Įkraunama...
Įkraunama...

BabyBorn

QUOTE(raganaa @ 2006 09 28, 08:53)
Tai,kad jis jokių garsų ir neleidžia lotuliukas.gif (bent jau mūsų).Jis tik pamaitintas kakoja,pagirdytas-sisioja ir paspaudus rankytę verkia.Kalbėti mes jo dar neišmokėm lotuliukas.gif

bet tai raso kad turi cepseti ,verkti,ir dar kazkoki garsa leisti g.gif lotuliukas.gif ai kai nores praciulbes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuske @ 2006 08 22, 13:17)
na va laukiam savo lelytes kol drauge parves ir uzsienio  blush2.gif
bet galvoju as nepermaza bus 2 metuku zaisti su baby born ar  Anabelė? kad nebutu taip, kad pazais savaite ir numes i kampa  doh.gif

mes saviškei padovanojom chou chou per Kalėdasm kai buvo 1m. itr 10 mėn., žaidžia ir dabar, myli, davė vardą Viltė, vavo virtuvėje gamina jai valgyti, beje, naujagimio papmersus deda, nesvarbu, kad nekakoja, sodina į kėdutę, vežioja vežimėliu, rengia. Rūbelių nuperka kartais ir padėvėtų, išvirinu, išlyginu- kaip tik. Kai kurie ir Martynos tiko. Dabar prašo didelio gulimo vežimo su "taše", nežinau, gal per Kalėdas gaus. biggrin.gif Anabele, tai, kiek suprantu, dar "šustresnė". Mūsų lėlė, beje, tai tokia mulatė, bet vaikui tai netrukdo. Per Kalėdas dar gavo toką kažkokią kinietišką kopiją- tan itgi su garsaias, bet nepalyginsi kokyės. Na, ta lėlė nemylima, visa apipaišyta. Manau, vaikai supranta, kur geras žaislas biggrin.gif
Atsakyti
Aišku supranta - dar ir kaip. Aš nupirkau krikštadukrei lėlytę Molly, kuri leidžia visokius garsus - "gerdama" čepsi, atsirūgsta, purškia, po to čiauška kaip mažas vaikas, tai mano mažiesiems dvynukams kitokios lėlės jau neįdomios - kiša į burną pirštuką ir jei lėlė neleidžia jokio garso - net neima jos, ieško tos kalbančios, o jei lėlės be kepuryčių, tai iškart pasiima tą kur reikia biggrin.gif Neapgausi schmoll.gif Ta Molly tipo Annabelės vyresnioji sesė - ji su plaukais, tai saviškei jau dabar Annabelę nupirkau - pasiruošiau kalėdoms lotuliukas.gif Nes turim tų lėlių, bet nė viena nedomina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2006 10 26, 21:03)
Aišku supranta - dar ir kaip. Aš nupirkau krikštadukrei lėlytę Molly, kuri leidžia visokius garsus - "gerdama" čepsi, atsirūgsta, purškia, po to čiauška kaip mažas vaikas, tai mano mažiesiems dvynukams kitokios lėlės jau neįdomios - kiša į burną pirštuką ir jei lėlė neleidžia jokio garso - net neima jos, ieško tos kalbančios, o jei lėlės be kepuryčių, tai iškart pasiima tą kur reikia  biggrin.gif  Neapgausi  schmoll.gif  Ta Molly tipo Annabelės vyresnioji sesė - ji su plaukais, tai saviškei jau dabar Annabelę nupirkau - pasiruošiau kalėdoms  lotuliukas.gif  Nes turim tų lėlių, bet nė viena nedomina  mirksiukas.gif

o kokia pas tave anabelė, ta naujoji kur tikrom ašarom verkia, ar senoji be ašarų cool.gif
Atsakyti
Žadam ir mes prašyti dovanų Kalėdų senio lėlės Anabelės. Dukrytei jau bus sukakę 2m ir tikiuosi, kad ją sudomins ši lėlė. Tik kaip dabar nesusimašyti kuri čia ta verkianti, o kuri ne? Kaip supratau, iš rūbelių wink.gif
Atsakyti
verkianti anabelė yra kitokioj dėžutėj- stačiakampėj ir ant viršelio yra užrašas naujovė-ašarytės parodytos wink.gif greitu laiku turėtų pasirodyti chou chou naujovė wink.gif tik dar tiksliai nežinau kada maždaug...
Atsakyti
Prašau jūsų pagalbos 4u.gif Paaiškinkit man kuo skiriasi baby born, chou chou ir Anabelė? blush2.gif Kokios jų kainos? Kokias funkcijas jos atlieka? Noriu mažėm dovanų nupirkti, bet neįsivaizduoju kurią iš jų doh.gif

Jau pasiskaičiau pusę temos ir supratau, kad baby bornas atkrenta. Liko rinktis iš chou chou ir anabelės. Kokias funkcijas turi chou chou? Jeigu kas turite - parašykite, bučiau labai dėkinga 4u.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, gal kurios mažei pabodo lėlė ir norėtų parduoti? Jeigu turėsit pasiūlymų - rašykir man až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo New: 09 lapkričio 2006 - 11:25
QUOTE(New @ 2006 11 09, 12:33)
Prašau jūsų pagalbos  4u.gif  Paaiškinkit man kuo skiriasi baby born, chou chou ir Anabelė?  blush2.gif  Kokios jų kainos? Kokias funkcijas jos atlieka? Noriu mažėm dovanų nupirkti, bet neįsivaizduoju kurią iš jų  doh.gif

Jau pasiskaičiau pusę temos ir supratau, kad baby bornas atkrenta. Liko rinktis iš chou chou ir anabelės. Kokias funkcijas turi chou chou? Jeigu kas turite - parašykite, bučiau labai dėkinga  4u.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, gal kurios mažei pabodo lėlė ir norėtų parduoti? Jeigu turėsit pasiūlymų - rašykir man až  mirksiukas.gif

Maniškė turi chou chou, tai ta lėlė geria iš buteliuko, čiulpia čiuptuką, guguoja, verkia ir prieš užmigdama įdomius garsus leidžia biggrin.gif Lėlės dydis 48 cm, ir sunkumo gana sunki, dukra išsineša pasinešiot ją su nešiokle, o po to mamai tenka per pusę miesto vilkti doh.gif Lėlei pilnai tinka naujagimio drabužėliai ir sauskelnės. na, kas dar.. O, tiesa, į ją dedasi baterijos. Bet ten viskas saugiai užsisuka, vaikas prie jų lengvai neprilys. Na, kainos tai kaip kur: apie 149- 189 Lt.Beje, mačiau Thomas Philips parduotuvės reklamoje (yra tokia Šiauliuos, Vilniuj ir Kaune) tai dabar akcija ten ir chou chou lėlės (tik mulatės) parduodamos tik už 89 rodos g.gif Tai čia būtų nerealiai pigiai. Mes turim vieną lėlę mulatę, tai ji man visai patinka, vaikui irgi, be to, nenusimurzina tongue.gif
Anabelė tai kaip suprantu yra panaši, tik dar šustresnė, ten reikia pilti vandenuko (rodos) distiliuoto ir tada kai verkia ašarėlės bėga. Kiana truputį didesnė. Maniškė per maža dar tokiems pribambasams, tai daugiau nieko ir nežinau... blush2.gif
Atsakyti
Ačiū labai, jau apsisprendėm pirkti ir Chou chou ir Anabelę. Reikės palėkti iki Thomas Philips, nes jau buvau radusi kas Vilniuje naujas pardavinėja. Už Anabelę nori apie 189, o uz Chou chou apie 149Lt. Tik bijau dėl kokybės, bet sakė, kad naujos su dėžutėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(New @ 2006 11 10, 13:31)
Ačiū labai, jau apsisprendėm pirkti ir Chou chou ir Anabelę. Reikės palėkti iki Thomas Philips, nes jau buvau radusi kas Vilniuje naujas pardavinėja. Už Anabelę nori apie 189, o uz Chou chou apie 149Lt. Tik bijau dėl kokybės, bet sakė, kad naujos su dėžutėmis  g.gif

Ten tos lėlės dėžutėje būna pritvirtintos, kiek atsimenu... Aš tai savo mažytei daug žaislų perku iš Thomas Philips, ten tie firminiai kokybiški tikrai būna pigesni. Man ta mulatė chou chou simpatiškai atrodo, be to, spalva lėlės tikrai labiau užkliūva mums suaugusiems, bet ne vaikams. (na, aišku čia skonio skirtumai biggrin.gif ir kainos aišku biggrin.gif biggrin.gif )Be to, neseniai TP pirkau ir barbę- nereali kaina po 12, 93- tokios pat parduotuvėse kitose apie 30 Lt. Dar mačiau ten tų raganaičių (iš Witch serijos) - tik apie 25 lt, kitose parduotuvėse tokios pat tikrai 87 lt . Irgi į Kaldų senelio maišą keliaus.
Tik paskui nėra daug pirkti priedų chou chou, bet kadangi naujagimių daiktai tink,a tai visai nieko bigsmile.gif
baby bornai turi daug priedų, bet man asmeniškai tos lėlytės nesimatiškos, ypač ta dldelė skylė burnoje maitinimui... schmoll.gif
Atsakyti
Edana 4u.gif , auksas tu, ačiū tau labai labai notworthy.gif Katik gryžau iš Thomas Philips, gavau Chou chou, net 90Lt nekainavo thumbup.gif Tik mulatės buvo. Dabar beliko tik Anabel nupirkti ir po eglute turėsiu ką dukrytėm padėti thumbup.gif
Atsakyti
Na o maniškė juodukės nenori nė už ką, tikrai negalvojau kad penkerių vaikui lėlytės spalva gali turėti įtakos g.gif, o išaiškėjo, kai vasaros atostogų metu lankė kitą darželio grupę ir ten pamatė tamsiaodę baby born lėlytę, tai parėjus visą vakarą pasakojo kokia negraži buvo lėlytė ir, kad mergaitės su ja nežaidė ir negliu iki šios dienos suprasti, kodėl taip yra, nes namuiose tikrai nekalbama apie rasių diskriminaciją

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 15 lapkričio 2006 - 12:03