QUOTE(skaistukas @ 2011 02 22, 11:40)
Sveikutes,
mergaites patarkit Mnaoji iki siol neturejo jokio baby born, anabel, kaskaip neprase tai ir nepirkau
Dabar gimtadieniui (5m) uzsimane ar si bus jai idomi?
Zapf Creation Baby Annabell Doll Version 5
http://www.amazon.co...0JRYS1YKMZ7K9CV
mergaites patarkit Mnaoji iki siol neturejo jokio baby born, anabel, kaskaip neprase tai ir nepirkau
Dabar gimtadieniui (5m) uzsimane ar si bus jai idomi?
Zapf Creation Baby Annabell Doll Version 5
http://www.amazon.co...0JRYS1YKMZ7K9CV
Nupirkom visgi sia lelyte, nu labai fainute mano pupanlabai džiaugiasi.
Tik jus man pasakykit kiek reikia jai sugirdyti vandens, kad jai asareles bėgtu? ir kada ji verkia garsu-be ašarų.
Papildyta:
Siendien kaip tik gavau is amazon baby born lelyte valgancia ledus
Pagal instrukcijas reikia suslapinti tuos ledus ir patrint, nu nezinau man niekas nesimato
ir dar ji turi judinti kojytės , rankytes, galvutę. Ką reikia padaryt kad ji tai darytu
QUOTE(skaistukas @ 2011 04 12, 20:33)
Siendien kaip tik gavau is amazon baby born lelyte valgancia ledus
Pagal instrukcijas reikia suslapinti tuos ledus ir patrint, nu nezinau man niekas nesimato
ir dar ji turi judinti kojytės , rankytes, galvutę. Ką reikia padaryt kad ji tai darytu
Del tu ledu, tai ten ne labai taip ir gaunasi, kaip parodyta. Geriausia, kad priliesti saltu daiktu, tuomet paraudonuos aplink lupytes.Pabuvus tarkim lauke ar saltoje aplinkoje, tikrai paraudonuoja, o ten su tais ledais tai tikrai nedaro taip kaip ant pakuotes parodyta
Rankyciu, kojyciu ir galvytes ji pati ir nejudina, nes juk ji be elektronikos. Ten parodyta tik tai, kad pats vaikas gali judinti jas. Ta prasme, kaip ir paprastu lelyciu, pasisuka rankyte i virsu ir i apacia ir t.t.
QUOTE(smobiukas @ 2011 04 13, 15:00)
Del tu ledu, tai ten ne labai taip ir gaunasi, kaip parodyta. Geriausia, kad priliesti saltu daiktu, tuomet paraudonuos aplink lupytes.Pabuvus tarkim lauke ar saltoje aplinkoje, tikrai paraudonuoja, o ten su tais ledais tai tikrai nedaro taip kaip ant pakuotes parodyta
Rankyciu, kojyciu ir galvytes ji pati ir nejudina, nes juk ji be elektronikos. Ten parodyta tik tai, kad pats vaikas gali judinti jas. Ta prasme, kaip ir paprastu lelyciu, pasisuka rankyte i virsu ir i apacia ir t.t.
nu geras aciukas tau
bet va as galvojau kad mano 5 m panelei labiau patiks Anabele, bet kolkas zaidzia mieliau su Baby bornu
QUOTE(skaistukas @ 2011 04 14, 11:25)
nu geras aciukas tau
bet va as galvojau kad mano 5 m panelei labiau patiks Anabele, bet kolkas zaidzia mieliau su Baby bornu
Ach kokios tos mergaites visdelto skirtingos, musiske 4 metuku, greit bus penki, bet atvirksciai baby bornu nesidomi O as pirkdama borna taip tikejausi, kad jai patiks Anabele turi musu kaimynu mergaite, buvau savajai parnesus parodyt ar tokios noretu, bet nesusidomejo irgi .
Labas vakaras!
Norejom ir mes pasiroditi su savo kolekcija:)
Nors mums 3 m bus tik po poros men
va ka mes turim ir spejam pazaisti su visais ir dar su kitais zaisliukais
Norejom ir mes pasiroditi su savo kolekcija:)
Nors mums 3 m bus tik po poros men
va ka mes turim ir spejam pazaisti su visais ir dar su kitais zaisliukais
Jo zaislu musiske turi nemazai:)
nes pas mama silpnibe kai pamato grazu zaisla negali pro sali praeiti:)))
O cia gal ne i tema bet akia paganiti:)
cia pati didziausia kolkas musu lele
nes pas mama silpnibe kai pamato grazu zaisla negali pro sali praeiti:)))
O cia gal ne i tema bet akia paganiti:)
cia pati didziausia kolkas musu lele
QUOTE(smobiukas @ 2011 04 13, 15:00)
Apie ledus parasyta instrukcijoj
Juos reikia pamirkyti i salta vandeni, (as i vandeni buvau idejusi leduku) ir tada valgo ir zymes lieka
Buvo labai idomu , tai isbandziau, kaip atrodo ir nufotografavau
pasiziurekit:
Labas vakaras!
norejau paklausti gal kas nors cia esanciu turi nuotrauka nuogos mergaites (baby born su muzikiniu poduku) nes man idomu ko skiriasi ji nuo berniuko ar yra kokie pozemiai kad tai mergaite ar tesiog lele be lites:)
jai kas turit atsiuskit man i as busiu labai dekinga
nes mes turim du berniukus (nauduotus jau nes zaidem su abem jau) tai pagalvojau gal kas nors nores berniuka pakeist i mergaite?
bet grinai tik lele (nuoga) be jokiu priedu.
jai ka toks keitimas sudomins rasikit i as
veiksmas vilniuja:)
norejau paklausti gal kas nors cia esanciu turi nuotrauka nuogos mergaites (baby born su muzikiniu poduku) nes man idomu ko skiriasi ji nuo berniuko ar yra kokie pozemiai kad tai mergaite ar tesiog lele be lites:)
jai kas turit atsiuskit man i as busiu labai dekinga
nes mes turim du berniukus (nauduotus jau nes zaidem su abem jau) tai pagalvojau gal kas nors nores berniuka pakeist i mergaite?
bet grinai tik lele (nuoga) be jokiu priedu.
jai ka toks keitimas sudomins rasikit i as
veiksmas vilniuja:)
sveikos..norejau paklausti gal kuri zino ar imanoma augancia lelyte Paula uzsisakyti internetu....gal ne visai i tema as cia, bet jei zinot, tj butu lb aciu