QUOTE(katutis @ 2008 01 13, 15:39)
kaip norėčiau paskaityt
Na bet jaučiu, knyga gali būti nekomercinė, tai kažin, ar iki mūsų atkeliaus
bijau, kad amerikonai nedaro nieko, kas nebutu komercinis
ir Alas Goras gavo Nobelio premija uz filma ir judejima pries klimato atsilima tik todel, kad uzuode, kad tai politiskai jam palanki tema
QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 17:02)
Būtų įdomu, gal tiksliai pavadinimą ir autorių parašytum. O mūsų knygynuose tikrai nėra?
tuo metu, pries kelis menesius kai skaiciau tai man susidare toks ispudis, kad eksperimentas dar nebuvo pasibaiges ir kad knyga dar buvo nebaigta rasyti. Nors kas ten zino, kol tas straipsnis atejo iki musu, jau galejo buti ir baigta
gali buti, kad ir pavadinimo dar nebuvo. bet va kad autoriaus neisidemejau ir neuzsirasiau, tai
QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 17:02)
Pastebejom
Na o visai neblogai, viskas bus vienoj vietoj, gali ir daugiau, kad tik butų patikima. Laiko mažiau paieškoms sugaišim
del to patikimumo tai manau nera kito kelio tik ziureti, kad butu zenklinimas oficialiais zenklais ir kad butu skelbiama sudetis, kad butu galima bent poveiki pasitikrinti. Beje, aciu tau
ziezulablond, kad sioj temoj anksciau paskelbei oficialius ekologisku prekiu zenklus
Buvau parodoj kazkokioj ir ten moteriske pardavinejo neva ekologiskas priemones, tai universalus valiklis vadinasi Valiklis Nr.1 ir daugiau jokios info, isskyrus tai, kad jis ekologiskas. Nu ka as zinau... lai atleidzia man ta firma, jei ji is tiesu platina ekologiskas prekes, bet man tokia informacija atrodo abejotina
Papildyta:QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 13, 17:46)
Kontraceptinės tabletės kiek suprantu. Ir aš jų nebevartoju. Užtenka ir taip tos chemijos . Na, o apie ekologiškas kontraceptines tabletes neteko girdėti
A, va kas tai per zveris tos KT
Nu nieko negaliu sau padaryt, tiesiog neprisiverciu gert tos chemijos, negaliu
zalioj jaunystej gal 3 menesius esu gerus, bet po to kazkaip naturalesnes barjerines priemones pasirode zymiai priimtinesnes
Aha, gydytojai ir farmacines kompanijos toks jausmas, kad jei galetu, tai kiekvienai moteriai sertu visa gyvenima tas KT, suprask, toks geris
As irgi domejausi, kad pirmais iki 10 metu is tiesu stebimas pagerejimas, o virs 15 metu vartojimo tai tikras nuodas ir beveik neisvengiamos sveikatos problemos. O blogiausia, kad tiek metu gaves informacija organizmas evoliucionuoja ir palikuonims perduoda informacija apie pamazejusi vaisinguma. Skaiciau, kad i trecia karta, kuri jau gimsta Amerikoje, persiduoda rimtos vaisingumo problemos. Mano supratimu, tai, kas taip is esmes keicia naturalius procesus organizme, ir negali buti nekalta.
Jau verciau dar vienas vaikas, kad ir neplanuotas (daugkartiniu sauskelniu jau turiu
), nei tokios pasekmes mano busimiems anukams