Mes nupirkom leliuka uz 30lt ir sekmingai veikia jau 5m.Yra buteliukas,paspaudus rankytes,kojas ,pilva leidzia iv.garsus.
QUOTE(fleita @ 2007 01 24, 21:06)
Mes turim Anabele. Pirkom dukrytei gimtadienio proga ir teko gražinti, nes iš vienos akytės neverkė. Parduotuvėje patikrino kelias lėles ir berods tik trečia pasitaikė verksnė. O pravirkdyti tai labai paprasta: duoti kuo daugiau gerti, į lėlės burnytę pilnai įkišti buteliuką ir kai girdai, truputį reikia spausti tą buteliuką, kad vanduo bėgtų į burnytę. Jei lėlė gera, tai netrukus turėtų pravirkti . Nors kaip kažkuri forumietė rašė, kad gal jos neverkia, nes gyvenimu patenkintos
Ačiū Viskas gerai, verkia kai iš miegančią pažadini, bet kadangi prieš tai atliekami dideli "darbai"- lėlė perrengiama, nešiojama, maitinama ir t.t., dukra užmigusią vežioja vežime ir saugo, kad nenubustų, taigi tikrai "...neverkia, nes gyvenimu patenkintos..."
O kuo skiriasi Chou Chou, Anabelle ir Baby Born? MB dukryte labai uzsimane, bet kad nelabai isivaizduojam kuri geresne
QUOTE(meya @ 2005 02 17, 13:30)
As irgi sutinku, kad metuku mergytei Baby Born lele dar per anksti (aisku, jei cia apie tikra baby born kalbama). Ji palyginus sunki, kieta, be to sisiojanti, kakojanti, maitint reikia moket ir t.t. Mano panele gavo sia lele 3 m. ir tai nereikia jai dar tu sisiojimu- kakojimu Butu tikus ir paprastesne, bet kad labai jau svajojo apie Baby Born. O kai buvo metuku mazdaug, pirkom paprasta lele kudiki, minksta, ziurejom, kad nebutu per didele, per sunki jai. Tai ir po zeme tampydavo, ir mete ir pan. zaidimai budavo O dabar "savo leliuka" jau saugo, elgiasi kaip su tikru vaiku
Ingule, tai kad mini baby born visai mazytes- 12 cm tik
Ingule, tai kad mini baby born visai mazytes- 12 cm tik
Sveikos,
mes įsigijom lėlytę baby born.... (Dukrai 4metukai), bet ir tai dar per anksti. Mat nesidomi tiek, kiek galvojom. Tokiai lėlei reikia dar paaugti.
QUOTE(gosiukas @ 2007 02 20, 02:48)
Sveikos,
mes įsigijom lėlytę baby born.... (Dukrai 4metukai), bet ir tai dar per anksti. Mat nesidomi tiek, kiek galvojom. Tokiai lėlei reikia dar paaugti.
na mano vyresnioji dabar 6 metu,baby born neturi,bet turejo kitu leliu-kudikiu,verkianciu,valganciu,sysiojanciu,bet va jau siuo metu domisi labiau barbemis.ten jas ir rengia ir dazyt ir sukuot nori.su tais leliukais zaist pradejo taip intensyvei nuo kokiu triju,kai gime sese,tai ir ji norejo leles-vaiko.
MANO DUKRYTEI 2M6MEN,JI LABAI NORI LELES BABY BORN,ZINAU,KAD TU LELYCIU BUNA VISOKIU TIPU,GAL KAS GALITE PATARTI KOKIA KONKRECIAI BUTENT PIRKTI BABY BORN LELYTE?
mano dukrytei 2m6men,ji nori baby born lelytes,nezinau,kuri jai lelyte is tos kolekcijos jai tiktu geriausiai,gal kas konkreciai galite pasakyti kuri is ju yra geriausia tokio amziaus vaikui.gal kas galite isvardinti kiekvienos is ju funkcijas?
QUOTE(exxxzotika @ 2007 02 22, 19:55)
mano dukrytei 2m6men,ji nori baby born lelytes,nezinau,kuri jai lelyte is tos kolekcijos jai tiktu geriausiai,gal kas konkreciai galite pasakyti kuri is ju yra geriausia tokio amziaus vaikui.gal kas galite isvardinti kiekvienos is ju funkcijas?
nezinau pagal ka, bet mano penkiamete dukra, apziurejusi visas zapf creations lelytes nusprende, kad jai pati geriausia BABY BORN...ir labai labai ja dziaugiasi
Mes vienai dukrytei (6 m.) pirkom lele- kudiki uz 60 lt labai jau norejo, o kitai dukrytei (5 m.) padovanojo baby born dar turi po vezima, nesiokle tai zaidzia tada kai primenu kad turi leles. Daba labiau su barbem zaidzia
Mes nupirkom Baby Born vyresniajai dukrai, kai jai buvo ketveri. Panešiojo vieną dieną, ir paguldė į vežimėlį. Taip ir guli penkti metai. Visiškai nereikalingas žaislas mūsiškei dukrai. Galvojom, kad paaugs ir pradės žaisti. O ji labiau pamilo Barbie.
mano dukrytė gavo dovanų Chou Chou lėlytę,tail abai džiaugiaisi maitina ją,o jai keik džiaugsmo kai ji pradeda "kalbėti",tiks usidūrėmsu viena problema,kai lėlytė pradeda verkti,mano vaikas ir verkia.Gal ka sžino kaip tą lelę nuraminti duodam ir soskę bet vis tiek ewrkia,padeda tik išjungimas
QUOTE(Kat @ 2007 02 27, 23:38)
Mes nupirkom Baby Born vyresniajai dukrai, kai jai buvo ketveri. Panešiojo vieną dieną, ir paguldė į vežimėlį. Taip ir guli penkti metai. Visiškai nereikalingas žaislas mūsiškei dukrai. Galvojom, kad paaugs ir pradės žaisti. O ji labiau pamilo Barbie.
Ta pati istorija Be reikalo išmesti pinigai Mes pirkome nauja iš parduotuves tai tikrai ne už 50 lt. gaila prarastų pinigu Nes neužilgo pardavem vos už 100lt. nors ji buvo beveik nežaista Pirmas kelias dienas pavežiojo ,o po to sekmingai gulejo jame