Lietuviai pradejo gaminti ekologiska etikete, valio!!
http://verslas_banga...l/47f33241ef062
QUOTE(xskix @ 2008 04 07, 13:52)
Čia gal aktualu bus:
užupy, holos parduotuvėj 20% nuolaida urterkram kosmetikai. (bent jau šeštad.buvo) Šios firmos šampūnai l.geri, dezodorantai nelabai (bent jau su alijošiu tai )
užupy, holos parduotuvėj 20% nuolaida urterkram kosmetikai. (bent jau šeštad.buvo) Šios firmos šampūnai l.geri, dezodorantai nelabai (bent jau su alijošiu tai )
o kuo butent patiko urterkram sampunai?
QUOTE(agnuta @ 2008 04 07, 17:32)
Putoja gan gerai, o po to plaukai kaip pas kūdikėlį - tokie švelnūs ir lengvai šukuojasi. Pirkau normaliem plaukam su jūrų dumbliais, tai dar ir pleiskanot nustojo, nes po gimdymo oda ir plaukai tai prieš tai Eucerin naudojau
QUOTE(agnuta @ 2008 04 07, 17:32)
As irgi naudoju sampunus is urtekram, alijosini ir vaikiska perku - musu seimai urtekram tinka. Gerai isplauna, lyginant su cheminiais, tai ne taip greitai riebaluojasi plaukai, lyginant su weleda - truputi pigesni ir ipakavimas man labiau patinka negu weledos. Weledos sampunai, kai jau baiginejasi, labai teka...
ir dantu pastas perkam - alijosiaus, zalios arbatos patiko, vaikai megsta vaikiska (turi pankoliu), bet su arbatmedziu man labai neskani.
Tiesa, pries kuri laika Stepono g. maciau, kad yrai plaukams dazai urtekram firmos.
Pirkau indų ploviklį Sonet Stepono 6, patinka
O čia pasirodo nemažai kas Urtekram naudoja - nesitikėjau. Šiaip man nuo nat.šampūnų galvos oda pleiskanoja, o čia kažkas rašė kad jos kaip tik dingo... Įdomu
Papildyta:
O gal plaukučius gali kokia draugė nudažyt
O čia pasirodo nemažai kas Urtekram naudoja - nesitikėjau. Šiaip man nuo nat.šampūnų galvos oda pleiskanoja, o čia kažkas rašė kad jos kaip tik dingo... Įdomu
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 05, 19:36)
Įdomu, ar egzistuoja bent pusnormalė kirpėja (-as), kuri dirba su ekologiškais plaukų dažais ir kitom priemonėm
QUOTE(xskix @ 2008 04 07, 10:22)
Savaitgalį buvom lietuvos vartotojų ir kaimiečių sostinėj Prisipirkau skuduriukų bershkoj, viską į plastikinį maišiuką sudėjo. Grįžus apžiūrėjau jį, ogi ant dugno parašyta, kad pagamintas iš 100% biologiškai suyrančiųmedžiagų, kurios skylant neiškiria nuodingų dujų ir pan. Bershkai
O dėl plaukų dažų, tai tikrai galima savo atsinešt, jei yra koks barjeras, tai paprasčiausia pasakyt, kad yra alergija amoniakui ar dar kokiai sudedamajai daliai. Tas pats ir dėl plaukų priežiūros priemonių, pvz. mano oda l.jautri, tai tik nuo lancome (nors ir neekol.kosmetika), kurią mano kirpėjas naudoja, jos nenuberdavo.
O dėl plaukų dažų, tai tikrai galima savo atsinešt, jei yra koks barjeras, tai paprasčiausia pasakyt, kad yra alergija amoniakui ar dar kokiai sudedamajai daliai. Tas pats ir dėl plaukų priežiūros priemonių, pvz. mano oda l.jautri, tai tik nuo lancome (nors ir neekol.kosmetika), kurią mano kirpėjas naudoja, jos nenuberdavo.
Bershka
Ir priima normalioj kirpykloj su savo dažais?
QUOTE(Beci @ 2008 04 07, 11:54)
oho, super, judėjimas į priekį
QUOTE(xskix @ 2008 04 07, 12:52)
Čia gal aktualu bus:
gaila, šapnūnų kaip tik esu užsipirkus gan ilgam
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 07, 18:27)
Papildyta:
Papildyta:
O man nuo Phanten nuo pleiskanų taip nueidavo pleiskanomis, kad po to ilgai atstatinėdavau taip kad kiekvienam reik atrast, kas būtent jam geriausia.
Gal reiks kokį mergaičių vakarėlį organizuot su plaukų dažymu... kažkaip neįprasta, įprasta žygiuot į kirpyklą ir nieko nebeišradinėt
QUOTE(xskix @ 2008 04 07, 20:13)
Gal kas galit pasiūlyt ekologišką WC gaiviklį? Tik ne kokius smilkalus ar kvepiančias žvakes.
Tai vat, laukiu pasiūlymų, kad būtų patogu, kvapnu ir paprasta naudoti...
Tai vat, laukiu pasiūlymų, kad būtų patogu, kvapnu ir paprasta naudoti...
Žinau kad florame būna kaipo aliejus ar kaip ten su įstatomu pagaliuku, kuris skleidža kvapą iš buteliuko. (Esu turėjus tokį ne ekologišką, bet ir ne labai sintetinį rodos Frosh lygtais). Gal dar kas panašaus ką gamina...
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 07, 21:35)
Žinau kad florame būna kaipo aliejus ar kaip ten su įstatomu pagaliuku, kuris skleidža kvapą iš buteliuko. (Esu turėjus tokį ne ekologišką, bet ir ne labai sintetinį rodos Frosh lygtais). Gal dar kas panašaus ką gamina...
Aha kaip tik Florame kaip tik nusipirkom-prisiklijavom_galima ir pasistatyti) vonioj/tualete, kvepia
O su sampunais vis dar vargstu--net Laksmi nusipirkau-ir vis tik niesti O Urtekramu sau tinkamu irgi natradau--kazkaip kelis bandziau jau nusibodo ieskot....
Dabar Jasona baigineju
-va tas visai tiko, tik, kad su silikonais, ko nepaziurejau pirkdama
Vaizele- o kokiu tu uzsipirkus? Jei ne paslaptis
QUOTE(daivaja @ 2008 04 07, 20:45)
O su sampunais vis dar vargstu--net Laksmi nusipirkau-ir vis tik niesti O Urtekramu sau tinkamu irgi natradau--kazkaip kelis bandziau jau nusibodo ieskot....
Dabar Jasona baigineju
Dabar Jasona baigineju
Atrodo kad turime panašią bėdą