Hm, ruošiamės ir mes ateinnčioms Kalėdoms pirkti kažką iš tos serijos
Tai ar gerai supratau? Jei BabyBorno nešersi ta koše, jis ilgainiui imes neatlikinėti visų funkcijų? Ar čia, tipo, tik jei košės nešersi, tai tiesiog lėlė nekakos?
Jergau, dar užsiimti su lėlės žarnų valymu tai tikrai nenoriu
Bet labiau norėčiau būtent Baby Borno, o ne Chou Chou, nes manding geriau, kai lėlę galima plauti. Va, nupirkom kačiuką Fyr Real, kailiukas jau išsitepė, norėtųsi ne tik iš paviršiaus nubraukti su drėgna ranka, o ir rimčiau paskalbti, bet... pasvajok - gi jo viduj elektronika sukišta. Sušlaps - ir amen
Mano panelė jau metus laikos visur su savimi tamposi baby born, o tikslaisu Agnę . Kadangi panelė dar mažoka, tai mes jokių košelių nedarome ir nematiname. Mūsų Agnė gyva tik vandenėlių. Tad kakučio lėlė nedaro, o tik siusioja O ar mechanizmas dėl to suges, tikrai, abejoju.... O kad lėlė plaunama, tai tikrai didelis privalumas. Nežinau kaip musiškė neprausta atrodytu
ach kodėl negalėtų pagaminti tokios lėlytės kaip baby born ir chou chou viename.
Man atrodos geriausia priš perkant lėlytę nusivesti dukrytę į parduotuvę ir leisti išbandyti abi lėlytes tegul vaikutis pats išsirenka kuri labiau prie širdelės. Maniškei tai būtinai reikėjo kad lėlytė galėtų verkti, o baby born neverkia, bet chou chou negalima maudyti ir vėl blogai.... Šioks toks privalumas chou chou lėlytės-pati lėlytė ir jos daikteliai šiek tiek pigesni nei baby born, bet minusas kad tų daiktelių mažesnis pasirinkimas. Gal mamytės kur matėt chou chou batukų labai reikia bet niekur nerandam.
Man atrodos geriausia priš perkant lėlytę nusivesti dukrytę į parduotuvę ir leisti išbandyti abi lėlytes tegul vaikutis pats išsirenka kuri labiau prie širdelės. Maniškei tai būtinai reikėjo kad lėlytė galėtų verkti, o baby born neverkia, bet chou chou negalima maudyti ir vėl blogai.... Šioks toks privalumas chou chou lėlytės-pati lėlytė ir jos daikteliai šiek tiek pigesni nei baby born, bet minusas kad tų daiktelių mažesnis pasirinkimas. Gal mamytės kur matėt chou chou batukų labai reikia bet niekur nerandam.
Mačiau parduotuvėj RIKI_2 lėlę. Visai kaip BabyBorn, klausiau pardavėjos, kuo skiriasi, tai, sakė, ir sisioja, ir verkia ta lėlytė, tik ašarytės nebėga. O kaina - visai padori, apie 70-80 Lt. Neprisimenu gerai jos vardo - ar tik ne Baby Anne, ar pan. Bet, tiesą sakant, dabar kai čia visus niuansus pažiūrėjau, su lėlių košėm ir gugavimais, tai reiks geriau pasidomėti - gal ten ir apsiriboja tom funkcijom, jog verkia ir sisioja, daugiau gal nieko ir nedaro...
Gal per anksti uzsukau i sia tema, bet labai jau giriate lelytes Uzsinorejau ir as saviskei BabyBorn Kas mane labiausiai intriguoja - kad pas mus perkant lele gauni zaislini puoduka, o maniske kaip tik mokosi juo naudotis. Manau lele butu stimulas Suprantu, kad veliau bus idomiau zaisti ir naudotis visomis leles funkcijomis. Radau ta lelyte su priedais tik uz $35 iskaitant siuntima, tai kiek supratau cia labai pigu Mano dukra miega tik su lelyte, bet tokia paprasta, tikiuosi cia nuo vaiko priklauso ir mums nebus per anksti!
P.S. kiek skaiciau gamintoju rekomendacijas, abi leles - BabyBorn ir Chou Chou -skirtos vaikams nuo 3 metu.
P.S. kiek skaiciau gamintoju rekomendacijas, abi leles - BabyBorn ir Chou Chou -skirtos vaikams nuo 3 metu.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 08 28, 19:24)
Kas mane labiausiai intriguoja - kad pas mus perkant lele gauni zaislini puoduka, o maniske kaip tik mokosi juo naudotis.
Na, pas mus perkant irgi duoda žaislinį puoduką . Gal tai ir gera mintis pratinant mažylę prie puoduko . Bet aš vis atidėlioju BB dovanojimą dukrai. Iš pradžių iki 3 gimtadienio, dabar vėl atidėjau iki gims mūsų mažiausias . Na, kad abi būtumė mamytės. O daba lėlytė tegu dar patupi spintoj, užteks kolkas Chou Chou .
QUOTE(Kuzia @ 2005 08 28, 18:47)
dabar vėl atidėjau iki gims mūsų mažiausias . Na, kad abi būtumė mamytės.
Tai as su ta mintim ir galvoju Nes galesim abi zaist uz 3 menesiuku Tik beda, kad babyborn vezimeliai ir pan. kainuoja bent jau tiek pat kiek tikru leliuku
Nuejau i parduotuve ir neradau nei vienos BabyBorn, tad gyvai neapziurejau Uztat radau pilna lentyna Chou Chou. Ivairiu dydziu. KUZIA, gal pas jus mazesne lelyte, todel sakai labiau tinka iki 3 metuku? Nes pagal aprasyma tai tikrai tos leles skirtos to pacio amziaus vaikams Internete ziurejau ta pati dydi, o parduotuvej atradau, kad Chou Chou buna ivairiu.
Šiuo virusu buvo susirgusi mano vyresnioji - zyzė tol, kol gavo. Na ir ka - vieną kartą sudavėm košės (vargais negalais), po to vargais negalais jai vidurius praplovėm (ojojoj kiek darbelio), po to bandėm girdyti vandeniu - kad verktų, reikia sugirdyti labai daug, o girdosi jis ojojoj kaip lėtai. Taigi, po visų bandymų atšoko fantazija (man pačiai žaisti kažkaip noro nėra, o vaikams tokie darbeliai yra ne iš lengvųjų) ir dabar ši lėlė mėtosi kartu su kitomis įprastomis lėlėmis. Taigi, pinigai nemaži, tam, kad funkcijos veiktų - darbo daug, o naudos kažkaip nepastebėjau. Tiesa, mažoji ja kartais susidomi - patampo, ir tiek. Puodas voliojasi pats sau (ant jo sėdasi meškiai ir kt. lėlės). Taigi, jeigu norite pirkti lėlę tik dėl puodo (tam, kad vaikas pratintųsi prie savojo) - geriau pirkti puodą atskirai. Vienerių metų vaikui ši lėlė tikrai netinka - ji skirta žymiai vyresnėms, nes vaikas pats jos nei pamaitins, nei pagirdys, nei ant puodo nepasodins.
Aišku, pirkom ir nešyklę, rūbelius, batus ir kt. daiktus, bet mano manymu, pinigai buvo išmesti į balą.
Jeigu paaugus mažoji (jai dabar vieneri) ja žais - gal dar pakeisiu nuomonę, bet dabar tikrai jos nepirkčiau.
Aišku, pirkom ir nešyklę, rūbelius, batus ir kt. daiktus, bet mano manymu, pinigai buvo išmesti į balą.
Jeigu paaugus mažoji (jai dabar vieneri) ja žais - gal dar pakeisiu nuomonę, bet dabar tikrai jos nepirkčiau.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 09 08, 16:05)
Nuejau i parduotuve ir neradau nei vienos BabyBorn, tad gyvai neapziurejau Uztat radau pilna lentyna Chou Chou. Ivairiu dydziu. KUZIA, gal pas jus mazesne lelyte, todel sakai labiau tinka iki 3 metuku? Nes pagal aprasyma tai tikrai tos leles skirtos to pacio amziaus vaikams Internete ziurejau ta pati dydi, o parduotuvej atradau, kad Chou Chou buna ivairiu.
Pas mus Chou chou 49cm dydžio. O mažai mergaitei ji tinka labiau todėl, kad ji minkštutė(kojytės medžiaginės) ir kaip tokiam vaikui navarotų užtenka minimalių - balsu juokiasi, verkia, čepsi nemniodama soskę, paguldyta pati užmiega. O Baby born funkcijų daugiau, bet jos tokios sudėtingesnės sakyčiau .
O aš tai likau pasipiktinusi parduotuvėmis.
Apžiūrinėjom tą Anabelę, svarstėm, ar pirkti, ar užsisakyti internetu, ir... dar prieš savaitę mačiau, akd ji kainavo "Žaislų planetoj" 199 Lt - ogi žiū, jau užvarvolinta 249 (ji tiek gyvenime nekainavo!!!), nubraukta, ir, suprask, nuolaida - 229
Iš pradžių dar pamaniau, kad o, kaip fainai, prieš Kalėdas jau pas mus nauja jos versija atsirado, kur verkia su ašarom (e-bay jau platinama tokia). Bet kur tau - čia gi ta pati, senoji
Jau pikta pasidarė, nerealiai.
Beje, tiek ir Maximoje dabar Anabelės kainuoja.
Tikiuosi dar šefė grįždama iš užsienio man ją nupirks ir parveš (jei į bagažą tilps). Nes ne tiek man tų 30 Lt permokėti gaila, kiek pikta, kad taip akivaizdžiai apgaudinėja Ypač žinodami, jog, šiaip ar taip, tuojau turės įsivežti ir tą naujesnę versiją su ašarom
Apžiūrinėjom tą Anabelę, svarstėm, ar pirkti, ar užsisakyti internetu, ir... dar prieš savaitę mačiau, akd ji kainavo "Žaislų planetoj" 199 Lt - ogi žiū, jau užvarvolinta 249 (ji tiek gyvenime nekainavo!!!), nubraukta, ir, suprask, nuolaida - 229
Iš pradžių dar pamaniau, kad o, kaip fainai, prieš Kalėdas jau pas mus nauja jos versija atsirado, kur verkia su ašarom (e-bay jau platinama tokia). Bet kur tau - čia gi ta pati, senoji
Jau pikta pasidarė, nerealiai.
Beje, tiek ir Maximoje dabar Anabelės kainuoja.
Tikiuosi dar šefė grįždama iš užsienio man ją nupirks ir parveš (jei į bagažą tilps). Nes ne tiek man tų 30 Lt permokėti gaila, kiek pikta, kad taip akivaizdžiai apgaudinėja Ypač žinodami, jog, šiaip ar taip, tuojau turės įsivežti ir tą naujesnę versiją su ašarom
QUOTE(Salsa @ 2005 12 01, 10:35)
jau užvarvolinta 249 (ji tiek gyvenime nekainavo!!!)
Tiek kainavo lygiai prieš metus. Bet vėliau tikrai buvo atpigę .
QUOTE(Kuzia @ 2005 12 01, 10:43)
Tiek kainavo lygiai prieš metus. Bet vėliau tikrai buvo atpigę .
Gali būti, kad prieš metus tiek ir kainavo - tada dar nesidomėjau
Bet prieš 2 savaites, galvą guldau, nekainavo nė 200. Svyravo tarp 189, 192, 199. Bet pirmasis skaičiukas tikrai buvo 1...
Blembački, jei nepasiseks man dabar išknisti tos Anabelės kitaip ir teks pirkti brangesnę (nes Kalėdų Seniui jau noras parašytas prieš gerą mėnesį), tai paskui skelbsiu boikotą "Žaislų planetai"