QUOTE(New @ 2006 11 09, 12:33)
Prašau jūsų pagalbos
Paaiškinkit man kuo skiriasi baby born, chou chou ir Anabelė?
Kokios jų kainos? Kokias funkcijas jos atlieka? Noriu mažėm dovanų nupirkti, bet neįsivaizduoju kurią iš jų
Jau pasiskaičiau pusę temos ir supratau, kad baby bornas atkrenta. Liko rinktis iš chou chou ir anabelės. Kokias funkcijas turi chou chou? Jeigu kas turite - parašykite, bučiau labai dėkinga
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, gal kurios mažei pabodo lėlė ir norėtų parduoti? Jeigu turėsit pasiūlymų - rašykir man až
Maniškė turi chou chou, tai ta lėlė geria iš buteliuko, čiulpia čiuptuką, guguoja, verkia ir prieš užmigdama įdomius garsus leidžia
Lėlės dydis 48 cm, ir sunkumo gana sunki, dukra išsineša pasinešiot ją su nešiokle, o po to mamai tenka per pusę miesto vilkti
Lėlei pilnai tinka naujagimio drabužėliai ir sauskelnės. na, kas dar.. O, tiesa, į ją dedasi baterijos. Bet ten viskas saugiai užsisuka, vaikas prie jų lengvai neprilys. Na, kainos tai kaip kur: apie 149- 189 Lt.Beje, mačiau Thomas Philips parduotuvės reklamoje (yra tokia Šiauliuos, Vilniuj ir Kaune) tai dabar akcija ten ir chou chou lėlės (tik mulatės) parduodamos tik už 89 rodos
Tai čia būtų nerealiai pigiai. Mes turim vieną lėlę mulatę, tai ji man visai patinka, vaikui irgi, be to, nenusimurzina
Anabelė tai kaip suprantu yra panaši, tik dar šustresnė, ten reikia pilti vandenuko (rodos) distiliuoto ir tada kai verkia ašarėlės bėga. Kiana truputį didesnė. Maniškė per maža dar tokiems pribambasams, tai daugiau nieko ir nežinau...