Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 07, 20:35)
Žinau kad florame būna kaipo aliejus ar kaip ten su įstatomu pagaliuku, kuris skleidža kvapą iš buteliuko. (Esu turėjus tokį ne ekologišką, bet ir ne labai sintetinį rodos Frosh lygtais). Gal dar kas panašaus ką gamina...

QUOTE(daivaja @ 2008 04 07, 20:45)
Aha kaip tik Florame kaip tik nusipirkom-prisiklijavom_galima ir pasistatyti) vonioj/tualete, kvepia ax.gif

Va toks:
http://www.blogas.lt...as-vaiksto.html

QUOTE(daivaja @ 2008 04 07, 20:45)
Dabar Jasona baigineju
-va tas visai tiko, tik, kad su silikonais, ko nepaziurejau pirkdama unsure.gif
Vaizele- o kokiu tu uzsipirkus? Jei ne paslaptis blush2.gif

Turiu tą patį Jasoną ir Sante su lava. Mane šiaip kažkuo lava traukia ax.gif bet kaip šampūnas tai man nelabai... beveik visai neputoja, ir po to plaukai atrodo devil.gif

O Jasonas tai toks jausmas, kad tepu ant plaukų kątik išsuktą šviežią medų ir trinu į plaukus lotuliukas.gif Ir mane irgi nervina, kad tik 70% ekologiškas, o ne sertifikuotas.

Žodžiu, kai šituos pabaigsiu, bandysiu kitus, kol rasiu normalesnį kokį smile.gif
Atsakyti
Tai iš principo toki kaip tas florame ir pačiam galima pasidaryt... su aliejukais.
Papildyta:
dar norėjau paklaust, kai degini žvakę su eteriniu aliejum, na kur žvakė kaitina lėkštelę su aliejum, tai ten tik aliejuką reikia pilt, ar maišyt su vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 07, 21:08)
dar norėjau paklaust, kai degini žvakę su eteriniu aliejum, na kur žvakė kaitina lėkštelę su aliejum, tai ten tik aliejuką reikia pilt, ar maišyt su vandeniu?

reikia vandens ir i ji lasini eterini
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 04 07, 21:45)
Aha kaip tik Florame kaip tik nusipirkom-prisiklijavom_galima ir pasistatyti) vonioj/tualete, kvepia ax.gif

O taoi bioboutique būna ar dar ku nors? ax.gif Į VCUP'ą nebeturiu kantrybės važinėt - kiek ateinu, tiek jie nieko neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 07, 21:27)
O taoi bioboutique būna ar dar ku nors?  ax.gif Į VCUP'ą nebeturiu kantrybės važinėt - kiek ateinu, tiek jie nieko neturi  doh.gif

Aš tai Bioboutique pirkau VCUP'e. Tada buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 07, 21:27)
O taoi bioboutique būna ar dar ku nors?  ax.gif Į VCUP'ą nebeturiu kantrybės važinėt - kiek ateinu, tiek jie nieko neturi  doh.gif

dabar jie uzvezima nauja gavo, o prekiu dar buna ir Helios centre
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 07, 21:57)
Va toks:
http://www.blogas.lt...as-vaiksto.html
Turiu tą patį Jasoną ir Sante su lava. Mane šiaip kažkuo lava traukia  ax.gif bet kaip šampūnas tai man nelabai... beveik visai neputoja, ir po to plaukai atrodo  devil.gif

O Jasonas tai toks jausmas, kad tepu ant plaukų kątik išsuktą šviežią medų ir trinu į plaukus  lotuliukas.gif Ir mane irgi nervina, kad tik 70% ekologiškas, o ne sertifikuotas.

Žodžiu, kai šituos pabaigsiu, bandysiu kitus, kol rasiu normalesnį kokį  smile.gif

Matai--Sante su Logona man ir sampunuose ir duso zele bais nervuoja diedelis alkoholio kiekis, bent man tai net kvapas toks schmoll.gif Nes ten sudetyje berods antru numeriu eina alkoholis--tai vadinas jo ten is tikruju daug verysad.gif Del to plaukai ir devil.gif --bent jau musu semynoj.....

Beja--naujas straipsniukas apie baisulinius kosmetikos reikalus cia
Atsakyti
Merginos, o kuo jūs avite? smile.gif Vaikščiojau po daržą su tokiom Jyske pirktom minkštom ryškiaspalvėm šlepetėm ir galvojau, kad kažin ar jos labai ekologiškai pagamintos, o kai sudėvėsiu tai turbūt šimtą metų likučiai nesuirs...
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 04 08, 10:12)
Merginos, o kuo jūs avite? smile.gif Vaikščiojau po daržą su tokiom Jyske pirktom minkštom ryškiaspalvėm šlepetėm ir galvojau, kad kažin ar jos labai ekologiškai pagamintos, o kai sudėvėsiu tai turbūt šimtą metų likučiai nesuirs...

Labai geras klausimas, turbut greiciausiai suirtu oda ir medziaga, bet padas dazniausiai vistiek koks nors guminis, tai irgi irtu labai ilgai. Sudevejus sudeginti turbut irgi nelabai gerai? g.gif

Jau pries kuri laika perskaiciau bernardinuose straipsni apie tai, kad ES ir buvo sukurta ir dirba tam, kad butu skatinamas vartojimas.
Ir jau kuris laikas galvoju, kad pati sau galesiu pasakyt, kad gyvenu ekologiskai, kai pradesim, maziau vartoti, tiesiog visko maziau pirkti
Atsakyti
kanapiniai batai čia

taip pat dar pilna visokių tinklalapių googlėj įvedus ecological shoes ir pan 4u.gif
Papildyta:
Beje, jei gyvenat miegamuosiuose, tai tikriausiai kiekvienam kieme yra nusėdę po metalinį lavoną... Balandžio mėn vyksta akcija: http://www.delfi.lt/...php?id=16537321
Prisijunkit, parašykit. Aš jau apie 2lavonėlius parašiau, nes kiemas turi būti skirtas vaikam, o ne metalo laužui
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 08, 12:50)
Beje, jei gyvenat miegamuosiuose, tai tikriausiai kiekvienam kieme yra nusėdę po metalinį lavoną... Balandžio mėn vyksta akcija: http://www.delfi.lt/...php?id=16537321
Prisijunkit, parašykit. Aš jau apie 2lavonėlius parašiau, nes kiemas turi būti skirtas vaikam, o ne metalo laužui

Skelbė ir anksčiau tokias akcijas, bet kad girdėjau, jog dažnai realiai nieko nedaro tiems laužams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 04 08, 14:06)
Skelbė ir anksčiau tokias akcijas, bet kad girdėjau, jog dažnai realiai nieko nedaro tiems laužams  doh.gif

Na, aš vistiek turiu viltį ax.gif Jeigu jau patys savininkai nesusipranta, kad 79-ų metų laužas nėra vertybė, tai gal policija atves į protą. Manau, kad vistiek reik parodyti visuomenės susidomėjimą rašant ar skambinant, negu po nosim burbant, kad niekas nieko nedaro ir kiekvieną dieną tą laužą keikiant mirksiukas.gif
Atsakyti