Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(daivaja @ 2008 04 10, 22:00)
oho prasmatniai kainuoja unsure.gif

O "Asan" 16-18 litų rašei, bet kiek jo pakuotėj yra? Čia 1l 4 litukai. Dar nuolaidų kortelę turiu- 8 procentus. Anksčiau pirkdavau tokius baltus slidžius rutuliukus "Pearls", labai geri, kvapą sulaiko thumbup.gif , niekas net neįtardavo, kad katinas namuose, tai ten 6l apie 30 litų doh.gif Bet mėnesiui užtekdavo, kai katinas tik vienas rolleyes.gif Tai mėnesiui ne taip jau daug išeina rolleyes.gif
O čia 10 litrų 40 litų bigsmile.gif ir dar ekologiškas bigsmile.gif Tai ramia širdžia nusipirkau. Žiūrėsim, kas išeis, kiek laiko užteks, ar nedvoks rolleyes.gif Jau šiandien pripyliau savo draugužiui . Į lauką jis visiškai neina, keistas katinas g.gif Na, vasarą dar iškiša ūsus. O dabar visą žiemą ir rudenį ir pavasarį namuose pratūnojo. Nors galėtų, gi pas mus nuosavas kiemas rolleyes.gif Bet ne- duodasi kambaryje, sienom eina kaip pasiutęs lotuliukas.gif Naktį į lovą lenda, o ryte pirmas anksčiausiai pusryčių reikalauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 04 10, 13:12)

Būk gera, parodyk, kaip tas kremas atrodo, arba kaip vadinas parašyk? VCUP'e pirkai?

Logonos kremuka perku VCUP'e. Aprasymas: Kūdikių kremas su medetkomis, 100 ml - Drėkina ir švelniai saugo kūdikių odą medetkų, simondsijų ir migdolų aliejų pagalba...
Visas Logonos asortimentas cia: http://bioboutique.l...ducts/brands/2/
Papildyta:
Pastebejau, kad pjaustytus fermentinius surius ("Dobilo" taip pat) pakuoja naudojant kazkokias apsaugines dujas g.gif
Gal zinot, kas tai per dujos?
Atsakyti
Kai mes katulį turėjom, tai jis toks išsiauklėjęs buvo: viską į vonią darydavo, tai tik kakutį tekdavo su šiūpeliuku išmest į klozetą. Net kraiko nereikėjo, pradžioj bandėm pratint, bet jis vonią pasirinko
Atsakyti
Na va, suskaičiau visą temą ir pasigailėjau, kad pasibaigė ax.gif

Geru minčių ir užvedimų ant minčių radau.
Su kosmetika tai labai slidus reikalas, nes daugelio natūraliomis nesiskelbiančių įmonių produkcija svyruoja, tai faktiškai reikia tikrint kiekvieno produkto sudėtį. Kad ir ta pati Weleda nuo 0 iki 4 cosmeticdatabase.com surenka. Aišku, 4 tai ne 7 ar 8, bet kai jau moki pinigus ir ieškai natūralumo, tai man jau ir keturi ne taip ir mažai.

Vaizele, paskaičiau tavo blogo archyve mintis apie kompostavimą. Įdomu, arpajudėjo kas ta linkme? mane pačią ta idėja labai žavi, tik kad nelabai butui jinai. Bet kai tik bus nuosavas žemės lopinėlis, jaučiu, iškart komposto dėžė atsiras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beci @ 2008 04 10, 20:47)
Pastebejau, kad pjaustytus fermentinius surius ("Dobilo" taip pat) pakuoja naudojant kazkokias apsaugines dujas  g.gif
Gal zinot, kas tai per dujos?

aha, man irgi toks klausimas buvo kilęs. Bet po to pagalvojau, kad išsigaruoja kai prapleši pakelį biggrin.gif

QUOTE(pienių jūra @ 2008 04 11, 02:36)
Vaizele, paskaičiau tavo blogo archyve mintis apie kompostavimą. Įdomu, arpajudėjo kas ta linkme? mane pačią ta idėja labai žavi, tik kad nelabai butui jinai. Bet kai tik bus nuosavas žemės lopinėlis, jaučiu, iškart komposto dėžė atsiras ax.gif

dar nespėjau nusipirkt, bet tikrai ketinu įsigyt kompostavimo dėžę dar šį pavasarį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 04 10, 21:26)
O "Asan" 16-18 litų rašei, bet kiek jo pakuotėj yra? Čia 1l 4 litukai. Dar nuolaidų kortelę turiu- 8 procentus. Anksčiau pirkdavau tokius baltus slidžius rutuliukus "Pearls", labai geri, kvapą sulaiko  thumbup.gif , niekas net neįtardavo, kad katinas namuose, tai ten 6l apie 30 litų  doh.gif Bet mėnesiui užtekdavo, kai katinas tik vienas rolleyes.gif Tai mėnesiui ne taip jau daug išeina  rolleyes.gif
O čia 10 litrų 40 litų bigsmile.gif ir dar ekologiškas  bigsmile.gif Tai ramia širdžia nusipirkau. Žiūrėsim, kas išeis, kiek laiko užteks, ar nedvoks  rolleyes.gif

Na tam irgi 10 l, bet gal is Kikos taupesnis g.gif Isbandysi --pasipasakok, gerai?
As dar supylus dabar silikatinius akmenelius (raso naturaus, bet man nesitiki, tai jau juos sunaudojus bandysiu naujaji--tai irgi parasysiu kas ir kaip mirksiukas.gif Gal dar katei npatiks--gi su tom individualistem doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors esate atrade sveikiausia vaikams kramtoma guma?

Kai issinagrinejau Hubba Buba sudeti (tokia suvyniota i ritineli, labai gerai puciasi burbulai) lotuliukas.gif , tai atsoko noras vaikui pirkti ta "skanesta". 2 is ten esanciu E gali sukelti vezi, 1-as E gali sukelti hiperaktyvuma ir t.t. Tai mano mergina liepe jai nebepirkti tos gumos, o ir visai darzelio grupei apskelbe, kokia NEGERA yra HubbaBuba schmoll.gif

O gal buna ekologisku "kramtoskiu"? Jauciu vaikystes "Parsiukas Ciukas" galetu pretenduoti i tokia, jeigu dar gamintu biggrin.gif
Atsakyti
Eko guma būtų kaučiukas, bet tikriausiai tokio neparduoda lotuliukas.gif

Galiu savo gėdą ir nelaimę papasakot... Mama man, kaip natūralios kosmetikos mėgėjai , pasiūlė pabandyti kūno šveitimą kavos tirščiais, nes po to būna gloti, lygi oda ir dar kažkokia apsaugine plėvele apsitraukia. Na, aš ir pabandžiau doh.gif Sąžiningai išsitryniau visą kūną, ypač įsivaizduojamus celiulitus ir tas vietas, kur žąsies oda. Ogi tikriai veikia - vakare oda švelni, maloni liesti. Kitą dieną apžiūrėjau savo pilvą - kažkokie spuogeliai g.gif vakare jau ir rankos spuogeliais, tokiais uodo tipo įkandimo. jooo, nusišveičiau doh.gif
Gerai dar, kad viskas sėkmingai gyja.
Čia gal iš keršto man, kad perku "brangius" ploviklius, nors Ariel ir Fairy "l.geri"...
Atsakyti
QUOTE(Beci @ 2008 04 11, 14:36)
Tai mano mergina liepe jai nebepirkti tos gumos, o ir visai darzelio grupei apskelbe, kokia NEGERA yra HubbaBuba  schmoll.gif

thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif nemanau, kad kerštavo mama 4u.gif Turbūt tau tiesiog kažkas netiko. Esu ir aš forume šį recepta skaičiusi bei kelis kartus bandžiusi. Man tiko ir nebėrė. Ir efektas tikrai labai aiškus jautėsi. Tik kad pas mus nėra reguliarių kavos gėrėjų šeimoj, tai labai nepastovus tiekimas tokios priemonės rolleyes.gif
Atsakyti
Ekologišką kramtomą gumą radau tik vieną, ir tai tik užsieny...
Guma
Atsakyti
Na, dėl 'kramtoškių' tai aš abejoju, ar įmanoma rast natūralų dalyką. Juk vien tai, kad sukramtyt neina, reiškia, kad ten kažko nenatūralaus pridėta. Nebent kietesnių lašinių pakramtyt. Pas mus dabar tokie, tai gryna kramtoškė, tik ne mėtinė, o sūri biggrin.gif O jei rimtai, tai aš ir pati stengiuosi Orbitus ribot, bet visai atsisakyt kol kas dar neišeina rolleyes.gif

Vakar pasižiūrėjau savo mėgstamą lengvąjį NIVEA soft kremą ir fear.gif O taip jį mėgau, geriausias kremas veidui. Ir sesers dovanotas labai neblogas Oriflame kremas kūnui stovi. Nors sudėties nerašo, bet kažkoks psichologinis blokas atsirado, nebegaliu naudot... Gerai, kad turiu parsivežus paprasto abrikosų kauliukų aliejaus iš LT, tai verčiuos su juo. Tik ant veido tept nedrįstu, tai turbūt priseis su NIVEA dar padraugaut, kol kažką kita susiveiksiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 11 balandžio 2008 - 14:00