QUOTE(ziezulablond @ 2008 01 12, 15:09)
O gal išvis tų kailinių nereikia? Mūsų žiemos dabar -10, argi čia šaltis ir tai labai retai, o ateityje apskritai pranašaujama, kad dar šilčiau žiemą bus...
Prognozuoji, kad vis delto klimatas sils taip dramatiskai? Taigi mes stengiames, kad nesiltu, tai taip staigiai ir nesils
Vis delto as ismasciau, kad visam gyvybes ciklui geriau jei kailiniai naturalus, net kai tai reiskia kazkokiu konkreciu gyvuneliu mirti
nes nenaturalus produktai gyvybes cikla iskreipia labiau. Nelengvas sprendimas, bet manyciau taip.
Prieš keliolika metų, vos 18, mirė pažįstama. Nuo vėžio. Dabar jau neprisimenu koks jis ten buvo. Bet faktas tas, kad prasidėjo viskas nuo dezodorantų- pažastyse ėmė guzai kilti. Gydytojai liepė atsisakyti šitų dalykėlių, manė, kad alergija. O pasirodė, kad vėžys buvo pažadintas. Suėdė mergaitę per pusę metų Matyt susidėjo viskas į krūvą, dezodorantai visokie tapo kaip aktyvinanti priemonė.
Sako visų mūsų organizmuose vėžinės ląstelės snaudžia, tik neaišku kas ir kada jas pažadins
tai va, uztai mes cia ir plepam, ir is tu plepesiu isvadas darom ir sveikesnius produktus naudojam, kad nepazadintume to snaudziancio zveries. Kam prie jo list
Pagarba už tokį sunkų darbą, vaikučių dar neturiu, bet nežinau ar turėčiau tiek ryžto Bet kai pamąstai, kad vaikui nuo to tik geriau, tikriausiai ir visi tinginiai išlaksto. Šiandien mamoms jau pasisekė- yra ekologiškų sauskelnių
Papildyta:
Vaizele, netingėk, nes ir aš jau įstojau į smulkmės skalbimo rankomis būrelį. Prisijunk prie mūsų
as tai vistiek tingeciau, kai zinociau, kad salia sauskelnes yra
jau ir taip dabar kokius du-tris kartus dazniau keisti reikia tas ekologiskas. O su paprastais marliniais vystyklais neisivaizduoju koks vargas
o skalbsiu ir toliau su skalbianke, tingesiu
man jau uzteks to, kad ekologiska skalbimo priemone nusipirkau
QUOTE(katutis @ 2008 01 12, 19:16)
Vilniaus CUP'e yra toks biobutikas - jame tik ekologiška kosmetika ir kūno priežiūros priemonės
Mane paprasti dezodorantai paprastai smarkiai alergizuoja - beria, atsiranda pūslyčių, tai paskui nežinai, nei kaip gydyt, o dar kažkaip kartu ir su prakaitu reikia kovoti
ir normaliai tie natūralus laiko, net per sportus
neisivaizduoji, sita as perskaiciau po to, kai pati VCUP'e pamaciau ta skyreli ir jame tonika nusipirkau
na va, is mano saraselio vis issibraukia kazkas, ko ekologika pakaitala susiradau. Bet jis netrumpeja, nes i ji kazkas kitas vis isiraso
QUOTE(katutis @ 2008 01 12, 19:16)
beje, kažkurioje temoje dalis dalyvių labai gyrėtuos daugkartinius kaušelius, skirtus mmm
Tipo, įsidedi, pribėga, tada išimi, išpili ir vėl įsidedi. Man tai kažkaip makabriškai atrodo
Turit kas nors patirties?
as tik maciau, kad tokius parduoda, bet jie man irgi is kosmoso srities
o beje, gyre is praktines ar is ekologines puses?
as tai pradziai gyvenimo ekologiskus paketus uzsisakiau. Bent jau zinau kaip juos naudot