Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(katutis @ 2008 01 13, 15:39)
o KT išvis nevartoji?

o kas yra KT?

Papildyta:
apie miltelius tai butinai parasysiu, kai panaudosiu

kaip norėčiau paskaityt smile.gif Na bet jaučiu, knyga gali būti nekomercinė, tai kažin, ar iki mūsų atkeliaus  doh.gif

na, man toks variantas kaip kad dare jie, tai jau ziaurus ekstremalumas, as taip aklai ju pedom bijau kad neseksiu biggrin.gif na nebent jei gyvenimas pasidarys labai nudnas ir uzsimanysiu nuotykio lotuliukas.gif

bet knyga tai jauciu butu idomu paskaityt. Man jau vien straipsnis laikrasty buvo labai idomus.

Beje, ar pastebejot merginos, kad musu tema tokia populiari ir topine, kad prie jos desinej pusej firmos net "zalia" reklama uzsakineja thumbup.gif
http://www.zalia.net/www/index.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 13 sausio 2008 - 16:05
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 13, 17:18)
Katik prie kavos paskanavau ekologisko Rutos juodojo sokolado - niam niam kaip skanu  smile.gif

Beje, pries kiek laiko skaiciau sestadienio Lietuvos ryte straipsni apie tai, kaip vienas Niujorko rasytojas gavo pasiulyma is vienos knygu leidyklos metus laiko visa seima gyventi 100% ekologiskai ir is patirties parasyti knyga.

Jis su zmona ir dviem mazameciais vaikais prieme si issuki. Ir Niujorke centre gyvena atsisake transporto, elektros... labiausiai man isimine, kaip jie skalbia rubus - pripila vandens i vonia, imeta kazkokios naturalios priemones  ir leidzia vaikams ant tu rubu sokineti, kad issiskalbtu  biggrin.gif

Butu labai idomu paskaityt

Būtų įdomu, gal tiksliai pavadinimą ir autorių parašytum. O mūsų knygynuose tikrai nėra? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 13, 18:04)
Beje, ar pastebejot merginos, kad musu tema tokia populiari ir topine, kad prie jos desinej pusej firmos net "zalia" reklama uzsakineja  thumbup.gif
http://www.zalia.net/www/index.php

Pastebejom thumbup.gif Na o visai neblogai, viskas bus vienoj vietoj, gali ir daugiau, kad tik butų patikima. Laiko mažiau paieškoms sugaišim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 13, 18:04)
o kas yra KT?
[/url]

Kontraceptinės tabletės kiek suprantu. Ir aš jų nebevartoju. Užtenka ir taip tos chemijos . Na, o apie ekologiškas kontraceptines tabletes neteko girdėti lotuliukas.gif Turbūt tai ką jos daro mūsų organizmuose neįmanoma suderinti su ekologija. Nors dauguma sutiktų gydytojų labai jau nekaltai apie jas kalba.
KT vartojau trejus metus doh.gif , paskui prisiskaičiau straipsnių, kad krūties vėžys ilgiau vartojant- garantuotas. Dabar man labiau priimtini natūralūs šeimos planavimo metodai.
Vis pagalvoju, kiek visokio šlamšto moteris į save varo- ne tik KT, bet dar plius naktiniai ir dieniniai kremai kremukai, dezodorantai, plaukų kaukės ir balzamai balzamėliai, veido kaukytės, vazelinai, lūpdažiai, blizgesiai, blakstienų tušai, krempudros, tonikai, pieneliai, nagų lakas (o ta laka ir nuvalyti reikia doh.gif ), plaukų lakas, šešėliai ir t.t. KOŠMARAS doh.gif Ir vos ne kasdieną. Viskas gi per odą į organizmėlį, kurgi daugiau? O dar kai išgirdau vienos draugės vyrą sakant: pasidažyti moteriai reikia kas dieną, net namie, kad vyrui gražesnė būtų... fool.gif
Vis tyliai pasidžiaugiu, kad čia atėjau ir kad čia ekologiškai švarios žinios thumbup.gif ir pasirodo, kad turiu iš ko rinktis, kad galiu atrasti pakaitalą visokiems EDTA blink.gif
ir dar su kitais pasitarti aciuks.gif
Atsakyti
kaip norėčiau paskaityt smile.gif Na bet jaučiu, knyga gali būti nekomercinė, tai kažin, ar iki mūsų atkeliaus  doh.gif

bijau, kad amerikonai nedaro nieko, kas nebutu komercinis hihihi.gif ir Alas Goras gavo Nobelio premija uz filma ir judejima pries klimato atsilima tik todel, kad uzuode, kad tai politiskai jam palanki tema devil.gif

QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 17:02)
Būtų įdomu, gal tiksliai pavadinimą ir autorių parašytum.  O mūsų knygynuose tikrai nėra? g.gif

tuo metu, pries kelis menesius kai skaiciau tai man susidare toks ispudis, kad eksperimentas dar nebuvo pasibaiges ir kad knyga dar buvo nebaigta rasyti. Nors kas ten zino, kol tas straipsnis atejo iki musu, jau galejo buti ir baigta rolleyes.gif

gali buti, kad ir pavadinimo dar nebuvo. bet va kad autoriaus neisidemejau ir neuzsirasiau, tai frusty.gif

QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 17:02)
Pastebejom  thumbup.gif  Na o visai neblogai, viskas bus vienoj vietoj, gali ir daugiau, kad tik butų patikima. Laiko mažiau paieškoms sugaišim  ax.gif

del to patikimumo tai manau nera kito kelio tik ziureti, kad butu zenklinimas oficialiais zenklais ir kad butu skelbiama sudetis, kad butu galima bent poveiki pasitikrinti. Beje, aciu tau ziezulablond, kad sioj temoj anksciau paskelbei oficialius ekologisku prekiu zenklus 4u.gif

Buvau parodoj kazkokioj ir ten moteriske pardavinejo neva ekologiskas priemones, tai universalus valiklis vadinasi Valiklis Nr.1 ir daugiau jokios info, isskyrus tai, kad jis ekologiskas. Nu ka as zinau... lai atleidzia man ta firma, jei ji is tiesu platina ekologiskas prekes, bet man tokia informacija atrodo abejotina g.gif

Papildyta:
QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 17:46)
Kontraceptinės tabletės kiek suprantu. Ir aš jų nebevartoju. Užtenka ir taip tos chemijos . Na, o apie ekologiškas kontraceptines tabletes neteko girdėti lotuliukas.gif

A, va kas tai per zveris tos KT smile.gif

Nu nieko negaliu sau padaryt, tiesiog neprisiverciu gert tos chemijos, negaliu doh.gif zalioj jaunystej gal 3 menesius esu gerus, bet po to kazkaip naturalesnes barjerines priemones pasirode zymiai priimtinesnes smile.gif

Aha, gydytojai ir farmacines kompanijos toks jausmas, kad jei galetu, tai kiekvienai moteriai sertu visa gyvenima tas KT, suprask, toks geris tongue.gif

As irgi domejausi, kad pirmais iki 10 metu is tiesu stebimas pagerejimas, o virs 15 metu vartojimo tai tikras nuodas ir beveik neisvengiamos sveikatos problemos. O blogiausia, kad tiek metu gaves informacija organizmas evoliucionuoja ir palikuonims perduoda informacija apie pamazejusi vaisinguma. Skaiciau, kad i trecia karta, kuri jau gimsta Amerikoje, persiduoda rimtos vaisingumo problemos. Mano supratimu, tai, kas taip is esmes keicia naturalius procesus organizme, ir negali buti nekalta.

Jau verciau dar vienas vaikas, kad ir neplanuotas (daugkartiniu sauskelniu jau turiu lotuliukas.gif ), nei tokios pasekmes mano busimiems anukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 13, 20:02)
Beje, aciu tau ziezulablond, kad sioj temoj anksciau paskelbei oficialius ekologisku prekiu zenklus  4u.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif Beje, tų ženklų yra ir tavo nurodytam www.bef.lt, dar daugiau nei aš įdėjau biggrin.gif
Papildyta:
As irgi domejausi, kad pirmais iki 10 metu is tiesu stebimas pagerejimas, o virs 15 metu vartojimo tai tikras nuodas ir beveik neisvengiamos sveikatos problemos. O blogiausia, kad tiek metu gaves informacija organizmas evoliucionuoja ir palikuonims perduoda informacija apie pamazejusi vaisinguma. Skaiciau, kad i trecia karta, kuri jau gimsta Amerikoje, persiduoda rimtos vaisingumo problemos. Mano supratimu, tai, kas taip is esmes keicia naturalius procesus organizme, ir negali buti nekalta.

Jau verciau dar vienas vaikas, kad ir neplanuotas (daugkartiniu sauskelniu jau turiu  lotuliukas.gif ), nei tokios pasekmes mano busimiems anukams  smile.gif

Ir kas ta Amerika per monstras?????
Jeigu norim pamatyti kas mūsų laukia, pažiūrėkim, kas Amerikėj darosi. O sako, kad tyrimų nėra. Yra, va akivaizdūs faktai. Pats gyvenimas juos padarė. Na ir turėtų gi žmonės atsipeikėti doh.gif
Tikrai, verciau vaikas, kad ir neplanuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 18:20)
Tikrai, verciau  vaikas, kad ir neplanuotas  lotuliukas.gif

tuo labiau, kad maitinimas krutimi yra labai gera profilaktika pries kruties vezi mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau parodoj kazkokioj ir ten moteriske pardavinejo neva ekologiskas priemones, tai universalus valiklis vadinasi Valiklis Nr.1 ir daugiau jokios info, isskyrus tai, kad jis ekologiskas. Nu ka as zinau... lai atleidzia man ta firma, jei ji is tiesu platina ekologiskas prekes, bet man tokia informacija atrodo abejotina  g.gif

Neblogai visai- Valiklis Nr1 lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tokių į specializuotas parodas, manau, neturėtų įsileisti g.gif Ar ten buvo ne su ekologija susijusi paroda?
O panašių parodų,kurios skirtos tik patikimoms sertifikuotoms paženklintoms eko prekėms, apskritai būna Lietuvoje?
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 13, 20:25)
tuo labiau, kad maitinimas krutimi yra labai gera profilaktika pries kruties vezi  mirksiukas.gif

Kiek daug įdomių dalykų sužinojau aciuks.gif kai būsiu mama, tai būsiu tikra supermama.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 13, 16:04)
o kas yra KT?

taip, kontraceptinės tabletės 4u.gif

QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 17:46)
Kontraceptinės tabletės kiek suprantu. Ir aš jų nebevartoju. Užtenka ir taip tos chemijos .

Vis pagalvoju, kiek visokio šlamšto moteris į save varo

baltai tau pavydžiu ax.gif O aš privalau jas vartoti ne dėl vaikų užkardymo, o dėl sveikatos, kad ir kaip neįtikėtinai tai skambėtų sad.gif

kiek įmanoma, "kišu" į save tai, kas ekologiška, o ne naftą thumbup.gif

QUOTE(Vaizele @ 2008 01 13, 18:02)
bijau, kad amerikonai nedaro nieko, kas nebutu komercinis  hihihi.gif

o Alo Goro filmą kaip rodė Lietuvoje? Vos ne organizuokis kokią klasę, chebrą, tada tau padarys seansą, o reguliariai jo kino teatrai nesuka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 18:45)
Neblogai visai- Valiklis Nr1  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tokių į specializuotas parodas, manau, neturėtų įsileisti g.gif  Ar ten buvo ne su ekologija susijusi paroda?
O panašių parodų,kurios skirtos tik patikimoms sertifikuotoms paženklintoms eko prekėms, apskritai būna Lietuvoje?

Ten kur maciau ta valikli nr.1, tai buvo siaip kazkokia bendro pobudzio paroda apie namus. Keista, bet man atrodo, kad tos imones ir interneto svetaine nebeveikia, nes norejau jums ideti nuoroda i valikli nr.1 biggrin.gif idomu, ar siaip biznelis nenusiseke, ar tiesiog su valikliu nr.1 netoli vaziavo rolleyes.gif

Neteko girdet, ar LT isvis buna tokios specializuotos parodos, bet gal tik laiko klausimas? Kaip tik pasiula dideja kasdien.

QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 18:45)
Kiek daug įdomių dalykų sužinojau  aciuks.gif kai būsiu mama, tai būsiu tikra supermama.gif

be abejo, kad busi pati superiausia thumbup.gif

QUOTE(katutis @ 2008 01 14, 09:29)
taip, kontraceptinės tabletės  4u.gif
baltai tau pavydžiu  ax.gif O aš privalau jas vartoti ne dėl vaikų užkardymo, o dėl sveikatos, kad ir kaip neįtikėtinai tai skambėtų

jei reikia tai reikia, kitas reikalas nei savo noru kai nereikia kisti mirksiukas.gif butent tau jos ir veikia teigiamai, nes tau REIKIA

kiek įmanoma, "kišu" į save tai, kas ekologiška, o ne naftą  thumbup.gif

teisingai darai smile.gif

o Alo Goro filmą kaip rodė Lietuvoje? Vos ne organizuokis kokią klasę, chebrą, tada tau padarys seansą, o reguliariai jo kino teatrai nesuka sad.gif

o as net nezinojau, kad ji galima ir LT pamatyt bigsmile.gif o kiek zmoniu reikia, kad parodytu? o kur rodo? noreciau pamatyt uz ka Nobelio premija duoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 14 sausio 2008 - 10:40
QUOTE(Vaizele @ 2008 01 14, 10:39)

jei reikia tai reikia, kitas reikalas nei savo noru kai nereikia kisti  mirksiukas.gif

o as net nezinojau, kad ji galima ir LT pamatyt  bigsmile.gif o kiek zmoniu reikia, kad parodytu? o kur rodo?

taigi, kad kitos išeities neturiu, o tai mesčiau iškart smile.gif

Plaza kino teatruose, kokia turi būti grupė - nežinau sad.gif Ten tik telefonas reklamose būdavo nurodomas sad.gif
Atsakyti
o man kaip tik kt ginekologe neleido gerti, sake ne negalvok, tau tiesiog negalima (siaip tai neturiu jokiu ligu, nei chronisku nei pan, tik kepenys tiesiog nera labai stirpios o kt per jas labiausiai ir kerta)... matyt kazkokia ekologe pasitaike...
o weledos kremai mano odai kazkaip visai netiko... teko atsisakyti, kuri laika naudojau cheminius, dabar rasau sarmoj toki ajurvedini is indijos ... nusipirkau sakiau pabandysiu, jei netiks rankoms sunaudosiu nes gana pigus buvo... o tiko labai labai... wub.gif
Atsakyti
protinga daktarė thumbup.gif Jei nesergi (ačiū Dievui!!!!!), tai kam juos gerti? wink.gif

Weleda man buvo kažkokia per riebi, vat Sante kremukas -super, nors planuoju pereit prie Hauschkos smile.gif

o kad ajurvedinis, tai dar nereiškia, kad natūralus doh.gif Patariu pasitikrinti ingredientų sąrašą 4u.gif
Atsakyti