Įkraunama...
Įkraunama...

BabyBorn

QUOTE(InRed @ 2012 12 25, 16:37)
ir man ta pati bėda - pirkau babyborn Rimi. Įsivaizdavau, kad nors kokį garsą skleidžia - tai, pasirodo, ne. Bet blogiausia su tuo gėrimu - džyzes - net girdint bėga jau iš tos lėlės per kaklą ar kur, nekalbant apie tai, kad iškart ji sysija praktiškai, kai tik paverti stačiau - kam tada ta pasispaudžianti bamba? g.gif

paaiškinkit, ar čia aš kažko nemoku su ja daryt, ar pas visus taip, ar mes broką kokį gavom? Čia ta naujausia serija, su pasiuku, ir neva naujom funkcijom. Bet be tų papildomų daiktų mūsiškė nieko nedaro, tik akis merkia guldoma, bet nuo soskės tai nepriklauso, o ką ji dar turi pato daryti? Ir nejau ir pas jus taip bėga tas vanduo nu ne baisiai, bet bėga vis tiek ne tik per "aną" galą.... g.gif  unsure.gif jaučiuosi išsidūrusi...

na musiske irgi interaktyvioji, tai kaip primaitina, prigirdo ji nedaro i pampi, o tik kaip paspaudi migtuka, verkia kaip paspaudi desiniaja ranka...siaip pakelus vanduo pro visus galus nebega lotuliukas.gif o jusu lelei bent inicialai, tatuiruotes yra ant nugaros? nes man pirkti brangu daikta rimi, maximoj tas pats kas turguje kate maise lotuliukas.gif

o kas liecia jos funkcijas, jos viska daro kas parodyta ant pakuotes lotuliukas.gif bet kaip tai daro, cia jau kitas reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums pati netinkamiausia lele kokia tik gali buti, kaina baisine, o okybe s....
Pirma savaite isluzo rankos ir kojos, gyvenime nepirkciau baby bornu.
Atsakyti
Mano Pupa žaidžia ir labai patenkinta. Turime du Baby Bornus (skirtingus) ir Anabelle. Tai su Baby Born žaidžia labiau. Aišku,kaip kažkuri mama rašė, prireikia visokių priedų, bet mes perkame ne originalius (vežimėlį, drabužėlius, nešioklę, sūpynes ir kt.) tai nereikia išleisti begalės pinigų.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2013 01 01, 11:59)

o kur pirkot ? ax.gif
nes mes siuntėmės iš anglijos...mano 1,5metų vaikas jokios lėlės neima..tik su baby Bornu laksto po butą ir tampo, sukioja..ir gyva dar lėlė biggrin.gif bijojau,kad bus sunki. bet veltui thumbup.gif tikrai labai rekomenduoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 03, 20:54)
o kur pirkot ?  ax.gif 
nes mes siuntėmės iš anglijos...mano 1,5metų vaikas jokios lėlės neima..tik su baby Bornu laksto po butą ir tampo, sukioja..ir gyva dar lėlė biggrin.gif bijojau,kad bus sunki. bet veltui  thumbup.gif  tikrai labai rekomenduoju  cool.gif

Gavom dovanų iš Vokietijos pirmųjų metukų proga rinkini- pirmasis gimtadienis, nu ir ka tik po metu ispakavom, spejo panesioti kelis kartus ir siandien išlūžo koja..nu viršūnė kaip įsiutau, pinigų sumokėta baisulinė suma,vaikas ničnieko nedarė, nei mėtė nei ką ir koją išlūžo...kažin kokios galimybės taisyti/keisti koją (nes matos ranteliai laikantieji istrupėjo,tad įdėjus nesilaiko)? Koks nors servisas yra?
Atsakyti
Turim baby borna jau 5m,didzioji su ja nezaide,bet ne beda, mazoji priaugo. Kirtusi buvo maras kartu,ko tik su ja mazoji nedare,ir nieko sveikut sveikutele. Pirkta airijoj,originali per akcija,mokejom 36e ax.gif ne taip ir brangu,lyginant su lt kainom uz bala zino ka... unsure.gif
Atsakyti
Pradėjom su Baby Born žaist tik nuo 9 metų... Iki tol lėlių į rankas net neimdavo biggrin.gif

Tai kai pradėjo žaist nuo devynių metų, taip ir baigė kažkur 11 - 12...
Aišku, turim dvi spintas, dvi Baby Born lėles, dvi lovytes, nes ir mažajai iš paskos prireikė... Dar ir rūbelių visas kalnas... Aišku, išlaidos tikrai didelės, tačiau žaidė kaip išprotėjusios, tad manau, kad buvo verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2013 01 01, 16:25)
prireikia visokių priedų, bet mes perkame ne originalius (vežimėlį, drabužėlius, nešioklę, sūpynes ir kt.) tai nereikia išleisti begalės pinigų.

o kur perkate rubelius baby bornui?
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2013 01 01, 11:59)

pritariu, tikrai nieko neipatinag lele, turejome 3, visos sugedo, ties 2 pirktos zaislu isparduotuveje gal todel g.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 03, 09:53)
pritariu, tikrai nieko neipatinag lele, turejome 3, visos sugedo, ties 2 pirktos zaislu isparduotuveje gal todel g.gif

Arteja Kaledos, mano mazoji uzsiprase leliuko, kad sakytu mama ir verktu. Kazkaip galvojau apie baby born, bet cia paskaiciusi supratau, kad kokybes nulis, gal i Lietuva veza nekokybiskas. Tai gal kokia alternatyva yra pvz. Paula ar Anabelle leles?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 03, 21:54)
o kur pirkot ?  ax.gif 
nes mes siuntėmės iš anglijos...mano 1,5metų vaikas jokios lėlės neima..tik su baby Bornu laksto po butą ir tampo, sukioja..ir gyva dar lėlė biggrin.gif bijojau,kad bus sunki. bet veltui  thumbup.gif  tikrai labai rekomenduoju  cool.gif

O koki baby born pirkot gal gali imesti nuoroda vis neapsisprendziu kokia lele mazei nupirkti,o sventes arteja blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, neskaiciau visoforumo, bet gal galit pasakyti ar galima maudyti Baby borna? Ir ar i visas dedasi tos batreikos? Nes pas mus as nesuprantu ner kur ju deti smile.gif O maciau internete, kad tipo dedasi i jas, bet gal kazkoks kitoks modelis? sad.gif
Atsakyti