QUOTE(aidi @ 2008 04 11, 23:21)
Gal gaminat vaikams naminius saldainius, ar zinot kokiu geru saldainiu receptuku?
Vienas paprastesniu--gerai nuplauti dziovintus vaisius (razinas, datules, abrikosus--ka megstate)-juos sumalti, ar smulkiai supjaustyti.Is mases suformuoti rutuliuka, i vidu ideti riesuta, o pavirsiu apvolioti kokoso drozlese
Bet po to itin kruopsciai issisveisi dantis, nes kasdien taip pasmaguriavus, tai teks pirmiem sedet prie odontologu duru
QUOTE(balta @ 2008 04 11, 23:46)
o kava ekologiška buvo?
Aš pati dabar bandžiau pereiti prie ekologiškos kavos, rinkausi parduotuvėje ilgokai, nes nemažai radau prieš keletą dienų pasibaigusio galiojimo pakelių
. Mano vyras atsisakė gerti tokią, nes jis atseit ragavęs kažkada "Fair trade" ir jam nepatikę.
Nesu ir aš labai patenkinta, juolab kad šiaip maldavau pupeles ir mėgaudavausi tuo ypatingu kvapu, o čia sumalta jau ir greitai išsivadėja. Be to, būtų geriausia rasti šviežesnio derliaus pupelių. Reiktų užsisakinėti iš interneto, bet kol rasi, kuri tau skani, o dar siuntimo išlaidos...
Mum visai tinka Merild zaliam pakelyje
QUOTE(agnuta @ 2008 04 12, 18:30)
o kazin, dar yra tu knygu?
kada pirkote?
baltuose drambliuose man labai patikdavo rosti su darzovemis ar kazkaip panasiai vadinas
tai noreciau namie toki pasigamint
As esu maciu daugelyje knygynu, jei kur tiksliai pamatysiu -pranesiu, nes isties skanumynu ten daug ir visada puikiai gaunasi
Dar apie KOSMETIKA--jau, atrodo klausiau, bet nieks neturejo upo atsakyti, gal si karta pavyks suzinoti
Kai etiketeje minimas amonio laurylsulfatas, polisorbatas 20, PEG 75 ir skliaustuose nurodoma, jog is augalu---ar visgi tai blogis, ar ne
Apie plastmasinius
ZAISLUS jau siom dienom tikriausiai nusibodo visom skaityti, bet visgi, kaip renkates? Ar darot pacios? Ir kaip ne skausminagai isprasot is namu kinietiskus pigius pabaisiukus, kuriu visgi atnesa sveciai arba mociutes--kaip buna pas mus