Sveikos mamytes
Gal galite pasakyti kuo skiriasi interaktivioji lele baby born nuo kitu baby born?
Planuoju savo mergaitei pirkti stai tokia http://www.vaikiskos...nteraktyvi-lele cia raso, kad juda,leidzia garsus ir yra apšvietimo efektai bet niekur nerandu apie sia lele daugiau, klausiau parduotuveje tai irgi nezino kaip ji sviecia ar leidzia garsus gal kas zino ir galetu papasakoti placiau?
As irgi savo mergickai 5m. galvoju apie "baby born" interaktyviaja. Ji tipo geria, sisioja, verkia.
Kai apziurinejau, viena moteris priejo, sako oi nepirkit tik tos leles, ji atsigeria ir bega tas vanduo iskart, suslampa visi drabuziai, tipo vienas vargas.
Gal kas turit, galit pakomentuot
Ir nuo ko, kaip ir kada jos verkia?
Kai apziurinejau, viena moteris priejo, sako oi nepirkit tik tos leles, ji atsigeria ir bega tas vanduo iskart, suslampa visi drabuziai, tipo vienas vargas.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 22, 21:28)
As irgi savo mergickai 5m. galvoju apie "baby born" interaktyviaja. Ji tipo geria, sisioja, verkia.
Kiek man aiskino viena mamyte,tai bega senesniu modeliu,o dabar ta naujoji norint,kad sisiotu reikia bamba paspausti. Bet gal ir tos stringj net nezinau.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 22, 22:13)
Kazi per JAMAM sestadieni galima ju rast kur?
Kauno akropolio Maximoj tikrai yra
QUOTE(s.fortune.s @ 2012 11 22, 22:58)
Kiek man aiskino viena mamyte,tai bega senesniu modeliu,o dabar ta naujoji norint,kad sisiotu reikia bamba paspausti. Bet gal ir tos stringj net nezinau.
Kaip suprantu, sita naujoji, kur bamba reik paspaust:
http://www.youtube.c...Xc&feature=fvsr
Kazi gal kitos kazkuom geresnes??
turim tokia lele manau kad jos irgi prisikiriamos interaktyviom,nes ji juda,daug kalba ir pan. Pirkau jau pries 3m ja,bet vis dr naudojama,tiesa mazosios dukrytes,ne didziosios,kuriai ji buvo pirkta Ji gan sunkoka,lyginant su iprastom lelytem,tai reiktu manau ta tureti omeny.
reikia skubios konsultacijos panos kaledinis noras "vezimelis sedimas ir gulimas", vis ziuriu i sita, bet klausimas iskylo ar nebus jai rankena maza? nuejus i parduotuve zaislu man informacijos jokios nesuteike, tipo parasyta +3 ir tikrai bus geras pakuotes neardo, nieko issamesnio nesuteikia, as tokia pirma kliente kuri paklause kokio aukscio rankena, nes kiek perka visiem tinkama buvo gal kuri galite pasakyti kiek centrimetru yra nuo grindu iki rankenos?
QUOTE(ugnex @ 2012 12 05, 21:32)
reikia skubios konsultacijos panos kaledinis noras "vezimelis sedimas ir gulimas", vis ziuriu i sita, bet klausimas iskylo ar nebus jai rankena maza? nuejus i parduotuve zaislu man informacijos jokios nesuteike, tipo parasyta +3 ir tikrai bus geras pakuotes neardo, nieko issamesnio nesuteikia, as tokia pirma kliente kuri paklause kokio aukscio rankena, nes kiek perka visiem tinkama buvo gal kuri galite pasakyti kiek centrimetru yra nuo grindu iki rankenos?
Kur jau cia taip perka, kad jis tik neseniai pasirode prekyboje
O kokioje pard. klausete Jei Vilniuje XS pard. "Panoramoje" ju yra tai ten manau pradarytu pakuote. Man ne viena zaisla buvo istrauke is pakuotes pries perkant
QUOTE(Kačia @ 2012 12 08, 20:36)
Kur jau cia taip perka, kad jis tik neseniai pasirode prekyboje
O kokioje pard. klausete Jei Vilniuje XS pard. "Panoramoje" ju yra tai ten manau pradarytu pakuote. Man ne viena zaisla buvo istrauke is pakuotes pries perkant
nu jo naujas dizainas tik, dzinsinis uzdangalas, bet yra ir senesnis, medziaga kita...as buvau rududu parduotuveje
siaip jis gal lietuvoje naujiena bet internetinese erdvese jau nuo vasaros i ji ziuriu