Mačiau kaune megoj, tik neatsimenų žaislų parduotuvės pavadinimo.Kaina 229 lt
O gal kas nors turite mini baby borna, ar pasiteisina si lelyte, ar zaidzia panytes?
mes dar kolkas ne
QUOTE(meduliukas @ 2006 05 21, 22:43)
O gal kas nors turite mini baby borna, ar pasiteisina si lelyte, ar zaidzia panytes?
Jei vaikas megsta zaisti smulkiais zaisliukais, tai gal ir verta butu nupirkt. Maniske dar metuku budama, vis nesiodavosi zurnaliuka su beibyborno paveiksleliu ir liepdavo mums ta lelia "isimt" Kai pamate Maximoj, tai isistvere ir nebepaleido
Jai jau tuoj 6 metukai, bet ta maziuka beibyborniuka dar turi.Kaip ir jo soske, buteliuka ir puoda Tai vienas is ilgiausiai ja dominusiu zaislu, net ir didelis beibybornas tokios laimes neturejo
Tik dabar jau stebiu, kad bratz ir barbes virsu ima-bet ir cia randa jam vaidmeni - brolis Brazėm arba kudikis Barbem ..
Kai mergaite susirgo ir teko beveik metus praguleti santariskese,stengemes ispildyti realius jos norus.Tai ta lele buvo tetes nupirkta ispanijoje ir atsiusta.Tiek ir tereikejo.idomi buvo kol nauja,ir kad ne visi turi...tiesiog mados reikalas,reklama.Nes dabar ta nuostabioji lele metosi kazkur uzkista.
Tai tik patvirtina taisykle, kad neimanoma nuspeti, kaip ilgai vaikas dziaugsis zaislu Ir kaina cia nevaidina jokio vaidmens...Net ir begalinis noras- cia kiekviena diena zyzia noriu, noriu, noriu-pirkdamas zaisla jautiesi lyg pildydamas didziausia svajone O jau kita diena tas zaislas voliojasi palovej ... o buna ir atvirksciai....
QUOTE(meduliukas @ 2006 05 21, 20:43)
sito gerio yra Tomas Philips pardese, tekainuoja apie 10 lituku, rubeliu komplekteliai po 6, taip kad nupirkit o jei nezais tai tikrai nebus gaila pinigiuku, nes zaislu parduotuvese, tai nei uz ka nemokecio uz tokia kruopa tokios sumos
maniskei, tai laaabai reikalingas zaislas, tikrai labai dziaugiasi ir zaidzia, kokiai tik neklausi progai visada uzsipraso ko nors baby born'ui aisku sergam ir barbiu ir bratziu virusu, bet kazkaip tai visos tos leles reikalingos ir zaidzia paeiliui su visom
Parduodam lėlę Baby born Skelbimukas
QUOTE(Ugne @ 2006 06 03, 12:35)
Koks geras variantas
Ex... nostalgija apima beskaitant apie Babyborn Prieš daugiau nei 10m atrodo taaip aš jos norėjau. Zyziau zyziau ir gavau - parvežė tėtė iš Vokietijos. Kainavo beprotiškus pinigus tada, bet taip aš tą lėlytę mylėjau Bet tiek laimės buvo, kai ją pagaliau gavau... Patarimas: nesiveskit dukrų pas mergaites, kurios turi Baby Born Mano draugei tada tėtis irgi iš komandiruotės parvežė, kai pamačiau, tai neužsikišau gal metus kokius, kol pagaliau gavau Mielas šitsa žaislas man ir dabar, beveik kaip tikras vaikas