QUOTE(katutis @ 2008 01 08, 14:25)
deja, niekur neaptikau jo sudėties - tiesiog man atrodo, kad į jį mažiausiai visokio brudo, kvapu pridėta
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
Skalbiu su juo smulkius rūbelius
beje, prisiminiau apie lenorus ir panašius dalykėlius. Be to, kad jie jie alergizuoja mane kiek, tai nežinia, kokį poveikį drabužiams turi. Triumphe kažkada pirkau liemenėlę, tai uždraudė ją lenorais skalaut, tipo, audiniui kenkia
tai kad naturalesnis ukiskas muilas tai tikrai. mums per kursus apie kudikiu auginima irgi patare kad vengt alergijos skalbti rubelius smulkintu ukisku muilu - maciau tokio pirkti tose paciose maximose, tokioje kartonine dezuteje kaip ir skalbimo milteliai musu isgirtuose kvapniuose skyriuose
pagarba tau, kad rankomis skalbi, as tai tingiu
aha, kas del lenoru tai as irgi esu atkreipusi demesi, kad daugkartiniu sauskelniu rekomenduoja neplauti su jokiais balikliais ir minkstikliais, nes tuomet jie maziau sugeria dregmes. o ant slidinejimo kelniu irgi parasyta tokiais dalykais neplaut, nes prades praleisti vandeni, tai reikias jie tikrai veikia audini.