Įkraunama...
Įkraunama...

BabyBorn

Turim ir mes tą Baby Born, kai dukrai buvo 3 metai ji labai norėjo, tai nupirkom. Po metų pati mažė pripažino, kad pinigai išmesti:
1. Ne taip ten lengva tuo buteliuku pamaitinti. Gyvą vaiką daug lengviau. Vanduo labai sunkai bėga, net man pusę buteliuko sugirdžius rankas paskaudo. Ką jau kalbėti apie vaiką.
2. prigirdžius vandens ilgai niekur padėt negali - visur šlapia, nes viskas tvarkingai išbėga tik tada jei taisyklingai ant puodo pasodini. O tai nėra labai lengav.
3. Košę suvalgydinti tvarkingai iš vis be šansų.
Pati lėlė ytai graži, bet žaisti pagal instrukcijas vaikui per daug sudėtinga. Už tokią kainą yra tikrai daug gražesnių ir geresnių žaislų.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2005 02 16, 17:17)
O kuo bloga paprasta lelyte, kur paspaudus pivuka ir verkia, ir juokiasi, ir sako "mama"? g.gif  Kaip metuku panelytei turetu tikti. Ir kainuoja apie 30-50Lt.  thumbup.gif  Svarbiausia, kad lengva pakelti. Musu maze tokia turi ir mielai tampo, o i seses Baby born net neziuri.  ax.gif

Tikrai pritariu.Mano dukryte pradžioje nuo Kaledu senelio gavo ta kalbancia ir verkiancia.Bet dažniausiai žaidė isjungusi garsa.Tik nesioti ja sunkiau.O kai Nusuko jai galvą,kompensacijai tas pats senelis padovanojo panasia i kudikį lėlę tik be garsu.Jos abi puikiai draugauja,abi eina maudytis į vonią,,plauna galvytę(ko abi nemėgsta) ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2005 05 04, 14:00)
Turim ir mes tą Baby Born, kai dukrai buvo 3 metai ji labai norėjo, tai nupirkom. Po metų pati mažė pripažino, kad pinigai išmesti:
1. Ne taip ten lengva tuo buteliuku pamaitinti. Gyvą vaiką daug lengviau. Vanduo labai sunkai bėga, net man pusę buteliuko sugirdžius rankas paskaudo. Ką jau kalbėti apie vaiką.
2. prigirdžius vandens ilgai niekur padėt negali - visur šlapia, nes viskas tvarkingai išbėga tik tada jei taisyklingai ant puodo pasodini. O tai nėra labai lengav.
3. Košę suvalgydinti tvarkingai iš vis be šansų.
Pati lėlė ytai graži, bet žaisti pagal instrukcijas vaikui per daug sudėtinga. Už tokią kainą yra tikrai daug gražesnių ir geresnių žaislų.

Pritariu Tau, Tura. Viskas yra lygiai taip, kaip rašai. Mes tą lėlę turim jau kokius 4 metus, bet po vieno maitinimo, kuris buvo tikras vargas, daugiau maitinti atšoko fantazija. O su girdymu iš buteliuko - iš viso nesąmonė. Be to, tam, kad tas Baby bornas verktų tikromis ašaromis (kaip buvo teigiama kažkada reklamoje), reikia sugirdyti visą buteliuką o gal ir daugiau vandens. Na iki to mes nebuvom priėję.
Žodžiu, mamytės, jei neturit kur pinigų dėti - pirkit tą lėlę, bet aš manau, kad už tokią kainą galima ir geresnių bei gražesnių lėlių paieškot.
Atsakyti
Nu jau čia mamikės rašė apie trūkumus ir privalumus. Pridėsiu ir aš. Pirkome BB jau senokai berods pieš porą gal trejetą metų, bet dar gyva tik kad nekakoja. Ir tą košę pagal instrukciją pavarėm. Daug klapato – po maitinimo koše reikia plauti jai "žarnas", todėl tos funkcijos atsisakėm, mūsų BB gyvas tik vandeniu.
Atsakyti
Nieko sau žaislai, kad net klizmą doh.gif reikia daryti... Manoji irgi buvo paveikta reklamos ir norėjo tokio niekalo. Bet atkalbėjau ir labai paprastai: kadangi lanko muzikinę m-klą, tai nori pianino. O pirk iškart yra nesąmonė ax.gif , nes to daikto nevertins {čia pas mus taip būna ir pasitaiko}. Tai pasiūliau rinktis arba lėlę, arba toliau taupom pianinui. Tad mano {ir savo } džiaugsmui pasirinko pianiną ir toliau sėkmingai thumbup.gif taupom.
Atsakyti
Mes irgi sergam tuo virusu...Tuk ne aš aušku,bet dukra.dabar jau jai baby born didelis nebeįdomus,mat gavo dovanu mažiuką baby Borną,tai nebegali parduotuvėj praeit pro visokius komplektukus - rūbeliai,baldukai,puodukai,o ir jie nepigūs...
Atsakyti
Sveikutės,
baby born manija mes nesusirgome, bet vis tik šią lėlę turime biggrin.gif Manoji jos neprašė, nors reklamą labai susidomėjusi žiūrėdavo. Mintis, 4ojo gimtadienio proga padovanoti šią lėlę kilo pasižiūrėjus į dukterėčia. Ji tą lėlę gavo iš "kalėdų senelio" ir tai buvo jos mėgstamiausias žaislas. Man tik keista buvo, kad jai taip greitai nusibosdavo visi žaislai, nes auga vienturtėlė pasiturinčioje šeimoje, o baby born visur su savimi tampėsi gal net keletą metų blink.gif
Gavusi šią lėlę maniškė labai apsidžiaugė ir nepaleidžia jos iš rankų pošiai dienai thumbup.gif Iš pradžių vis prašydavau, kad ji su ja nemiegotu, nes kieta ir naktį gali užsigauti, bet mažoji buvo atkakli, kad Agnytė (jos vaikas) be jos negerai miega ir nakti prabudinėja doh.gif
Taip Agnytė tapo mūsų šeimois nare. Kartais atneša Gabija tą savo lėlę ir sako: "Prižiūrėk savo anūkėlę, kol aš nueisiu į tualetą" doh.gif
Tikrai nesigailiu padovanojusi jai tą lėlę, nes tai ilgiausiai jos "naudojamas" žaislas. O priedų mes jau daug nepirkaliojame, tiesiog, paaiškindami, kad jie brangūs. Pampersų nuperku vaistinėje mažo svorio naujagimiams (jie pigesni nei originalūs baiby born), rubelių, pasikuitę pas seneliu palėpėje, pririnkau iš sano vaikų, dar "kuistuke" galima rasti labai mažyčiu rubeliu, kurie kuo puikiausiai tinka!!!
Atsakyti
nupirkom dukrai chou chou ketvirtojo gimtadienio proga ilgai svarstę kurią pasirinkus chou chou ar baby born, nes norėjo ir tos ir tos. Labai džiaugėsi nors po to dar prašė ir baby born. Susitarėm kad baby born pirksime penktojo gimtadienio proga bet dabar pareiškė kad jos jau nebenori. Džiaugiuosi kad nupirkome šią lėlytę nes turi nors ir daugiau lėlių, kurios atlieka įvairias funkcijas bet žaidžia tik su chou chou. Dabar pagalvoju kad reikėjo iš karto nupirkti tai butume sutaupę daug pinigėlių. Chou chou keliauja visur su mumis. Aišku reikia ir visų daikčiukų t.y. nešynės, rubelių ir t.t. bet tai palengvina užduotį ką nupirkti įvairiomis progomis. Visi artimieji tai žino ir daikčiukų sąrašas vis ilgėja. Mums ši lėlyte jau beveik metai kaip veikia be jokių problemyčių tik nežinau kaip būtų galima ją išplauti nes medžiaginis kūnelis šiek tiek išteptas. Gal kas nors bandėte.
O baby born manau tiktų vyresnei mergaitei, nes su ja sudėtingiau žaisti, o be to kad atliktų visas funkcijas nuolatos reikia pirkti specialų maistelį ir sauskenes.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2005 08 18, 16:34)
O baby born manau tiktų vyresnei mergaitei, nes su ja sudėtingiau žaisti, o be to kad atliktų visas funkcijas nuolatos reikia pirkti specialų maistelį ir sauskenes.

blink.gif nu nepykit bet man atrodo baisus ispindejimas pirkinet pampersus ir maista ZAISLUI. gal geriau namini gyvuna isigykit? funkciju nepasirodys per mazai
Atsakyti
o mano nuomone žaislas ir gyvūnas yra du skirtingi dalykai ir nemanau kad savo dukrai vietoj lėlytės pasiūlytumėt įsigyti gyvūnėlį.
Atsakyti
nu jei uzsimanytu ant tiek brangios lelytes, kuria reikia serti, kad jinai siusiotu ir kakotu, tai tikrai jau pasiulyciau geriau koki katina (aisku, jeigu ligi tol jo namie nebutu)
Atsakyti
bet katiną irgi reiktų šerti kad jis sisiotų ir kakotų ir visa kita dar prieziura, man atrodo butų daugiau reikalų nei su baby born. Kadangi mes pasvarstę nusprendėme kad musų dukrytei dar kol kas būtų sudėtinga žaisti su baby born ir nupirkome chou chou. Ir neapsirikome. Nors man asmeniškai visos zapf-creation lėlytės super. O kaina? Manau dėl savo saulelės galima kartais ir paaišlaidauti.
Nesakau kad įsigyti gyvūnėlį bloga mintis.. Jei vaikutis nori ir yra sąlygos kodėl gi ne.
Atsakyti