . O Žaislų planetos nuolaidų kortelės neturi? Duoda 10% nuolaidą .
Negrės maniškė nenori
O, gerai kad priminei apie nuolaidą, žinau, kad kolegė turi - reiks pasiskolinti, jei ką
Ingaja, o Anabelės tai maudyti negalima, ji skudurinė.
Iki šiol ir vandens ji negerdavo. O apie tą verkiančią sužinojau iš interneto parduotuvių, bet kol kas nestudijavau taip atidžiau, per kur jai tas vanduo sukišamas. Matyt kad šita geria vandenį
Įmetu tos verkiančios Anabelės nuorodėlę
QUOTE(Ingaja @ 2005 12 01, 11:15)
Beje o imternetu negalima ju nusipirkti ar cia siuntimas laaabai daug kainuotu ?
*****, aš biški bijočiau internetu . O jeigu neveiks ... Parduotuvėj išpakuoja ir prie akių patikrina .
Mes ir ketinome siųstis internetu, per JAV gyvenantį vyro brolį - jei ką, būtų galėjęs ir patikrinti, ar veikia, ir apkeisti. Bet kad per vėlai susizgribom. Kai pamačiau, kiek kartais internetu vėluoja siuntiniai, ūmai pabūgau - kad paskui nelikčiau prie suskilusios geldos.
Ką tektų daryti, jei lėlė jau išsiųsta, pinigai sumokėti, bet siuntinys apie Kalėdas dar neatėjęs? Nei pirkt naują, nei aiškint, kad Senis Šaltis toks kvailas ir nesuprato, kokio žaislo prašomas, juolab kad mažoji išties stengiasi būti šilkinė, labai laukia ir jau nuo pavasario apie šią lėlę svajoja...
Et, jei ką, pirksiu čia brangesnę, keiksiu "Žaislų planetą" ir savo delsimą.
Bet kol aks dartikiuosi, kad šefė, pakeliui iš komandiruotės, tą lėlę prigriebs - pati pasisiūlė pagelbėti, kai jai pasiguodžiau Tik lieka "jeigu" - ar turės pakankamai laiko, ar neviršys bagažo limito ir t.t.
Ką tektų daryti, jei lėlė jau išsiųsta, pinigai sumokėti, bet siuntinys apie Kalėdas dar neatėjęs? Nei pirkt naują, nei aiškint, kad Senis Šaltis toks kvailas ir nesuprato, kokio žaislo prašomas, juolab kad mažoji išties stengiasi būti šilkinė, labai laukia ir jau nuo pavasario apie šią lėlę svajoja...
Et, jei ką, pirksiu čia brangesnę, keiksiu "Žaislų planetą" ir savo delsimą.
Bet kol aks dartikiuosi, kad šefė, pakeliui iš komandiruotės, tą lėlę prigriebs - pati pasisiūlė pagelbėti, kai jai pasiguodžiau Tik lieka "jeigu" - ar turės pakankamai laiko, ar neviršys bagažo limito ir t.t.
Na va, širdis jau rami, Anabelę jau turim
Su tom tikrom ašarom )
danijoje už ją šefė mokėjo 50 Eurų, taigi 175 lt. O "Maximoj" jai vis dar "akcija" - TIK 229 lt Senam modeliui. Kai jau pavasarį tikrai turėtų pasirodyti naujas
Su tom tikrom ašarom )
danijoje už ją šefė mokėjo 50 Eurų, taigi 175 lt. O "Maximoj" jai vis dar "akcija" - TIK 229 lt Senam modeliui. Kai jau pavasarį tikrai turėtų pasirodyti naujas
Na va Anabelė jau ir pas maniškę
Ją gavo nuo mano draugės Kalėdom (pas ją sakėm ankščiau Kalėdų senis ateina, nes ji toli gyvena )
Tai nepaleidžia iš rankų
Ir buvo maudytis: tai po to greit pas savo Laurą (toks jos vardas) ir sako oi, kaip aš tavęs pasiilgau
Bet bent kol kas ji neverkė
nesupratau kodėl
tiek vandens prigirdė, o ašaros nei vienos
o modelis senas tai koks
nes pažiūrėjau duotoj nuorodoj pas mus ne tokia
va mūsų kokia
tai šis modelis koks (šiaip įdomu, nes mano akim skiriasi tik rūbai ir aksesuarai)
Ją gavo nuo mano draugės Kalėdom (pas ją sakėm ankščiau Kalėdų senis ateina, nes ji toli gyvena )
Tai nepaleidžia iš rankų
Ir buvo maudytis: tai po to greit pas savo Laurą (toks jos vardas) ir sako oi, kaip aš tavęs pasiilgau
Bet bent kol kas ji neverkė
nesupratau kodėl
tiek vandens prigirdė, o ašaros nei vienos
o modelis senas tai koks
nes pažiūrėjau duotoj nuorodoj pas mus ne tokia
va mūsų kokia
tai šis modelis koks (šiaip įdomu, nes mano akim skiriasi tik rūbai ir aksesuarai)
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 21, 12:08)
Taigi gerai viskas...vyrukui ankstyvi teisingai suprastos tėvystės jausmai nubudo Va ir žinos, kad ne tik užaugusios mergaitės sauskelnes keičia
zinai ,musu miestelio[gyvenu airijoj] vaikai mazdaug kas metai gauna laiska su pakvietimu pas psichologa.na ten mazdaug apziuri ka vaikutis moka,ar teisingai vystosi ir pan.pataria ko reiktu mokyti,jei jau didesnis kaip ruostis mokyklai.tai vat pas ji toki pararima girdejau,kad labai rekomenduojama berniukui pakeis masinytes lelem,o mergaitem leles masinytem.tada berniukui vystosi tokie jausmai kaip svelnumas,atsakingumas...
leles kudikiai yra ir mokomoji priemone,nezinau ar visur taip airijoj,bet musu miestelio vidurine lankiusi paaugle pasakojo,kad per biologija jiems savaite reikejo priziureti lele kudiki.kuris yra siek tiek tikresnis nei vaikiski baby born..prie jo reikia naktim keltis,turi kazkokia atminti,kuri parodo kaip juo rupinaisi.zodziu mokomoji priemone,nes aires gimdo is tiesu labai jaunos.o abortai cia uzdrausti.
Na va, mano princesė jau džiaugiasi Anabele su ašarom
išties visai faina lėlė. O ir "pravirkdyti" iki ašarų sekėsi kuo puikiausiai - užtenka vos kokių 15 ml vandens, ir ji jau "verkia". Tiesa, girdant buteliuką reikia paspausti, bet apie tai ir instrukcijoje parašyta.
Kol kas dėl visa ko girdome distiliuotą vandenį - nežinau, kokio ten skersmens žarnelės išvedžiotos, sakau, maža ką - gal užsikimš, ar pan., tai jau geriau apsidrausti
Ir dukra kol kas noriai žaidžia. Simpatiška lėlytė, dailūs rūbeliai... Dabar dar nusimato pačiai į virbalus kibti - reikės lėlei megztinuko, šliaužtinukų, gal dar kokį paltuką pasiūti teks, nes nuo karnavalo dirbtinio kailio gabalas liko...
išties visai faina lėlė. O ir "pravirkdyti" iki ašarų sekėsi kuo puikiausiai - užtenka vos kokių 15 ml vandens, ir ji jau "verkia". Tiesa, girdant buteliuką reikia paspausti, bet apie tai ir instrukcijoje parašyta.
Kol kas dėl visa ko girdome distiliuotą vandenį - nežinau, kokio ten skersmens žarnelės išvedžiotos, sakau, maža ką - gal užsikimš, ar pan., tai jau geriau apsidrausti
Ir dukra kol kas noriai žaidžia. Simpatiška lėlytė, dailūs rūbeliai... Dabar dar nusimato pačiai į virbalus kibti - reikės lėlei megztinuko, šliaužtinukų, gal dar kokį paltuką pasiūti teks, nes nuo karnavalo dirbtinio kailio gabalas liko...
Jau visai merginos pasimečiau, sakiau pirksiu šiais metais vasarai baby-born, bet suintrigavo nauja anabelė.O ji minkšta ar kieta.Čia kažkuri mamytė pirko savo mergaitei.Gal galėtumėt apie ją plačiau.Ir kokių funkcijų yra pas seną ir naują
Naujoji Anabelė nuo senosios skiriasi tik "verkimo" funkcija: pagirdai vandens iš buteliuko, ir lėlė ima verkti, iš akių bėga ašaros.
O daugiau visos funkcijos - kaip ir paprastos Anabelės:
pamaitinta atsirūgsta,
guguoja, krykštauja,
kartais verkia (labai labai retai, tik kai atimi kątik duotą čiulptuką),
užmiega,
čiulpdama judina skruostus.
Lyg ir viskas...
Ir Anabelė bei Chou Chou yra minkštos.
Tiesa, mūsų Anabelė jau kažkodėl verkia tik iš vienos akytės Ech, kad žinočiau, kas ten užsikimšo ir gal galima kur pakrapštyti... Bet imtis saviveiklos bijau - kol kas dukra dar to "nesklandumo" neužfiksavo...
O daugiau visos funkcijos - kaip ir paprastos Anabelės:
pamaitinta atsirūgsta,
guguoja, krykštauja,
kartais verkia (labai labai retai, tik kai atimi kątik duotą čiulptuką),
užmiega,
čiulpdama judina skruostus.
Lyg ir viskas...
Ir Anabelė bei Chou Chou yra minkštos.
Tiesa, mūsų Anabelė jau kažkodėl verkia tik iš vienos akytės Ech, kad žinočiau, kas ten užsikimšo ir gal galima kur pakrapštyti... Bet imtis saviveiklos bijau - kol kas dukra dar to "nesklandumo" neužfiksavo...
Na iš tikro iš Anabelės tikėjausi daugiau
ji man tikrai neverta tokių pinigų
ir mūsiškė verkia be ašarų, tai vyras ją papurtė tai nuo purtymo prasimušė vanduo bet tada ji juoktis pradėjo. Šiaip įdomiose vietose fiksatoriai pojūčių
lėlę numetė ant galvos o ji juokiasi
tempia už kojos, ir vėl juokiasi
Įdomus suvokimas gali susiformuot apie kūdikio priežiūrą
Na aš ja nusivyliau, vienintelis gražus dalykas, aki geria ar čiulpia čiulptuką judantys žandukai, o visa kita
ji man tikrai neverta tokių pinigų
ir mūsiškė verkia be ašarų, tai vyras ją papurtė tai nuo purtymo prasimušė vanduo bet tada ji juoktis pradėjo. Šiaip įdomiose vietose fiksatoriai pojūčių
lėlę numetė ant galvos o ji juokiasi
tempia už kojos, ir vėl juokiasi
Įdomus suvokimas gali susiformuot apie kūdikio priežiūrą
Na aš ja nusivyliau, vienintelis gražus dalykas, aki geria ar čiulpia čiulptuką judantys žandukai, o visa kita