QUOTE(xskix @ 2008 04 11, 13:46)
Galiu savo gėdą ir nelaimę papasakot... Mama man, kaip natūralios kosmetikos mėgėjai , pasiūlė pabandyti kūno šveitimą kavos tirščiais, nes po to būna gloti, lygi oda ir dar kažkokia apsaugine plėvele apsitraukia. Na, aš ir pabandžiau
Sąžiningai išsitryniau visą kūną, ypač įsivaizduojamus celiulitus ir tas vietas, kur žąsies oda. Ogi tikriai veikia - vakare oda švelni, maloni liesti. Kitą dieną apžiūrėjau savo pilvą - kažkokie spuogeliai
vakare jau ir rankos spuogeliais, tokiais uodo tipo įkandimo. jooo, nusišveičiau
o kava ekologiška buvo?
Aš pati dabar bandžiau pereiti prie ekologiškos kavos, rinkausi parduotuvėje ilgokai, nes nemažai radau prieš keletą dienų pasibaigusio galiojimo pakelių
. Mano vyras atsisakė gerti tokią, nes jis atseit ragavęs kažkada "Fair trade" ir jam nepatikę.
Nesu ir aš labai patenkinta, juolab kad šiaip maldavau pupeles ir mėgaudavausi tuo ypatingu kvapu, o čia sumalta jau ir greitai išsivadėja. Be to, būtų geriausia rasti šviežesnio derliaus pupelių. Reiktų užsisakinėti iš interneto, bet kol rasi, kuri tau skani, o dar siuntimo išlaidos...
QUOTE(Junda @ 2008 04 11, 15:23)
Mergaitės patarkite kokį jums tikusį ir patikusį ekologišką kremą veidui. Šiaip mano oda mišri. Bet dabar dėl nėštumo tokia gan sausa, lopais kartais išsausėja, kartais šiek tiek spuogelių atsiranda. Tai turbūt šiuo metu ji būtų jautri, mišri oda. Bandžiau Logonos alavijų dieninį ir naktinį kremus, netiko, nieko tragiško, bet naktinis gerokai per riebus, o dieninis padengdavo veidą kažkokia plėvele ir jis būdavo visą dieną lipnus (nemalonu kažkaip). Jau baigiu man gerai tinkantį neekologišką Biogroga kremą su deguonim ir dairaus į ekologiškus.
Mano oda irgi mišri. Aš visąlaik naudoju du kremus: riebiai ar mišriai ir normaliai arba sausai. Dabar sausai odai esu nusipirkus Logonos vitamininį kremą su liepomis, man jis tinka. Be to, aš nemėgstu atskirų dieninių ir naktinių kremų. Nesutilptų viskas net į spintelę
QUOTE(aidi @ 2008 04 11, 22:21)
Po to kai perskaiciau ledu sudeti, ir supratau, kad normaliu produktu ten nera, pradejau namie vaikam gaminti ledus, aisku ir patys jais mielai pasmaliziaujame.
Jeigu butu kam aktualu - parasysiu recepta.
Gal gaminat vaikams naminius saldainius, ar zinot kokiu geru saldainiu receptuku?
Saldainių dar negaminau vaikams, bet yra pas mane kažkokių sveikuoliškų receptų, tiesa, neišbandytų.
O ledus kol kas gaminau tik iš jogurto ir šaldytų vaisių.
Jei recepte yra kiaušinių, tai man tokie įtartini atrodo ir negaminu.
O iš ko tu gamini ledus?