Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(xskix @ 2008 04 07, 20:13)
Gal kas galit pasiūlyt ekologišką WC gaiviklį? Tik ne kokius smilkalus ar kvepiančias žvakes.
Tai vat, laukiu pasiūlymų, kad būtų patogu, kvapnu ir paprasta naudoti...  rolleyes.gif

puikiai wc kvepikli keicia hiacintas vazonelyj thumbup.gif

maximoj maciau vienkartiniu mediniu peiliu, sakuciu, saukstu... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solele: 08 balandžio 2008 - 14:07
QUOTE(solele @ 2008 04 08, 15:03)
puikiai wc kvepikli keicia hiacintas vazonelyj  thumbup.gif

O tam hiacintui pastovi tamsa nepakenks? g.gif Graži gėlė user posted image
tik nžn ar ilgai pas mus gyvuotų...
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 04 08, 08:37)
Matai--Sante su Logona man ir sampunuose ir duso zele bais nervuoja diedelis alkoholio kiekis, bent man tai net kvapas toks schmoll.gif  Nes ten sudetyje berods antru numeriu eina alkoholis--tai vadinas jo ten is tikruju daug verysad.gif  Del to plaukai ir devil.gif --bent jau musu semynoj.....

pirma tas alkoholis yra is naturaliu augalu, o ne chemija, antra, kai alkoholis eina po vandens jis nera kenksmingas, nes isgaruoja greiciau nei patenka ant plauku ir jo paskirtis prailginti galiojima.
Nezinau ar vartoji alkoholi, bet klausimas ar jis svaresnis uz sioje kosmetikoje
Man sante sampinai labai patinka

QUOTE(solele @ 2008 04 08, 14:03)
puikiai wc kvepikli keicia hiacintas vazonelyj  thumbup.gif

jei tas wc su langu -tada gerai, bet tipiniame tualete -tai jau ziaurumas blink.gif
Atsakyti
Raideles
Jusu asmeniniu zinuciu dezute perpildyta, mane domina:
4u.gif
Mane domina, kada butent bus vaikjuostes kursai, pabreziu, kad butent vaikjuostes blush2.gif
Atsakyti
O vis dėlto stebuklų būna bigsmile.gif vežiau vaiką į lauką, ogi ten, kur 2m nepajudinamai stoVėjo Audi, tiksliau tai, kas iš jos liko, toje vietoje TUŠČIA! Tik dabar klausimas, ar šeimininkas pats susiprotėjo, ar pikti kaimynai nutempė, o gal ten mano laiško dėka tai dingo? g.gif Na, bet vistiek džiaugsmas, kad to baisuoklio nebėra biggrin.gif

Kam ten vaikjuosčių seminaras rūpėjo, tai viskas yra gera mama psl. http://www.geramama.lt/node/266
Atsakyti
SAUNI eko ideja, kvieciu susipazinti, prisideti ir kitus pakviesti. 4u.gif

http://www.darom2008.lt/ideja.php
Atsakyti
Siandien pirkau ekologiska kraika katei--- didziai nustebau toki pamacius--pagaminta is perdirbto popieriaus, pabaige senaji reiks isbandyt cool.gif Pagamino cekai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2008 04 09, 11:24)
SAUNI eko ideja, kvieciu susipazinti, prisideti ir kitus pakviesti. 4u.gif

http://www.darom2008.lt/ideja.php

QUOTE(daivaja @ 2008 04 09, 13:47)
Siandien pirkau ekologiska kraika katei--- didziai nustebau toki pamacius--pagaminta is perdirbto popieriaus, pabaige senaji reiks isbandyt cool.gif  Pagamino cekai ax.gif

bigsmile.gif

su tokiu kiekiu iniciatyvų mes tikrai sustabdysim klimato atšilimą ir susigrąžinsim snieguotas žiemas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 04 09, 13:47)
Siandien pirkau ekologiska kraika katei--- didziai nustebau toki pamacius--pagaminta is perdirbto popieriaus, pabaige senaji reiks isbandyt cool.gif  Pagamino cekai ax.gif

O kur pirkot ir kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 04 09, 15:22)
O kur pirkot ir kiek kainavo?  blush2.gif

Pirkau Fabijoniskiu Iki gyvunu parduotuvej (tokia berods Justiniskiu Norfoj irgi yra)--nes ten sveriama maista savo kicai perku.Gal ir kitur yra--nezinau...
Kainavo 16 ar 18 Lt g.gif Raso, jog uztenka 4-5 sav, galima ismesti net i tualeta...
Jei kitose gyvunu parduotuvse irgi pamatytumet parasykit. gal butu geresne kaina...
Nes ant poko net isspausdinta instrukcija lietuviskai, tad panasu, kad pasiruose importui i Lt, bent as taip manau...
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 08, 16:10)
O vis dėlto stebuklų būna  bigsmile.gif vežiau vaiką į lauką, ogi ten, kur 2m nepajudinamai stoVėjo Audi, tiksliau tai, kas iš jos liko,  toje vietoje TUŠČIA! Tik dabar klausimas, ar šeimininkas pats susiprotėjo, ar pikti kaimynai nutempė, o gal ten mano laiško dėka tai dingo?  g.gif Na, bet vistiek džiaugsmas, kad to baisuoklio nebėra  biggrin.gif

Kam ten vaikjuosčių seminaras rūpėjo, tai viskas yra gera mama psl. http://www.geramama.lt/node/266

4u.gif Sirdingai dekavuoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 04 09, 15:47)

O galima tikslų pavadinimą ax.gif Ir mano katinui toks praverstų thumbup.gif
Atsakyti