Įkraunama...
Įkraunama...

BabyBorn

QUOTE(Kenguryte @ 2007 04 30, 13:11)
Kažkoks košmaras doh.gif
Lėlei aksesuarai, ar visokie papildomi daiktai kainuoja tiek pat, ar net daugiau, kaip tikram kūdikiui  doh.gif
...
Aš už tai, kad nuo mažens vaikas būtų mokomas, kas yra vertingas daiktas, kas yra pinigai ir kaip juos leisti.
Jei manoji užsimanys tokios lėlės, galės pati taupyti ir nusipirkti.
O kitu atveju,manau, kad taip vaikai yra lepinami, kai perkami tokie brangūs žaislai.

Ir dar, reklama labai veikia mūsų mažuosius...Užsienyje yra spec.įstatymai, kurie draudžia reklamuoti tokius brangius žaislus, nu, bet Lietuvoje dar iki to reikia palaukti.

tai temos pavadinime ir klausiama ar sergate mergaitišku BabyBor virusu? O šito klausia pačių mamų mirksiukas.gif
vadinasi visų pirma mamoms reikia lėlių pirkimų . Nusipirktų dar veną brolį/sesę ir babyborn'o nereikėtų. Bet jei galvoje, kad susimokėsiu 300 ir taip nusipirksiu laiko, kurio nereikės leisti su vaiku g.gif

Linkiu kiekvienai rasti savo kelią ir neperlenkti lazdos drinks_cheers.gif
Atsakyti
dėl reklamų klysti, pažiūrėk vaikiškus kanalus smile.gif ,tada pamatysi, kiek tos reklamos uždraustos, ypač barbių, ponių ir šitų lėlių
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2007 03 16, 15:11)
Sveikos mamos,mano dukryte turi ir baby borna ir anabele,baby borna nupirkom kai jai buvo 3m.,o anabele tai praeitais metais gavo dovanu( kai jai buvo 5m.).Kadangi manoji pupa negali praeit ne pro viena mazesni leliuka,sneku apie tikra leliu biggrin.gif , jai labai labai patinka mazi vaikai wub.gif ,tai ji zaidzia ir su savo 'leliais",ir manau kad pagal tai mamos gali spresti ar ju vaikas zais su tokia lele,ar ji miegos pamesta zaislu dezej.Nes pasikartosiu manoji tai gali neatsitraukt nuo tikro lelio,ji snekina ji,nori maitint,jeigu ji prajuikina tai ji laiminga iki begalybes biggrin.gif ,taip pat ji elgiasi ir su savo lelemis.O  dar pridesiu ,kad su savo "leliukais"ji zaidzia arba viena arba kai ateina drauges,bet kai ateina i svecius draugas(berniukas) tai visada jie zaidzia tik su barbemis ir bratz lelemis.Tada jie zaidzia seimas,draugas pasiima barbes vaikinus ir buna tetis  cool.gif o ji su barbem ir bratz vaikais mama biggrin.gif  thumbup.gif .Bet tokios leles manau labai gerai ugdo nuo mazens motinystes jausma thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aga. Kaip pasakojo viena pazistama:maitina kose, jei nevalgo gerai pakrato -kose nulenda.O jei paskui taip savo vaikui...Na, o jei rimtai maniske sesemete labai žaidžia.
Atsakyti
Nesergu siuo virusu biggrin.gif
Atsakyti
mes turime Anabele tai mano mazylei labai patinka pripirkome visokiausiu aksesuaru tai jau jai smagu biggrin.gif
Atsakyti
na aš dar nesusirgau ir tikrai nesirgsiu, gavo mažylė dovanų, bet kadangi dar per maža, tai guli paslėpta aukštai aukštai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2007 06 11, 13:36)
mes turime Anabele tai mano mazylei labai patinka pripirkome visokiausiu aksesuaru tai jau jai smagu biggrin.gif

Na, tokiam amžiuj dar bile kokia lele smagu rolleyes.gif
Atsakyti
Kazin beveik dvieju metai mergaitei verta pirkti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurute @ 2007 06 21, 17:40)
Kazin beveik dvieju metai mergaitei verta pirkti ar ne?  g.gif

Tokiai geriau Chou chou arba Anabelė. Tokią tai visai verta rolleyes.gif , aš saviškei 2m proga pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 06 21, 16:58)
Tokiai geriau Chou chou arba Anabelė. Tokią tai visai verta rolleyes.gif , aš saviškei 2m proga pirkau.

ir kuo ji ypatinga ?
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 06 21, 20:05)
ir kuo ji ypatinga ?

O šitoj temoj nerašo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(-rasa- @ 2007 05 18, 14:02)
[size=1][/size]
tai temos pavadinime ir klausiama ar sergate mergaitišku BabyBor virusu? O šito klausia pačių mamų mirksiukas.gif
vadinasi visų pirma mamoms reikia lėlių pirkimų . Nusipirktų dar veną brolį/sesę ir babyborn'o nereikėtų. Bet jei galvoje, kad susimokėsiu 300 ir taip nusipirksiu laiko, kurio nereikės leisti su vaiku  g.gif

Baik tu, čia man pigiau būtų nei trečią gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti