Įkraunama...
Įkraunama...

BabyBorn

Labas vakaras. O gal turite kas nors baby bornui tokia masinele? Butu idomu suzinoti nuomone ar patinka?
user posted image
Atsakyti
Mes pirkome BABY BORN lelyte princese su labai grazia suknyte is SM mamytes,nares lina 0612 labai jai didelis aciu ir pas ja tokiu nuostabiu lelyciu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2011 11 27, 01:44)
Labas vakaras. O gal turite kas nors baby bornui tokia masinele? Butu idomu suzinoti nuomone ar patinka?
user posted image

Mes tokia turime-nelabai dukrele zaidzia su sita masinele, bet broliukui tinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mums labiausiai Poniukas patiko-tai mano net vyresneliai su to poniuku zaidzia.
Papildyta:
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 12, 16:50)
Nupirkau 4 metuku mergytei Baby Borna, bet ji juo visiskai nesusidomejo, iskilo man toks klausimas, mazdaug kokio amziaus mergaites labiau zaidzia su baby bornu, ar tik ne vyresnes uz musu g.gif

mums be keliu dienu trys metukai-jau gera pusmeti BabyBorn lelytes ir kiti zaislai patys mylimiausi thumbup.gif ir kuo toliau-tuo labiau ismokstame zaisti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniulyte @ 2010 10 01, 15:52)
Kokie tie vaikai skirtingi smile.gif  Maniske myli savo babyborna wub.gif , didziausia laiko dali praleidzia butent su sita lelyte. Prisiriso prie jos - pastoviai glosto, buciuoja, kalbina, maitina, labai megsta vezioti su vezimuku, visur kartu ima, aisku, miega irgi kartu doh.gif  Gimtadienio proga padovanojom dar viena 'prieda' - pili, tai aplink ja ir sukasi  bigsmile.gif  Kai vasaros pradzioje ieskojom pirkti, LT ju nemaciau, teko siustis, bet pries kokia savaite jau uzmaciau Limpopo parduotuveje drinks_cheers.gif  Kalbu apie sita pili. Gal kuri jau spejot ten isigyti arba taip pat parsisiuntet? Ar patenkintos dukrytes? 4u.gif

Butent sita pili nupirkome dukrelei dovanu, siuntemes is JAV, po savaiteles iteiksime tongue.gif matysim kaip reaguos-bet esu tikra , kad patiks, nes Barbie pili jau gerus metus turime-labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalajax: 02 kovo 2012 - 21:19
Mes turim tokia lele pirkom savo vyresnelei Kaledu proga,nes reklamoj pamate,tai uzsigede,na ir gavo,bet nepasakyciau,kad ji su zaidzia,db jai 5m,lele turi 2m,ji kaip nauja. Taciau mazoji (1.5m) laaabai ja dievina,ji daug guguoja,leidzia visokiu garsu,duoda bucki,kelia rankytes ir galvyte i virsu,zodziu,siaip nu faina leleyte,bet vyresnele ne is tu vaiku,kurie zaistu su lelem,o stai maziuke dievine lelytes wub.gif
Atsakyti
Man sios leles nelipma. Gal ne visi gera turim, Baisiai sunku. Vaikas vos panesa, ir kieta labai, uzsigauti gali. tai nelabai ir duoddu zaisti kolkas
Atsakyti
QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 29, 12:20)
Man sios leles nelipma. Gal ne visi gera turim, Baisiai sunku. Vaikas vos panesa, ir kieta labai, uzsigauti gali. tai nelabai ir duoddu zaisti kolkas

man asmeniskai labai patinka, kad ji turi svorio, miela paimti i rankas. ir mergaite mano nera maza, tai su svoriu problemu tikrai neturim, bet dukra dabar praso garsu verkiancios leles, musu baby borno taip ne karto ir neisejo pravirkdyti, turim ta, kuri verkia tikrom asarom. duodam atsigerti ir labai daug duodam, bet lelej nieko neuzsilaiko, ji vis i kelnes padaro. taip kaip ja pripildyti vandens? nebent imti i vonia su savim ir maudytis, taip dar nebandem.
Atsakyti
Sveikos,

ar turit kas my little baby born?
domina ar galima jai ciulptuka pritaikyti? nes mazhoji visiems bando ciulptukus grusti - tai jai ir lelytes norisi su ciulptuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2012 09 19, 19:45)
Sveikos,

ar turit kas my little baby born?
domina ar galima jai ciulptuka pritaikyti? nes mazhoji visiems bando ciulptukus grusti - tai jai ir lelytes norisi su ciulptuku  4u.gif

Vyresneles pirmoji lelyte kaip tik ir buvo tokia baby born lele. Ji minksta,pilvukas misnktas pripildytas lyg karoliukais ar dar kazkuom,tik galvyte,rankos ir kojos iki keliuku kietos. Ji buvo su ciulptuku ir buteliuku. Veliau su ja ziade ir mazoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 09 23, 19:18)
Vyresneles pirmoji lelyte kaip tik ir buvo tokia baby born lele. Ji minksta,pilvukas misnktas pripildytas lyg karoliukais ar dar kazkuom,tik galvyte,rankos ir kojos iki keliuku kietos. Ji buvo su ciulptuku ir buteliuku. Veliau su ja ziade ir mazoji smile.gif

dekui smile.gif
uzhsakiau jau lelyte, gausim - testuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2012 09 24, 00:35)
dekui smile.gif
uzhsakiau jau lelyte, gausim - testuosim smile.gif

4u.gif gero naudojimo
Atsakyti
kas per daiktas yra interaktyvus baby bornas??biggrin.gif
kuo jie skiraisi nuo paprastu?
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 09 24, 14:02)
4u.gif gero naudojimo

aciu 4u.gif
liuliuojam, neshiojam, buciuojam ir net i vezhima kisham paezhiot smile.gif mazhei patiko
tik dazhniausiai nesioja uzh kojos sugriebus blink.gif va tokia rupestinga musu mazhoji biggrin.gif
Atsakyti