Įkraunama...
Įkraunama...

EKO(b)logas - ekologiškai švarios žinios

QUOTE(Opusas @ 2008 04 03, 19:25)
vis dar neuzsisakiau  doh.gif  gi prisiminiau kad kazkada pirkau Bambo sauskelnes, susiradau internete, o gi ziuriu net gerves zenkliuka turi, na ir nuvariau i IKI (kazkada butent toj pardej pirkau) ir ka gi..... ogi nera  blink.gif kazin dar ju buna pirkt kur nors ar jau nebe  g.gif

Buna-Rimi ir Norfoj, mes perkam smile.gif

Vaizele-labai geras tavo laiskas(tavo bloge) Ekologisku prekiu parduotuvei-sutinku su kiekvienu zodziu 4u.gif Dar prirasyciau, kad surugus sovietine pardaveja man schmoll.gif Bent jau tokia buvo pries metus, kai paskutini karta lankiausi, nebent pasikeite tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 04 04, 07:28)

aciu, reiks aplekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2008 04 04, 11:21)
aciu, reiks aplekt  smile.gif

Dabar rimi apie 20lt kainuoja, paskubėk 4u.gif čia mandarine prieš kelias d.mačiau
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2008 04 04, 07:28)

Vaizele-labai geras tavo laiskas(tavo bloge) Ekologisku prekiu parduotuvei-sutinku su kiekvienu zodziu 4u.gif Dar prirasyciau, kad surugus sovietine pardaveja man schmoll.gif Bent jau tokia buvo pries metus, kai paskutini karta lankiausi, nebent pasikeite tongue.gif

Aha, jo, tokia pasikėlus, tipo arba perki ant greičiau arba valini lauk ir nei nebandyk ko nors klausti doh.gif

O šiaip tai gaila, nes idėja specializuotos ekologiškų maisto prekių parduotuvės tai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Beci @ 2008 04 03, 21:43)
Na ir as jau galiu giedoti ditirambus Logonos kremukui.  thumbup.gif Taigi pavyko isgydyti lialiui sausas dermatitines demeles (tepliojau po 3-4 k. per diena visas demeles). Neatsidziaugiu. Kur odele buvo beviltiskai sausa ir serpetota (pvz. visas pedutes priekis) issilygino, neliko ne zymes  thumbup.gif
Aciu, Vaizele, uz patarima!   4u.gif

P.S. Gal kam reikia Eucerin kremo 5% - atiduodu dykai  lotuliukas.gif

tai čia tavo leliukui buvo tos dėmės, ar ne? Labai džiaugiuosi, kad padėjo thumbup.gif

Aš tai pati sunaudoju kai kurią kosmetiką, kurią atėmiau iš vaikų, pvz Johnson&Johnson šampūną, kurį buvom gavę dovanų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 04 balandžio 2008 - 20:57
QUOTE(Opusas @ 2008 04 03, 20:25)
o gi ziuriu net gerves zenkliuka turi

Ne gervės, Gulbės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 04, 21:56)

tai čia tavo leliukui buvo tos dėmės, ar ne? Labai džiaugiuosi, kad padėjo thumbup.gif

Aš tai pati sunaudoju kai kurią kosmetiką, kurią atėmiau iš vaikų, pvz Johnson&Johnson šampūną, kurį buvom gavę dovanų...

jo, cia maniski bere, o daba viskas super thumbup.gif
Skaičiau, kad per pieną persiduoda visi parabenai... schmoll.gif Tai aš visus johnsonus negailestingai išmečiau į šiukšlių dėžę lotuliukas.gif
Papildyta:
Kaži, ar yra Vilniuj kirpyklų, kur galvą plauna ekol. priemonėm? bigsmile.gif
Kaip elgiatės eidamos į pamėgtą kirpyklą - nešatės savo ekol. šampūną? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Beci @ 2008 04 05, 13:47)
jo, cia maniski bere, o daba viskas super thumbup.gif
Skaičiau, kad per pieną persiduoda visi parabenai... schmoll.gif Tai aš visus johnsonus negailestingai išmečiau į šiukšlių dėžę  lotuliukas.gif
Papildyta:
Kaži, ar yra Vilniuj kirpyklų, kur galvą plauna ekol. priemonėm?  bigsmile.gif 
Kaip elgiatės eidamos į pamėgtą kirpyklą - nešatės savo ekol. šampūną?  unsure.gif

labai džiaugiuosi dėl lėliuko smile.gif

uždavei mano karštą klausimą šiuo metu. Atrodau baisiai (na, tik plaukai biggrin.gif blush2.gif ), bet vis nesiryžtu eit į kirpyklą. Įdomu, ar egzistuoja bent pusnormalė kirpėja (-as), kuri dirba su ekologiškais plaukų dažais unsure.gif ir kitom priemonėm g.gif

nieko nebegaliu sau padaryt, jaučiu barjerą eit ir leisti kad ta chemija vėl dažytų. Bet ir tokia vaikščiot barjeras vis didėja biggrin.gif

aš net sutinku, kad su mano priemonėm, atsineščiau. Arba gal yra tokių, kurios sutinka važiuot namo ir dirbti su kliento priemonėmis? rolleyes.gif

Ir dar, artėja vasara, labai aktualus klausimas - ar būna ekologiškų apsauginių kremų nuo saulės? Šiandien buvau Bioboutique ir pamiršau paklaust blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 05, 20:36)

Ir dar, artėja vasara, labai aktualus klausimas - ar būna ekologiškų apsauginių kremų nuo saulės? Šiandien buvau Bioboutique ir pamiršau paklaust  blink.gif

Yra, jų asortimentą galima peržiūrėti www.bioboutique.lt mirksiukas.gif
Atsakyti

Lietuvoje aš visada nešdavaus savo dažus. Neekologiškus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 05, 19:36)
labai džiaugiuosi dėl lėliuko  smile.gif

uždavei mano karštą klausimą šiuo metu. Atrodau baisiai (na, tik plaukai  biggrin.gif  blush2.gif ), bet vis nesiryžtu eit į kirpyklą. Įdomu, ar egzistuoja bent pusnormalė kirpėja (-as), kuri dirba su ekologiškais plaukų dažais  unsure.gif ir kitom priemonėm  g.gif

nieko nebegaliu sau padaryt, jaučiu barjerą eit ir leisti kad ta chemija vėl dažytų. Bet ir tokia vaikščiot barjeras vis didėja  biggrin.gif

aš net sutinku, kad su mano priemonėm, atsineščiau. Arba gal yra tokių, kurios sutinka važiuot namo ir dirbti su kliento priemonėmis?  rolleyes.gif

Ir dar, artėja vasara, labai aktualus klausimas - ar būna ekologiškų apsauginių kremų nuo saulės? Šiandien buvau Bioboutique ir pamiršau paklaust  blink.gif

apie tokias kirpyklas neteko girdeti schmoll.gif
as mielai ir pati naudociau naturalius dazus, taciau sviesus Logonos dazai vis tiek manes nenudazytu (priklausau "lietuvos pilkuju giminei")
Bioboutique turi Sante apsaugines priemones spf 15,20, 30. Turiu su 30 spf (100 ml 61 lt)-esu patenkinta, nes veidas neblizga kaip nuo tu sintetiniu
Atsakyti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 04 04, 22:26)
Ne gervės, Gulbės  lotuliukas.gif

vistiek paukstis irnesakyk.gif blush2.gif
Atsakyti
Savaitgalį buvom lietuvos vartotojų ir kaimiečių sostinėj blush2.gif Prisipirkau skuduriukų bershkoj, viską į plastikinį maišiuką sudėjo. Grįžus apžiūrėjau jį, ogi ant dugno parašyta, kad pagamintas iš 100% biologiškai suyrančiųmedžiagų, kurios skylant neiškiria nuodingų dujų ir pan. clap_1.gif Bershkai

O dėl plaukų dažų, tai tikrai galima savo atsinešt, jei yra koks barjeras, tai paprasčiausia pasakyt, kad yra alergija amoniakui ar dar kokiai sudedamajai daliai. Tas pats ir dėl plaukų priežiūros priemonių, pvz. mano oda l.jautri, tai tik nuo lancome (nors ir neekol.kosmetika), kurią mano kirpėjas naudoja, jos nenuberdavo.
Atsakyti